הודו בדצמבר
-
שלום לכולם,
העבודה שלי מאפשרת לי לעבוד מרחוק. לרוב, אני עובד מאירופה - וחשבתי לנסות ולהגיע להודו לראשונה לכשבועיים שישלבו טיולים ועבודה. אני סקרן לראות את הודו, אך גם קצת חושש מסיפורים ששמעתי עליה. בהינתן שאני רוצה להיות במקומות עם רמת חיים גבוהה יחסית (מלונות סבירים ומעלה, אינטרנט טוב וכד׳). מה הם ה2-3 יעדים שהייתם הכי ממליצים עליהם בהודו לשילוב בין עבודה ויציאה לטיולי יום (או טיול עירוני בשווקים ובאטרקציות נוספות)? איך החודש דצמבר למטרת טיול?
תודה!
-
מכיוון שאתה חושש ושמעת סיפורים ואתה רגיל לאירופה ומדבר על שבועיים בדצמבר, הייתי חושב על קראלה. אולי שבוע בקוצ׳ין ושבוע במונאר? … אולי אפילו למאלדיביים? אבל נשמע לי קצת פחות הודו…
-
תודה רבה, אקרא על קראלה, קוצ׳ין ומונאר - לא מכיר את שלושתן.
המאלדיביים נשמע לי פחות רלוונטי בגלל מחיר (אני לא רוצה לשלם המון ללילה אם אני ממילא עובד בימים האלה).
-
קראלה זה שם המדינה בה נמצאות קוצ׳ין (הייתי לפני שבועיים) עיר נמל פוטוגנית ומעניינת עם הסטוריה (גם) יהודית ומונאר (לא הייתי) כ4 שעות נסיעה במונית משם שהיא ״עיר גבעה״ שסביבה חוות לגידול תה עם נופים חלומיים וטיולים יומיים ומלונות בכל הרמות. טיסה מדלהי לקוצ׳ין כ3 שעות ו150$ הלוך חזור.
-
יש סיפור נחמד של איריס אליה כהן(קוצ׳ין), שפורסם השבוע בעיתון הארץ. *קשה כאן עם קישורים.
-
לפעם הראשונה ועוד בדצמבר הייתי עובד על המשולש מומביי (נחיתה וחזרה) - בנגלור - גואה (או גואה -בנגלור).
במומביי תמצא בתי מלון 5 כוכבים בפחות ממאתיים דולר (טריידנט, הייאט, רמאדה, לאליט, ארבע העונות וכד'). יש כמובן יותר יקרים ויותר זולים.
מומביי עיר מרתקת שתתן לך את הודו בצורה קלה יחסית מול ערים אחרות (דלהי למשל). יש בה את כל מה שהודו יכולה להציע מהפאר ועד העוני הקשה
(סיור מודרך בסלמס הוא חוויה יוצאת דופן וגם אחרי פעמיים הוא עדיין מרתק).
במומביי תמצא אוכל רחוב ליד אוכל יוקרתי עם טעמים מכל העולם.
וכמובן תקשורת אינטרנט מצוינת. לדעתי לא תרצה לעזוב.
אני לא יודע בן כמה אתה אבל בנגלור יכולה להציע אווירה מערבית צעירה ומהנה.
ובלי ימים מספר בחופי גואה המדהימים (יש כמה. אם תחליט - אמליץ), במיוחד בדצמבר, אי אפשר לעזוב את הודו.
לא ממעיט מערכה של קוצ'ין ובטח לא של מונאר. אבל לשבועיים ראשונים - המשולש הנ"ל יענה.
המעברים בטיסות.
-
אחפש את הסיפור בהארץ…. לא הייתי לא בגואה ולא בבנגאלור. חברים מהעבודה שהיו בבנגאלור (לעבודה) טענו השבוע שלא יחזרו מבחירה להודו. ראו שם מראות ״הודים״ קשים. כמובן שזה לא אובייקטיבי….
-
אגב רוני. מכל שיחותי עם הצעירים שנסעו או חזרו מגואה, לא הצלחתי להבין מה מדהים בחופי גואה (מעבר למסיבות למי שאוהב) למשל בהשוואה לסיני. בגדול לא מצאתי אנשים שהעדיפו את גואה על סיני למעט נושא המסיבות. אשמח שתפרט את הזווית שלך כי אני מניח שאתה לא חגגת יותר מידי שם במסיבות…?
-
גואה כמו סיני זה הרבה חופים. בניגוד לסיני (עד כמה שניסיתי) החופים שונים זה מזה.
אז תלוי בחוף.
בניגוד לסיני החופים בגואה הם עיירות קטנות. גסטהאוסים לאורך החוף ולעיתים גם בשורה שניה, ורחוב או שניים או יותר שמספקים את כל השירותים
שהתייר צריך ממסעדות שונות (בגיוון וברמת האוכל) דרך חנויות נוחות ועובד לביגוד, מזכרות תיירות ועוד. ככה שהשהות היא לא רק חופים וחול אלא חיים שלמים זמינים ונוחים.
תוסיף לזה את החיים התוססים גם בגסטהאוסים וגם ברחובות (לא מדבר על מסיבות) ותקבל חופשה מהנה וכיפית.
אה, ועוד לא אמרתי מילה על החול, הים ומה שביניהם.
-
סבבה רוני. אז נוסיף מחדש את גואה לתוכנית ״הטיול הגדול״…
-
תודה רבה, עזרתם מאד! אשמח לפרספקטיבות נוספות.
-
Dear King Iverson,
Greetings from Travel Agent in India.
Thank you for choosing India as your travel destination. Welcome to India.
As I came to know about your requirement regarding you like to travel & work along.
I suggests: Option 01: Israel - Delhi - Agra - Jaipur - Udaipur - Jodhpur - Udaipur - Delhi - Israel
Option 02: Israel - Delhi - Amritsar - Dharamshala - Manali - Shimla - Chandigarh - Rishikesh/Haridwar - Delhi - Israel
Option 03: Israel - Delhi - Mumbai - Goa - Munnar - Alleppey - Kovalam - Kanyakumari - Trivandrum - Mumbai - Israel
These all destinations have excellent full mobile coverage and all descent hotels have WiFi Connections for good Work while travelling.
These all destinations have good hotels with low to high lavish category of hotels, markets, monuments, Forts, Temples & much more to explore.
I am a travel agent in India, I am here not to earn, I am here to provide travel related counsultation with the best possible accurate information about the destiantions of India, CONSULTATION IS FREE.
"Our company will not charge for consultation / Itinerary suggestion / Hotel Suggestion - Its Free for All travellers travelling to India." If you buy our services like: Hotels, Car Rental, Tour Packages only then we charge. Consultation is Free of Cost - just to assist you to make your tour with an ease.
We provides Free English Speaking Guide Services in Delhi, Agra & Jaipur to all our guests.
We will assist you for Hotels, Car Rental, Sightseeing, Guides, Cycling tours, Tour Packages etc... One stop shop for all your travel needs.
Feel free to contact us, We will be very happy to serve you, You can trust us as a friend of yours in India.
Thanks & Regards, Sandeep Narang +91-9911802491 (24x7 helpline) available on Call & Whatsapp [email protected] www.travelagentinindia.com