מחיר טיול - תאילנד
-
היי,
בדקתי אפשרות של טיול עם סוכנות מקומית בתאילנד , טיול 7 ימים בצפון (צאנג מאי, צאנג ראי ופאי, הטיול כולל :
גי'פ סגור עם מיזוג (כולל ביטוח ודלק )
מים מינרלים חופשי ללא הגבלה
ארוחת צהרים כול יום מהטיול (7 ימים )
מדריך דובר אנגלית
נהג
אומגה
שיט בסירה בנהר
אתר מעיינות מים חמים
רפטינג
טרק קצר לכיוון השבטים והכפרים
אולי שכחתי איזה אטרקציה אחת או שתיים אבל בקטנה.
אני סוגרת לבד בתי מלונות
בהצעה שהיא שלחה לי הסכום שהיא מבקשת זה בערך 50000 באט , עשיתי חישוב בשקלים וזה בערך 4820 ש"ח לשתי בנות
אין לי מושג אם המחיר הזה הגיוני??
אשמח לדעת אם המחיר סבבה,
תודה
-
לא הייתי בצפון תאילנד בזמן האחרון , אבל 50,000 באט נשמע לי יקר מאוד מאוד . הכי טוב זה שתגיעי לצ'אנג מאי ותקחי שם טיולים בסוכנויות התיירות המקומיות . נרשמים מהיום למחר . יש טיולים יומיים מצ'אנג מאי לצ'אנג ראי . ואני מניח שאפשר להרשם לראפטינג וגם לטיול לפאי . וכמובן שיש טיולים יומיים בצ'אנג מאי וסביבתה . קחי בחשבון שכל סוכני הנסיעות יודעים שאם התייר נרשם מראש דרך האינטרנט ומיילים , זה אומר שאין לו ביטחון עצמי והוא חרד . על החרדה הזו הם גובים הרבה מאוד כסף . אם את יודעת אנגלית סבירה , אז את יכולה להסתדר בכל מקום . והיום עם תוכנת גוגל טרנסלייט אפשר להסתדר גם במקומות שאף אחד לא יודע אנגלית . תגיעי לצ'אנג מאי , תקחי טוק טוק או מונית למלון . תגידי לנהג שאת רוצה מלון לא יקר באזור שיש הרבה תיירים , ואולי הוא יודע באיזה מלונות ישראלים בדרך כלל לנים . אבל גם אם לא תפגשי ישראלים , את יכולה לשאול במלון איפה יש סוכנויות תיירות . הם יפנו אותך , ושם תשאלי איזה טיולים יש ותרשמי . רצוי לעשות סקר שוק ב- 2-3 סוכנויות .
-
לא הייתי בצפון תאילנד בזמן האחרון , אבל 50,000 באט נשמע לי יקר מאוד מאוד . הכי טוב זה שתגיעי לצ'אנג מאי ותקחי שם טיולים בסוכנויות התיירות המקומיות . נרשמים מהיום למחר . יש טיולים יומיים מצ'אנג מאי לצ'אנג ראי . ואני מניח שאפשר להרשם לראפטינג וגם לטיול לפאי . וכמובן שיש טיולים יומיים בצ'אנג מאי וסביבתה . קחי בחשבון שכל סוכני הנסיעות יודעים שאם התייר נרשם מראש דרך האינטרנט ומיילים , זה אומר שאין לו ביטחון עצמי והוא חרד . על החרדה הזו הם גובים הרבה מאוד כסף . אם את יודעת אנגלית סבירה , אז את יכולה להסתדר בכל מקום . והיום עם תוכנת גוגל טרנסלייט אפשר להסתדר גם במקומות שאף אחד לא יודע אנגלית . תגיעי לצ'אנג מאי , תקחי טוק טוק או מונית למלון . תגידי לנהג שאת רוצה מלון לא יקר באזור שיש הרבה תיירים , ואולי הוא יודע באיזה מלונות ישראלים בדרך כלל לנים . אבל גם אם לא תפגשי ישראלים , את יכולה לשאול במלון איפה יש סוכנויות תיירות . הם יפנו אותך , ושם תשאלי איזה טיולים יש ותרשמי . רצוי לעשות סקר שוק ב- 2-3 סוכנויות .
-
@נופר-מ ב-2015 שילמתי את הסכום הזה למשפחה של 5 ל-4 ימים, שכללו את כל מה שכתבת, פלוס מקומות לינה, א. בוקר (וגם צהריים, רק ערב אכלנו על חשבוננו), פירות טריים באוטו בנוסף לבקבוקי המים, עלויות כניסה לכל האתרים (כמו גני האמא של המלך וחוות הפרפרים והסחלבים) ויום בחוות פילים טיפולית שזה מאוד יקר.
אז מצד אחד עברו מאז כבר כמה שנים, ומדובר בפחות ימים, מצד שני מדובר על תכולה גבוהה יותר ויותר מפי שניים אנשים...
מציינת שהשירות היה מדהים - הם ניקו את האוטו וחידשו את אספקת בקבוקי המים הקרים בכל פעם שעצרנו באיזה אתר, כלומר פעמיים ביום לפחות.
עוד נקודה חשובה: אני לא ממליצה להגיע לאתרים (כמו אומגה) באופן עצמאי, כי העלות לתיירים גבוהה פי כמה מאשר למקומיים, והסוכנים משיגים מחירים של מקומיים - ככה היה כשבדקתי לגבי חוות הפילים למשל.
-
תוכנית הטיול הזאת נותנת לך למעשה את נקודות העניין המרכזיות, ותוכלי לתכנן בעזרתה את הטיול, גם אם לא תעשי אותה דרך הסוכנות הזאת
-
נשמע יקר מאוד !!!, את יכולה ליצור קשר עם ישראל 669 שיושב צמוד לבית חב"ד ציאנג מאי ולברר מחיר יותר הגיוני...והכי פשוט זה להגיע לציאנג מאי לרחוב צאנג קלאנג {הרחוב של בית חב"ד } יש שם כמה סוכניות תאילנדיות שיתנו מחיר עוד יותר מישראל...הטיולים היומיים או דו/תלת יומיים נמכרים ע"י הסוכנויות ועושים איסוף מכל המלונות בעיר בית חב"ד ציאנג מאי משמש כשגרירות ישראלית לא רשמית- ואפשר לגרד שם הרבה מידע מהצוות ומהאורחים