כדורי מלרון וכדורים למחלת גבהים למכירה
-
היי,
חזרנו מפפואה ניו גיאה עם 46 כדורי מלרון וכמות נאה של כדורים למחלת גבהים (בתוקף עד 03-2025).
כל 12 כדורי מלרון- 50 שח (חצי מחיר מבבתי המרקחת).
0509577065 הילה
מסתובבים באזורים רבים בארץ
-
לפי החוק, חל איסור מכירת תרופות למי שאינו רוקח. לא כל הכדורים נגד מלריה, מתאימים לצריכה על ידי כל אדם.
-
בלי קשר לכדורים, תוכלי בבקשה לכתוב איך מגיעים/הגעת לפפואה? בכמה טיסות? אילו חברות תעופה?
-
@runyon ללא קשר לכדורים : פפואה ניו גיני - כיצד מגיעים / חברות תעופה?
הייתי ב פפואה ניו גיני באוגוסט 2016 , למשך קרוב ל 4 שבועות ( הייתי ב 3 פסטיבלים , אחד מהם מאד גדול ושניים אחרים גדולים).
אני אישית הגעתי אל פפואה בטיסה עם החברה הפיליפינית מבנגקוק (קונקשיין במנילה).אך זו אינה השיטה לחפש כיצד להגיע אל פפואה (או אל כל יעד אחר). החברה הפיליפינית היתה הדרך שלי להגיע - לא בהכרח מתאים לתנאים של מטייל רנדומלי אחר!
הדרך הנכונה - להערכתי - בכדי להגיע אל איזה שהוא שדה תעופה (בדרך כלל איזוטרי) הינה להיכנס - דרך גוגל - אל האתר של אותו שדה תעופה.
באתר של שדה התעופה יופיעו כל אותן חברות התעופה אשר מגיעות אל אותו יעד (כולל אותן חברות/חברה אשר שדה התעופה הנדון מהווה עבורן נמל הבית - מה שנקרא HUB). כך כמובן ניתן לראות גם מאיזה יעדים ניתן להגיע אל אותו שד"ת (פורט מורסבי , במקרה זה).
בחלק מן השהות שלי בפפואה הייתי בקבוצה בינלאומית , אשר משתתפיה הגיעו (ככל הזכור לי) בין היתר דרך סינגפור ודרך אוסטרליה (הכי קרובה לפפואה).
זה היה - כאמור - ב 2016. אולי כיום ישנם שינויים. הדרך הנכונה (כנזכר לעיל) להיכנס אל האתר של שד"ת PORT MORESBY .
מקווה שעזרתי , אלי.
-
התהליך נראה לי מסורבל משהו.
חיפוש מי מגיע ואז כניסה לכל אתר ואתר של חברות התעופה?
למה לא דרך גוגל פלייט לכתוב תל אביב (או כל עיר אחרת שאתה רוצה לצאת ממנה) - פפואה ולקבל את מגוון שדות התעופה והמחירים אליהם אפשר להגיע,
ומכאן להרחיב את החיפוש לימים סמוכים?
נסה לכתוב ת"א - יפן או ארה"ב או כל מדינה אחרת ותראה מה אתה מקבל.
-
תודה לכם