הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי גדיגדי
-
RE: gotogate - תתרחקו מהם! נורא ואיום!פורסם בפורום אירופה
@meravshell נשמע שצריך להחליף את השם מ- gotogate ל- gotohell
אין אפשרות לערב גורם משפטי בסיפור הזה???לא נראה לי שיש דרך משפטית לתבוע אותם. אולי דרך ביה"ד הבינ"ל בהאג

הם סוכנות וירטואלית שוודית עם מוקדנים בהודו.
פניתי לאתר AirHelp, אבל הם מסייעים בתביעות רק נגד חברות תעופה, לא נגד סוכני נסיעות, וגם זה רק אם חברת התעופה ביטלה/דחתה לך טיסה וסירבה לפצות.
אם מישהו מכיר דרך משפטית לתבוע את gotohell אנא יודיע לי.
-
gotogate - תתרחקו מהם! נורא ואיום!פורסם בפורום אירופה
בחודש ספטמבר 2019 הזמנתי באמצעות סוכנות הנסיעות gotogate כרטיסי טיסה מת"א לטרומסו, נורווגיה, לפברואר 2020. עלות הכרטיסים 1124$. בעת ההזמנה בדקתי עם gotogate את מדיניות הביטולים שלהם, וקיבלתי מהם תשובה במייל שאם אני מבטל את הטיסה אקבל החזר עלות הטיסה, בניכוי 175$ דמי ביטול של חברת התעופה ובניכוי 77$ דמי ביטול של gotogate (פר נוסע).
בחודש ינואר 2020 נאלצתי לבטל את הטיסה בשל מגיפת הקורונה שבדיוק פרצה, וציפיתי לקבל מ- gotogate החזר של כ-620$.
אחרי התכתבות ארוכה ועשרות שיחות טלפון, הודיעה לי gotogate ביום 30.7.2022 שאינני זכאי להחזר כלשהו, כיוון שחברת התעופה טוענת שהכרטיסים הינם non-refundable.
זה כמובן בלתי קביל בעליל ומכעיס אותי מאוד. איך הם יכולים להתכחש למדיניות ההחזר שלהם עצמם, מדיניות שלפיה רכשתי מהם את כרטיסי הטיסה? איך הם יכולים לומר שאינני זכאי להחזר כאשר עשיתי את ההזמנה דרכם בידיעה שאהיה זכאי להחזר? עליהם לקחת אחריות ולתת לי החזר, גם אם חברת התעופה מסרבת לתת החזר.
לצערי, למיטב ידיעתי אין אפשרות לתבוע אותם בערכאה משפטית כלשהי, אך אני מודיע בזאת שלעולם לא אבצע עסקה כלשהי עם gotogate, ואני מפציר בכולכם לעשות כמוני.
-
RE: gotogate - תתרחקו מהם! נורא ואיום!פורסם בפורום אירופה
תודה לכולכם, אכן עשיתי טעות כשהזמנתי מהם. מדובר כאן בהזמנה מורכבת של 3 טיסות לכל כיוון, ו-3 חברות תעופה מעורבות (SAS, Austrian, Lufthansa), כך שאני לא חושב שניתן היה להזמין את הטיסה ישירות מחברת התעופה. עבר גם זמן רב מאז (2019) ואני כבר לא זוכר מה היו שאר האופציות להזמנה, אם היו עוד סוכנויות אפשריות.
בכל מקרה, אני עומד להזמין את המסלול הזה בקרוב מחדש, נראה מה תהיינה האופציות. גוטוגייט ואי-דרימס לא יבואו בחשבון כמובן. -
RE: סוכנות מומלצת לטרק וואיוואשפורסם בפורום דרום אמריקה
קאזה זולה לא ממש קואופרטיביים. דיברתי איתם במספר הישראלי שלהם שרשום באתר, ענתה לי מישהי שלא שמעה על וואיוואש, הפנתה אותי לנציג שלהם בשם גברי שאמור להימצא כיום בישראל, שלחתי לו כמה וכמה הודעות ווטסאפ והוא לא עונה.
-
RE: סוכנות מומלצת לטרק וואיוואשפורסם בפורום דרום אמריקה
הבנתי, אם אמצא משהו איידע.
בינתיים FirstStepExpeditions לא ענו לי, למרות שבאתר הם מבטיחים מענה תוך 24 ש'.
-
RE: סוכנות מומלצת לטרק וואיוואשפורסם בפורום דרום אמריקה
FirstStepExpeditions ענו לי, אחרי ששלחתי להם מייל (על פנייה דרך האתר שלהם לא ענו).
לפי האתר שלהם הם נראים בסדר, יש עם מי לדבר.
אני מנסה להתקדם איתם. אמנם את טרק Huayhuash אין להם כרגע, אבל יש להם טרקים אתגריים אחרים
-
הישמרו מדוכני החלפת הכסף בנמל התעופה של באטומי!פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
זהירות! רמאות!
בנמל התעופה של באטומי יש 6 דוכנים של המרת כספים שמפתים אתכם להמיר את הדולר או היורו שלכם ללארי גיאורגי. רק אחד מהם הוא הוגן, זה של הבנק הגיאורגי - כל היתר רמאים! הם נותנים לך שער קנייה של 2.3 לארי ליורו, כאשר השער הרשמי הוא 2.96! הפרש של למעלה מ-20%! זו לגמרי שערורייה! אל תתפתו! תמירו ללארי במלון או בכל צ'יינג' ברחוב - שם השער הוא הוגן! ראו הוזהרתם!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי גדיגדי
-
RE: מחפש שותפים.ות לטרק האגמים הקפואיםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תודה, רשמתי כבר לפני 3 ימים הודעה דומה גם בפייסבוק
-
מחפש שותפים.ות לטרק האגמים הקפואיםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום,
מחפש שותפים.ות לטרק האגמים הקפואים (Gosainkunda) באוקטובר 2025. יש לי מדריך מצוין.
אשמח למענה כאן או בווטסאפ 052-8987301
-
מחפש שותף/שותפה לשבוע סקי בינואר/פברואר 2025פורסם בפורום סקי וסנובורד
מחפש שותף/שותפה לשבוע סקי בינואר/פברואר 2025, בצרפת/אוסטריה/איטליה.
רמת גלישה טובה, לא מקצועי (ללא off piste).
אפשרי קלאב מד או מלון, דרך סקי-דיל וכד'.
גדי 052-8987301
-
RE: טיול של שלושה זוגות בני 70+ לוייטנאםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
מצטרף להמלצה. היינו בטיול בווייטנאם וקמבודיה עם ASIATICA לפי מספר שנים, הם היו מעולים.
-
הישמרו מדוכני החלפת הכסף בנמל התעופה של באטומי!פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
זהירות! רמאות!
בנמל התעופה של באטומי יש 6 דוכנים של המרת כספים שמפתים אתכם להמיר את הדולר או היורו שלכם ללארי גיאורגי. רק אחד מהם הוא הוגן, זה של הבנק הגיאורגי - כל היתר רמאים! הם נותנים לך שער קנייה של 2.3 לארי ליורו, כאשר השער הרשמי הוא 2.96! הפרש של למעלה מ-20%! זו לגמרי שערורייה! אל תתפתו! תמירו ללארי במלון או בכל צ'יינג' ברחוב - שם השער הוא הוגן! ראו הוזהרתם!
-
תגיותפורסם בפורום אירופה
אני לא מצליח למצוא איך להוסיף תגיות וחבל, תיוג טוב עוזר למחפשי אינפורמציה . ויש לי תחושה שאולי לעוד אנשים יש את אותה הבעיה . [ לחיצה על אייקון התגיות למעלה בשורה לא עושה כלום ].
במייל שירות לקוחות שלהם לא ממש עונים
להודעה הזאת למשל הוספתי סתם תגית מילאנו, כי אין לי אופציה להוסיף תגית חדשה משלי.
מישהו יכול לעזור???
-
למהירי החלטה! מחפש שותף/שותפה לשבוע סקי בפברוארפורסם בפורום סקי וסנובורד
בצרפת/אוסטריה/איטליה,
רמת גלישה בינונית - טובה.
רצוי בקבוצה, דרך סקי דיל או משהו דומה, אבל יכול להיות גם בקלאב.
לא חייבים לישון באותו חדר, מחפש בעיקר שותפים לגלישה.
גדי 052-8987301
-
RE: ויזה לבוליביהפורסם בפורום דרום אמריקה
טוב, תשכחו מזה, אמנם סעיף חסר כל פשר ומיותר, אבל לא חובה להעלות שם מסמך אז הסתדרתי בלעדיו.
-
ויזה לבוליביהפורסם בפורום דרום אמריקה
אני ממלא את טופס בקשת הוויזה לבוליביה באתר הרשמי שלהם https://portalmre.rree.gob.bo/formvisas/
ובעמוד האחרון, היכן שמעלים מסמכים (כגון דרכון ופנקס חיסונים), יש סעיף שבו צריך להעלות FORMULARIO DE SOLICITUD, כלומר Application form.
איזה מסמך בדיוק מעלים שם??? הרי כל הטופס שאני ממלא הוא הוא ה-Application form !

מאות