לי חשובים רק המדרונות ומה שקורה עליהם. מלון חמישה כוכבים עם ספא ומצעים מרשרשים הם בתחתית סדר העדיפויות, ליתר דיוק הם בכלל לא ברשימה …..
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי K M
-
RE: סוצ'י או בנסקופורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: תאונת סקיפורסם בפורום סקי וסנובורד
אריה שלום, מניסיון במשפחה, אני ממליץ בשלב הפיזותרפיה לעשות את כל התרגילים והרבה. מהניסיון אצלנו זה עושה את ההבדל, כדאי להמשיך עם תרגילים מתאימים באופן קבוע.
-
RE: המלצה על אתר סקי ליד וינה -אוסטריהפורסם בפורום סקי וסנובורדהמלצה על אתר סקי ליד וינה -אוסטריהשלום,
בקישור המצורף אתרי סקי סביב וינה, כולל מרחקי נסיעה.
http://www.j2ski.com/ski_resorts/Airports/Vienna.html
-
RE: רוצה לצאת לחרמון, רביעי וחמישי הבא 25-26/1/17פורסם בפורום סקי וסנובורדרוצה לצאת לחרמון, רביעי וחמישי הבא 25-26/1/17
בוקר טוב,
אם זה מצב השלג, ולא ירד חדש, אני לא הייתי נוסע. כמות השלג שאתה מתאר היא קטנה מאוד, ואני בספק אם האתר ישאר פתוח לגולשים. ובכל אופן, עדיין קיימים פקקים בעליה לחרמון, ואני הייתי מגיע מוקדם.
-
RE: נו, יש עוד חופשות מתוכננות לחברי הפורום, כשהעונהפורסם בפורום סקי וסנובורדDavos - Klosters
שלום,
כמו שכתבתי במהלך השהות, השנה בסוף דצמבר היה מיעוט שלג, כך שניתן היה לרגע לחשוב שאני בטיול באזור צחיח. תותחי השלג עשו עבודה מצוינת, ואיפשרו את הגלישה על חלק ניכר מהמסלולים, אבל לא מחוצה להם. חורף 2014 היה שונה לגמרי.
אני מצרף דיווחים שלי על Davos – Klosters מחורף 2014.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3898311/srch-dav os#msg_3898311
-
RE: השכרת ציוד בסן אנטוןפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום,
בקישור המצורף תוכל לראות את החנויות בהן ניתן לשכור ציוד online.
תוכל בקלות לבצע השוואה, ולהחליט ממי להזמין.
כל הרשימה רלוונטית.
-
RE: סנובורד (פעם ראשונה בחיים) בבולגריה - עזרה בבקשהפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום,
חג חנוכה יוצא השנה באמצע דצמבר, וההמלצה הכמעט קבועה, בפורום, לתקופה הזאת, היא לנסוע לאתרים גבוהים. אתרי הגלישה בבולגריה לא גבוהים, וקיים סיכוי שלא יהיה מספיק שלג. זאת גם הסיבה שהחברות המסחריות מציעות לינואר ואילך.
-
RE: השכרת רכב בג'נבה - צד צרפתי לעומת שוויצריפורסם בפורום סקי וסנובורדהשכרת רכב בג'נבה - צד צרפתי לעומת שוויצרינירי שלום,
המעבר בין שוויץ לצרפת וחזרה הוא פשוט, אך כפי שנכתב, כדאי לקחת מרווח זמן, הן בשל סוגיית העגלות והציוד שהוזכרה, והן בשל כך שגם בהלוך וגם בחזור אתם בעצם צריכים לעבור 2 בדיקות של דרכונים במשטרת הגבולות, ולעתים יכול להיות עומס.
דבר נוסף, שחובה לבדוק הוא סוגיית צמיגי החורף. בצד הצרפתי לרוב לא מקבלים מכוניות עם צמיגי חורף, ואילו בצד השוויצרי מחייבים צמיגים כאלה.
מדבקה לנסיעה בכבישי שוויץ היא חובה, לכן עליכם לרכוש מדבקה כזאת, מיד במעבר לשוויץ, אלא אם יש במקרה מדבקה כזאת על המכונית אותה תקבלו. המדבקה בשוויץ נמכרת לשנה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי K M
-
אופניים בסלובקיהפורסם בפורום אירופה
בוקר טוב,
אשמח אם מישהי.ו טייל באופניים עם החברה bike slovakia ויכול.ה לתת חוות דעת.
-
RE: מדריך ישראליפורסם בפורום סקי וסנובורד
בוקר טוב,
מניסיון החורף האחרון באוסטריה. שיעור פרטי עולה 245 יורו לשעתיים. רק לשם השוואה, שיעור קבוצתי של 8 שעות עולה 186 יורו.
-
RE: לא צריך, רוצה !פורסם בפורום סקי וסנובורד
תודה רבה.
אני גולש גם על המסלולים וגם מחוצה להם, אך עדיין לא Off piste "אמיתי". אני כן יוצא לשלג עמוק (כשיש), ולכן חשובה לי הציפה. אני משתמש במגלשים עם רוחב של 84mm, והמחשבה היתה לעבור למגלשים ברוחב סביב ה- 100mm.
-
RE: תיקון Snow bladesפורסם בפורום סקי וסנובורד
בוקר טוב,
בכל המקומות שבררתי, והיו רבים כאלה בארץ, ובעיקר בחו"ל, טענו שאם בכלל, אז באתר החברה המייצרת. ניסיתי ליצור איתם קשר, אך לא נעניתי.
המגלשים החדשים הוזמנו מארה"ב, ותוך 5 ימים הגיעו. כעת בעלת המגלשים ממתינה לחורף הבא....
-
שלום, בהמשך לדברים, אשמח על המלצה עם מי ניתן להתייעץ על מגלשים חדשים, ובעיקר על התאמה של Bindings עבורם.
-
תיקון Snow bladesפורסם בפורום סקי וסנובורד
בוקר טוב,
האם יש למי מכם.ן המלצה על דבק לחיבור תחתית ה- Snow blades ?
מצרף תמונות של תחתית המגלש הפעור...

-
תודה רבה על התשובות, שבהחלט מעוררות את המחשבה מה נחוץ ומומלץ, מעבר למה אני רוצה. אני גולש לא מעט גם מחוץ למסלולים, ואין כוונה לרכוש את המגלשים בשיא העונה.
-
לא צריך, רוצה !פורסם בפורום סקי וסנובורד
ערב טוב,
בימים אלה אני בעיצומו של השבוע השני על המדרונות. לאחר שבוע ב- Sella ronda, אני מקנח ב- St Anton.
אני גולש עם מגלש All mountain, ברוחב 84 מ"מ של Fischer. כמו שהכותרת מעידה, אני רוצה לרכוש מגלשים חדשים, וחשבתי לקפוץ למגלשים ברוחב של 102 מ"מ.
אשמח לשמוע מה דעתכן.ם.
-
RE: מחפש שותף/שותפה לשבוע סקי בינוארפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום,
אני מניח, שבסוף נובמבר, כששלחת את ההודעה, מרבית "המכורים.ות" בפורום כבר סגרו חופשה אחת או יותר...
מה עם נסיעה לבד ?