נסיעה מרכבת מוינה לבודפשט
-
שלום לכולם,
אנחנו משפחה (זוג+3 ילדים - 18, 14, 10). טסים בדצמבר לוינה וטסים חזרה מבודפשט. לא שוכרים רכב.
ראיתי שיש הרבה חברות שמפעילות רכבות שנוסעות מוינה לבודפשט והלכתי לאיבוד...הבנתי שכדאי להזמין כרטיסים לרכבת מראש.
אשמח לקבל המלצות לחברה איתה אפשר לנסוע בנוחיות, עם מקום למזוודות ובמחיר סביר.
כמו כן אם יש המלצות כיצד להגיע משדה התעופה בוינה למלון ומהמלון בבודפשט לשדה התעופה בבודפשט (מאחר ואנחנו 5 אנשים עם 5 מזוודות קצת בעייתי מונית...).
בוינה הזמנו מקומות למלון Aparthotel Adagio Vienna City
בבודפשט הזמנו מקומות למלון 7seasons Apartments
תודה רבה על עזרה וטיפ שיכולים לתת לנו

-
כרטיסי רכבת מבודפשט לוינה-אתר האינטרנט: mavcsport.hu הגעה מנמל התעופה ולנמל התעופה אוטובוס E100 מ/ל -כיכר Deák Ferenc tér זה אוטובוס מפרקי עם מקום למזוודות
-
לא יודע כיצד הזמנת ל-7seasons Apartments, אבל הזמנה דרך האתר שלהם נותנת הנחה של 50% על הסעה לשדה תעופה.
שהיתי אצלם לפני כמה שנים ועשיתי שימוש בהסעה שלהם לשדה התעופה - הייתה טובה.
בנוגע לוינה - יש רכבת ישירה לעיר ואח"כ עליכם לעשות שימוש בתחבורה הציבורית (ניתן להיעזר בגוגל מפס) או לחילופין להזמין הסעה / מונית
-
אני אשמח אם יש למישהו מידע לגבי הגעה מפראג לבודפשט באמצעות תחבורה ציבורית האם יש מקומות שכדאי לעצור בהם למנוחה או טיול כמו ווינה או ערים אחרות בדרך והאם יש צורך בהזמנת כרטיסים מראש - בארץ או שאוכל להזמין כשכבר נהיה בפראג
-
למה לא לבדוק תחילה לבד? אפשר להתחיל בגוגל מפס.
אם את מחפשת משהו בין וינה לבודפשט - ממליץ על ביקור בבטיסלבה.
-
סיגל, תבדקי עלות כרטיסים באתר הרשמי של הרכבות באוסטריה, בגוגל הוא מופיע מתחת לכל הfacilitators שגובים תוספות מחיר. Oebb.at
רצוי להשוות עם האתר המקביל ההונגרי https://www.mavcsoport.hu/
-
@drporat ניסיתי להזמין כרטיסים דרך האתר של oebb וכשרציתי להוסיף מקומות ישיבה הוא רשם לי שאני לא יכולה לבצע את ההזמנה כי אין לי כרטיס מסוים...במה מדובר? האם אני צריכה לרכוש משהו נוסף כדיי לעשות הזמנה?
גם לפי מה שהבנתי כל המחירים זהים, יש תוספות על כרטיס בסיסי. האם זה משנה דרך איפה אני מזמינה כרטיסים? האם יש חברות יותר טובות ואמינות?
-
כאן יש הסבר איך להזמין כרטיס, להוסיף ולבחור מושב בקרון מסויים: https://www.oebb.at/en/reiseplanung-services/vor-ihrer-reise/reservierung-sitzplatz
-
תודה רבה