סלה רונדה או מדונה די קמפיליו
-
אני מדמיין כעת 2 שוטרים איטלקים במדים עומדים עם בדיקת ינשוף לקראת עליה לגונדולה כשהשלישי עם מסוף מחשב וGoogle translate בודק נספחים לפוליסות ביטוח מחו"ל. פחות סביר, נכון?
ובנימה רצינית יותר, ברור שאסור לגלוש תחת השפעת אלכוהול, והכוונה בטח ל0.05. ישנם כללים ברורים של FIS וכמובן שמי שאחראי להתנגשות עם גולש אחר וכו' חייב לשלם נזקים.
https://www.calculator.net/bac-calculator.html
-
- צירפתי בהודעה הקודמת לינק למחשבון אלכוהול, אני זוכר שבונציה הציגו טבלאות כאלה בבארים. בירה על ההר לא תסבך אותך.
- בדקתי כעת את הפוליסה השנתית שלי בפספורט קארד. היא כוללת צד ג' בסך 100.000$ שמכסה גם סקי כי הפוליסה שלי כוללת ספורט חורף.
אני זוכר שהיה כאן בעבר דיון ער בנושא אשר החל עם הודעה של סוכן ביטוח פרטי בעל אינטרסים ברורים
-
לא חושב שעם חצי ליטר בירה פעם או פעמיים ביום תגיע ל-0.5 מ"ג. אני אישית נוהג להימנע מאלכוהול במהלך יום הגלישה ושומר את זה לאפרה סקי ולערב כי מעדיף להיות מרוכז בגלישה, אבל אולי זה רק אני.

-
I stand corrected. אין בפועל לפספורט קארד כיסוי צד ג' לפגיעה בסקי.
סיימתי כעת שיחה ארוכה עם פאספורט קארד, במהלכה נמסרו תשובות הפוכות עד למשוב הסופי של המחלקה המשפטית. נמסר לי שהפוליסה של פספורט קארד אומנם מכסה צד ג' (כולל בסקי אם נרכשה הרחבה זאת) אך הכיסוי לא קיים במקרה של פגיעה באדם אחר, רק ברכוש.
לא מצאתי אזכור להבחנה זאת במסמכי הפוליסה הקיימת שלי, כך שאם חו"ח אזדקק אז אלך על תביעה משפטית, אך לבטח לא אחדש את הביטוח שלי אצלם בשנה הבאה . אשמח להמלצות על פוליסת סקי שכן מכסה צד ג' בסקי
-
יש בהראל, נזקים לצד ג' רכוש או גוף, עד 150,000 דולר
-
האם זה מיועד גם לפיצוי נפגעי גוף בסקי? כי לכאורה יש גם בפספורט קארד בכיסוי של 100.000$.
השאלה היא האם הם גם מתחכמים כמו פספורט קארד בקטע של פגיעה ברכוש ולא בגוף, כשבפוליסת pdf לא רשומה ההבחנה הזאת כלל.
בפועל, ראיתי אמש באתר של דולומיטי ושל מדונה שניתן להוסיף בעת קנית סקיפס מקומי, העלות היא בין 2.5 ל3 יורו ליום.
יש להראל ביטוח שנתי, כמו לפספורט קארד?
-
בוקר טוב,
דיברתי אתמול עם סוכנות הביטוח של למטייל. הם עשו ברור מקיף. בביטוח שלהם קיים כיסוי צד ג'.
-
תודה, אבל האם הוא רלוונטי גם לפיצוי בני אדם ולא רק רכוש כפי שמבצעים הבחנה בפאספורט קארד?
ידוע לך אם יש להם גם ביטוח שנתי, למי שיוצאים לחו"ל ליותר מפעמיים שלוש בשנה? אני מחפש להשוות ללפספורט קארד שכרגע יש לי
-
שלום, הביטוח שלהם רלוונטי גם לפיצוי בני אדם. לגבי ביטוח שנתי אני לא יודע.