ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. נופר.מ
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 43
    • פוסטים 171
    • הגבוה ביותר 2
    • קבוצות 0

נופר.מ

@נופר.מ

2
    מוניטין
    107
    צפיות בפרופיל
    171
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3422709 גיל 56

נופר.מ הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי נופר.מ

• RE: טיול לנפאל בספטמבר

@hil

תודה רבה 🙂

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      נופר.מ
      נופר.מ
    • RE: טיול שבועיים בפיליפינים בסוכות

תודה, תודה Smile

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      נופר.מ
      נופר.מ

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נופר.מ

• RE: בודפסט ווינה

נראה שבאמת שאין מקום לוינה , עזר לי מאוד תודה לכולם

פורסם בפורום אירופה
      נופר.מ
      נופר.מ
    • RE: בודפסט ווינה

המטרה שלי היא להיות כול הטיול בבודפסט ( 5 ימים ) ויום אחד לנסוע ללונאפארק ומרכז קניות בוינה ( טיול בת מצווה לילדה ) אשמח אם יש כתובת מייל או ווצאפ של נהג מומלץ

פורסם בפורום אירופה
      נופר.מ
      נופר.מ
    • בודפסט ווינה

היי ,

אני נוסעת לבודפסט ומחפשת המלצה על נהג מקומי שיכול להתלוות אלי למספר מקומות ,

אם יש מייל או ווצאפ, אשמח לעזרה

פורסם בפורום אירופה
      נופר.מ
      נופר.מ
    • RE: בטומי בסוכות

תודה רבבה 🙂

פורסם בפורום אירופה
      נופר.מ
      נופר.מ
    • בטומי בסוכות

היי לכולם ,

צריכה בבקשה עזרה לקבלת החלטה ,

אני ובעלי היקר נוסעים לחופשה בבטומי , ההתלבטות שלנו היא בין מלון courtyard by marriott לבין מלון Hilton Batumi 

ההתלבטות היא מבחינת מיקום , אוכל אנחנו לא בונים יותר מידי על המלון כי אוכלים בחוץ

חשוב לי שהמיקום של המלון יהיה מיקום מרכזי לאטרקציות, רכבות, מסעדות ומה שבינהם

אם מישהו יודע / מכיר על מסעדות כשרות באזור ויש המלצה , יהיה מעולה

תודה לכול העונים ,

פורסם בפורום אירופה
      נופר.מ
      נופר.מ
    • RE: טיול לדרום אמריקה

@גדליהו-מהגרעין

ברור לי שמרכז/ דרום אמריקה זה ממש לא המזרח בעלויות ואני בהחלט לוקחת את זה בחשבון

אתה מדבר על להגיע לניקרגואה???

זה לא מדינת עוני מפחידה עם כושים ??? סליחה אם אני נשמעת קצת סטגמטית אבל זה מה שקראתי, כן, כן, גם עליה כבר קראתי 🙂

אין סוף למדינות שאני רוצה להיות ולחוות אבל חייבת להיות ממוקדת., רוב הסיכויים שזה יהיה פנמה או קוסטה ריקה , נראה לי שאחת מהמדינות האלה זה יעד הכי נכון לי בתור פעם ראשונה

פורסם בפורום דרום אמריקה
      נופר.מ
      נופר.מ

@dregev03

חח.. נסחפת קצת עם המסלול "שבנית לי " כמה מדינות הכנסת לפעם ראשונה שלי??. אין מצב!!

אם אני מוותרת על הודו והולכת לכיוון של מרכז/ דרום אמריקה, זה יהיה למדינה אחת בלבד, לפחות בפעם הראשונה .

התכנון שלי זה לטוס בספטמבר, אוקטובר.

נראה לי שאתחיל בקוסטריקה או פנמה אבל אם ממש לא אעמוד בפיתוי.... תמיד יש לי את הודו 🙂 🙂

פורסם בפורום דרום אמריקה
      נופר.מ
      נופר.מ

כמו שרשמתי בהתחלה, אני מאוד רוצה לשנות כיוון ולטייל במרכז/ דרום אמריקה בגלל העובדה שבמזרח הייתי 6 פעמים , ממש לא נמאס לי מהמזרח אבל בא לי לראות ולחוות משהו אחר . בגלל הביטחון שאני מרגישה במזרח שוב אני מוצאת את עצמי מתכננת טיול לשם והפעם להודו עד שחברה שלי הציעה לי לטוס למרכז / דרום אמריקה. התחלתי לקרוא ולחקור על המדינות שיכולות להיות אופציונליות עבורי ואבל בכול קריאה שלי על המקומות האלה אני רואה שאנשים כותבים על רמת המסוכנות באזורים האלה . אין ספק שזה מכניס בי קצת פחד .. החלטתי לעשות צעד ולהתייעץ עם המומחים כאן שאולי קצת ירגיעו אותי ויגידו לי שהשד לא כזה מפחיד לשאלתך, אני שוקלת את זה מול הודו . נכון שהודו מרתיעה לא מעט אנשים אבל לא בגלל הביטחון אלה בגלל העוני והצפיפות אוכלוסין שם.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      נופר.מ
      נופר.מ

תודה רבה, עזר לי אני מבינה שעדיף לי להתחיל בקוסטה ריקה , פנמה או צ'ילה ( אחת מהמדינות האלה )בתור פעם ראשונה שלי במרכז, דרום אמריקה אם אנחנו מדברים על טיול של שלושה שבועות חודש וחשוב לי לציין שזה לא טיול תרמילאים , אם יש אפשרות למלון 4 כוכבים , אני הולכת על זה , לחסוך זמן, אני לוקחת טיסות פנימיות, אוהבת לקנות, מסעדות ועוד בהכי גס, כמה יכול עלות לי טיול כזה בערך ? במזרח טיול כזה כולל הכול עולה לי בערך 13000 ש"ח לא כולל טיסה בינלאומית אני מבינה שזה לא מקום להשוואה אבל אני רוצה לדעת פחות או יותר מה הכיוון . תודה על העזרה

פורסם בפורום דרום אמריקה
      נופר.מ
      נופר.מ
    • טיול לדרום אמריקה

היי ,

עד עכשיו טיילתי במזרח , הייתי שם בערך שש פעמים .

אני כבר הרבה זמן אומרת שאני רוצה לטייל בדרום אמריקה כי שם עוד לא הייתי אבל כול פעם אני מוצאת את עצמי חוזרת למזרח

הסיבה העיקרית שאני חוזרת למזרח זה הביטחון יחסית שאני מרגישה שאני מטיילת שם

אני מאוד רוצה לטוס לברזיל., צ'ילה, פרגוואי, פנמה, גווטמלה, קוסטה ריקה, אחד מהיעדים האלה לטיול של שלושה שבועות, חודש .

בכול קריאה שלי על מדינות בדרום אמרקה אני מבינה שמאוד מסוכן שם , יש מדינות שיותר ויש מדינות שפחות, אסור להסתובב בערב/ לילה, שודים , חטיפות "וכול טוב"...

נכנסתי לפחד ואני מודה שאני מדמיינת את הכי מפחיד גם בטיולי יום

מצד שני , אני רואה וקוראת שוואלה אנשים טסים, משפחות עם ילדים ואפילו נהנים בטרוף, אז אולי תעשו לי סדר בבלגן ???

האם זה באמת נכון? האם מאוד מסוכן שם במדינות הנ"ל ? האם מסתובבים שם בתחושה שתמיד מישהו מסתכל עליך ורק מחכה לעשות לך משהו רע ?

אני מתכננת את הטיולים שלי לבד, פחות אוהבת לצאת בטיול מאורגן שמישהו מכתיב לי את סדר היום ....

אשמח לעזרה

פורסם בפורום דרום אמריקה
      נופר.מ
      נופר.מ