השכרה בקנדה החזרה בארה"ב
-
מישהו יודע אם אפשר לשכור רכב במונטיראול ולחזיר בארהב?
-
באתר avis.com נראה שאפשר לשכור במונטריאול (בשדה) ולהחזיר בבוסטון או ניו יורק (בשדה). לא בדקתי אפשרויות אחרות. לא מתייחס למחיר כמובן.
בכל מקרה - לפחות לפי האתר אפשר עד רמת Intermediate SUV כדוגמה יונדאי טובסון או פול סייז כדוגמת יונדאי אלנטרה. לא מיניואן או SUV גדול
-
avis.com נראה שאפשר לשכור במונטריאול (בשדה) ולהחזיר בבוסטון או ניו יורק (בשדה). לא בדקתי אפשרויות אחרות.
לא מתייחס למחיר כמובן.
בכל מקרה - לפחות לפי האתר אפשר עד רמת Intermediate SUV כדוגמה יונדאי טובסון או פול סייז כדוגמת יונדאי אלנטרה.בדקתי שמנסים להגיע לחפוש עצמו הוא אומר שאין.
בכל מקום אחר אין אפילו את באופציה לחפש
-
מעניין מאד כשאני בודק השכרה בנובמבר מהשדה במונטריאול ל JFK אני מצליח (נעצרתי בשלב התשלום). אבל לדצמבר או אחרי כבר לא.
-
בשנת 2018 , ניסינו להתחיל במונטריאול ולסיים בניו יורק , ואז רצו תוספת של 500 דולר , וגם כן לא היו מוכנים לבצע בכל דגם , אז עברנו לטיול מעגלי , התחלה וסיום בניו יורק .
-
בעבר הרחוק זה היה אפשרי, עשינו זאת לדעתי פעם או פעמיים. בתקופה האחרונה אני עושה חיפושים ממש מעמיקים ויצירתיים ולא מצאתי אופציה כזו לצערי. אולי לקראת הקיץ כן יצוצו דברים.
-
ב-2018 שכרנו רכב במונטריאול ירדנוו לוורמונט ולבסוף החזרנו בבאפלו. הזמנו ישירות מאלאמו ארה"ב מיני וואן
-
@karnielr פניתי אלייך בפרטי דרך המסרים של המטייל, את יכולה להציץ בבקשה? חשוב לי לדבר איתך על מזרח קנדה