חוכמת ההמונים - התייעצות
-
אם אפשר "לגרד לכם בתאים האפורים".....
אני נוחת במינכן בשעה 9.15. התכנון היה להתפלל שהכל יתקתק כמו שצריך
ואז לטוס עם הרכב השכור לצילרטל [2.5-3 שעות ]- לאסוף את הציוד על הדרך , להגיע למלון , להחליף בגדים במהירות ולעלות למסלולים לחצי יום גלישה. כבר עשינו את זה פעם. אממה- האדם מתכנן ואלוהים צוחק
. מסתבר שכל חנויות הציוד סגורות מ 12 עד 14.30-15. מה שאומר שבסצנריו הכי אופטימי אני מגיע למסלולים לקראת 3.היתרון? 2-3 שעות גלישה בשביל מי שגולש פעם בשנה הן ב-ד-י-ו-ק- מה שצריך בשביל לחזור לכושר, תחושת שלג ובלי להתעייף יותר מדי- למחרת הכל מכוונן ואפשר להסתער על המסלולים.
החסרון? מעבר ללחץ הזמנים וכו'- זה לשלם על חצי יום גלישה בשביל שעתיים אולי שעתיים ורבע [ אם מצליחים לתזמן ולתפוס את הרכבל האחרון ואז גולשים למטה עצמאית ] והשנה מחירי הסקי פס עלו די בטרוף.
מעניין אותי לשמוע תובנות של החברים פה.
-
כשאני נוחתת בדנבר אני עושה את אותו הדבר, אבל בברקנרידג'. ההבדל- יש לי פס ללא הגבלה לברקנרידג' (ומוגבל בוייל). השעתיים האלה הן חלום. השנה אפילו הגדלתי לעשות וביום השני גם לקחתי הכל קצת יותר בקלות וגלשתי רק חמש שעות וחצי. בפועל- לא נתפסתי, השרירים שלי היו במצב פנומנלי עם סיום השבוע. לדעתי- שעתיים-שלוש של גלישה, ואפילו רק שעה וחצי-שעתיים, הן סוג של הכנה ו"מס" הסקי פס שווה את זה. כמה זה עולה? יום גלישה בוייל עולה 185 דולר. בטח בהשוואה לשם באירופה הרבה יותר זול... איינשטיין כבר אמר שהכל יחסי. פתרון אחר אבל הרבה יותר יקר, זה להגיע מראש עם ציוד (אם יש) ואז עולים וגולשים מייד.
-
לו היו לכם נעליים אפשר היה לשכור מראש באינטרנט ואז לפנות לבעל המלון/חנות ההשכרה ולבקש שזה ימתין לכם במלון. קל להתאים הביינדינג לנעל.
לחלופין להתיעץ עם בעל המלון, אולי מישהו כן נשאר בחנות בסביבה
-
תבדוק גם את נושא העלויות, בעוד כשבוע אני אגיע לSaalbach ושם ניתן להפעיל את הסקיפס (ללא תוספת תשלום) יום קודם לתקופה הרשומה, החל מהשעה 15:00.
-
כן, ניראה שאתה יכול להספיק. וכן , זה עולה כסף מה לעשות גם אם תיקח את הציוד לפני 16.00 תשלם על חצי יום נוסף. בנוסף לסקיפס אבל זה כדאי. מאידך אין לך 2-3 שעות... אולי 1.5 אולי 2
-
עם הציוד אין בעיה כי באוסטריה נותנים יום שביעי חינם. אז פשוט השכרתי יום קודם