מברלין ליער השחור עם ילדים
-
שלום
רציתי לדעת אם יש למישהו מסלול מברלין ליער השחור וחזרה לברלין עם עצירות שוות .
מתכננים טיול של כחודש עם שלושה ילדים בקיץ נסיעה מברלין ליער השחורעם עצירות של יומיים שלושה בכל מקום וחזרה כנל אשמח עם למישהו יש מסלול כזה -
סתם יותר מידי נסיעות. אם טסים לברלין יש אזורים קרובים יותר לטייל
-
יש להם חודש! כלומר זה המון זמן שאין בעיה "לבזבז" יום או יומיים על נסיעות.
-
@צחצח-המטייל אנחנו כל שנה טסים לחודש וכל פעם למדינה אחרת אנחנו נהנים מהנסיעות ולעבור ממקום למקום שנה שעברה היינו בטורקיה ועברו 12 מלונות ב 32 ימים
-
@איציק3247499 האמת שהקונספט הזה מוצא חן בעיניי, הלוואי שיכולנו גם לטייל ככה חודש.
אני חושבת אבל שבמקום לעשות הלוך-חזור מברלין ליער השחור, הייתי טסה הלוך לברלין וחזור מהיער השחור (באזל למשל).
עושה שבוע בברלין, ואז מתחילה לרדת דרומה לכיוון היער השחור. אפשר לעשות "מעקף" דרך מינכן, בוואריה וטעימה מהטירול, או לעשות גיחה לשוייץ, אי הפרחים ואגם קונסטנץ.
ואז נשארים לך שבוע-שבועיים (תלוי כמה זמן היית בדרך) ליער השחור, שזה מושלם - ממליצה לקחת בפארק אירופה דיל של יומיים כניסה לפארק + לינה באחד ממלונות הפארק, זאת חוויה שהילדים לא שוכחים.
ולסיים בו את הטיול!
-
אם היער השחור אינו "חובה" -יש עוד הרבה פארקים שווים בגרמניה טיול שערכתי עם מתבגרים (קצר יותר ובלי ברלין) אבל בהנחה שאתם מתחילים ומסיימים בברלין בהנחה שאני מתייחסת למשבצות זמן של שבוע בערך בכל יעד אחרי שבוע ברלין-עליה צפונה לחבל שלזוויג הולשטיין המשך בחבל היידה-שבוע אזור הרי הרץ שבוע וחזרה לברלין.