ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מירב_3891739
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 7
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מירב_3891739

@מירב_3891739

0
    מוניטין
    2
    צפיות בפרופיל
    7
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3891739 גיל 56

מירב_3891739 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מירב_3891739

• RE: אזהרה מעקיצה על ידי התחזות ל"בוקינג"

אוייי גם לי זה קרה אני לא יודעת עכשיו אם זה אמיתי או לא - אמרו שפרטי ההכרטיס לא נקלטו

פורסם בפורום אירופה
      מירב_3891739
      מירב_3891739
    • כרטיס למוזאון הפראדו במדריד

שלום

אני אהיה בעז"ה במדריד ב 20.6.23 ל 6 ימים מלאים. האם אפשר לחכות עד שאגיע ואז להזמין כרטיס לפראדו? או שכדאי להזמין מראש?

תודה לכל המשיבים. ואם יש עוד טיפים אשמח 🙂

פורסם בפורום אירופה
      מירב_3891739
      מירב_3891739
    • חבל פוליה במרץ

היי חברים,

אני רוצה ליסוע לחבל פוליה איטליה באמצע מרץ , אבל ראיתי שעדיין גשום זה לא מטריד אותי במיוחד כי ראיתי שלא כל יום גשם אבל תהיתי אם מישהו יודע איך מזג האוויר האם יש רוחות חזקות שלא ניתן לטייל בכלל כי רשום שיש רוחות אבל אין חכם כבעל ניסיון.

קיצורה של שאלה - האם זה בסדר לטייל שם במחצית השנייה של מרץ מבחינת מזג אוויר והמוכנות שלהם לקבל תיירים בתי הארחת מסעדות וכו'. או שזו יכולה להיות להיות טעות הורסת טיול

תודה לכל המשיבים ושבוע טוב

++++מישהו יכול להסביר לי איך מוצאים תגיות כי אני לא מצליחה אז רשמתי מה שקרוב -נאפולי אבל זה לא, אודה על הסבר .

פורסם בפורום אירופה
      מירב_3891739
      מירב_3891739
    • RE: אגם בלטון באופניים

תודה רבה , ח.ג ודימיטריס, שתהיה לכם שבת שלום

פורסם בפורום אירופה
      מירב_3891739
      מירב_3891739

לגבי סוג אופניים כמה שיותר נמוכות כי אני לא נהגת כזו טובה ואני נמוכה אז צריכה שליטה באופניים -אופניים פשוטות לא חשמליות הילוכים תמיד עוזר

פורסם בפורום אירופה
      מירב_3891739
      מירב_3891739

וואו תודה רבה, אשמח ממש - אני לא רוכבת מקצועית בכלל ולא נוסעת מהר לא בנויה לקבוצות שצריך לעמוד בקצב . אבל שוכרת מידי פעם אופניים בחו"ל באזורים כפריים זה ממש כיף ככה לכמה שעות או ליום שלם תלוי באזור - למשל בויאטנם באזור טום קוק. והוי אן נסעתי לחופים ולכפרים באזור זה נחמד

פורסם בפורום אירופה
      מירב_3891739
      מירב_3891739
    • אגם בלטון באופניים

היי,

אני רוצה לסוע לאגם בלטון ביוני ולטייל שם באופניים שכורות אני רוצה להגיע ברכבת מבודפשט והשאלה שלי האם ניתן להשכיר בבלטון אופניים בכל מקום בקלות או שצריך להיערך מראש? כמו כן מה המחיר ליום להשכרת אופניים, . עוד שאלה האם אפשר להגיע לשדות הלבנדר עם אופניים אני מבינה שביוני זה זמן הפריחה שלהם.

תודה מראש לכל המשיבים

פורסם בפורום אירופה
      מירב_3891739
      מירב_3891739