אגם בלטון באופניים
-
היי,
אני רוצה לסוע לאגם בלטון ביוני ולטייל שם באופניים שכורות אני רוצה להגיע ברכבת מבודפשט והשאלה שלי האם ניתן להשכיר בבלטון אופניים בכל מקום בקלות או שצריך להיערך מראש? כמו כן מה המחיר ליום להשכרת אופניים, . עוד שאלה האם אפשר להגיע לשדות הלבנדר עם אופניים אני מבינה שביוני זה זמן הפריחה שלהם.
תודה מראש לכל המשיבים
-
ניסית לחפש באינטרנט Balaton rent a bike ראיתי לא מעט אפשרויות. אולי בתוך האתרים יש כתובות מייל לשאלה: איזה סוג אופניים את רוצה לשכור? ליום או לכמה ימים ברצף? אם לא תמצאי תשובות או תקבלי כאן תשובה, אנסה לברר לך עם קרוב משפחה שיש לו בית קיץ באזור וגם יוצא לטיולי אופניים. אולי יכול לבדוק.
-
וואו תודה רבה, אשמח ממש - אני לא רוכבת מקצועית בכלל ולא נוסעת מהר לא בנויה לקבוצות שצריך לעמוד בקצב . אבל שוכרת מידי פעם אופניים בחו"ל באזורים כפריים זה ממש כיף ככה לכמה שעות או ליום שלם תלוי באזור - למשל בויאטנם באזור טום קוק. והוי אן נסעתי לחופים ולכפרים באזור זה נחמד
-
לגבי סוג אופניים כמה שיותר נמוכות כי אני לא נהגת כזו טובה ואני נמוכה אז צריכה שליטה באופניים -אופניים פשוטות לא חשמליות הילוכים תמיד עוזר
-
מצטערת שראיתי הודעתך רק עכשיו..
ניסית לשאול באתרי האינטרנט? לא נראה לי שההשכרה היא רק לקבוצות.
בדקת לאן מגיעה רכבת?
לגבי שדות הלוונדר. אני מצאתי רק את זה.
יש שדות לוונדר נוספים?
נשאל את הבן דוד. אם מרגיש טוב ולא עסוק יענה.. לא בטוחה שיש בידיו מידע על האזור שאת רוצה לטייל בו.
-
אין לי מושג לגבי האופניים, אבל ממה שאני זוכר כשהייתי בבלטון עם רכב, אין מסלולים לאופניים, הכבישים גרועים ובלוים, וההונגרים לא ממש מצייתים לחוקים.
בנוסף, אגם בלטון זה לא מסלול מעגלי. צורת האגם לא מאפשרת מסלול מעגלי של כמה שעות.
-
שאלנו.
בBalatonfüred יש הרבה משכירי אופניים.
המרחק לטיהני כ10 ק"מ.
מאמין שגם בטיהני יש כמה משכירי אופניים.
מלבד המסלול ההיקפי יש עוד מסלולי אופניים קצרים.
אם הוא זוכר נכון באזור טיהני יש מסלולי טיול לאופניים חלקם בין שדות הלוונדר..
-
תודה רבה , ח.ג ודימיטריס, שתהיה לכם שבת שלום