קונקשן בפרנקפורט .
-
תודה רבה לכל העונים.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אני הייתי בודקת עם חברת התעופה אם יש לי אפשרות להחליף את טיסת ההמשך ללא עלות באופן שאורך הקונקשיין יהיה לפחות שעתיים וחצי.
במידה ויש אפשרות לבצע את השינוי רק תמורת עלות הייתי בודקת מה ההפסדים שלי חוץ מעוגמת נפש במידה ולא אעלה על הטיסה ובהתאם לכך הייתי מחליטה.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
קונקשן שעה בפרנקפורט או בשדה גדול אחר לצורך העיניין ככל הנראה לא מספיק, ייתכן שכן אבל זה משתנה מורכב ותלוי בהרבה גורמים שצריכים להתחבר ולהיות מתוזמנים בדקות וזה בהתחשב בגורמים הבאים:
- יציאה בזמן מנקודת היציאה הראשונה.
- נחיתה בזמן בפרנקפורט.
- מעבר ביקורת גבולות כן/ לא / עומס / תקלות מחשוב.
- מעבר מזודות בזמן ממטוס למטוס.
- מיקום שער העלייה למטוס הבא יחסי לשער היציאה מהמטוס המקורי.
- תפקוד כללי שדה התעופה והעומסים בנקודת הזמן ועוד.
גם אם תאחרי את טיסת ההמשך וזה כרגע לא ממש משנה למה ומי אשם כי הנזק הוא נמוך יחסית ומדוע ?
ככל הנראה יש עוד טיסות המשך להמבורג בהפרש של שעות מספר כך שהאיחור יתבטא בשעות מס' ולא ביום או יומיים - כלומר לא צריך לשנות תוכניות.
טיסה להמבורג מפרנקפורט לוקח כשעה , ונניח לצורך העיניין שהטיסה הבאה להמבורג של לופטהאנזה יוצאת אחרי 3-4 שעות, לדעתי ניתן לגשר על הזמנים בדרך קצת יותר נועזת .
ניגשים לחברת השכרת רכב ושוכרים רכב טוב, המרחק מפרנקפורט להמבורג הוא בערך 500 ק"מ ברובו המכריע על גבי האוטובאן, כלומר נהיגה של כ- 5 שעות אם נוסעים לאט 3.5 -4 שעות אם לוחצים טיפה.
כלומר שימוש ברכב שכור מצמצם פערי זמן הפסד וגם אין תלות בטיסת המשך כזו או אחרת ואין לחץ לאיחור או תקלה שלא תלויה בך.
אצלי תמיד יש תוכנית לשימוש ברכב שכור במצב שאני עלול לפספס טיסת המשך בטיסות קצרו בתוך אירופה.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
מנסיון של לפני כחודשיים עם קונקשן של שעה בפרנקפורט ללונדון, היה מאד מאד גבולי....
מה שגזל את הזמן היו הבדיקות הבטחוניות הטורדניות בפרנקפורט.
הרי עשינו בעלייה לארץ, אז על פניו למה שוב.... הם נוקטים במשנה זהירות ברורה
בכל מקרה , מניח שיש יותר מטיסה אחת ביום להמבורג, אז במקרה של פספוס מניח שיהיה פתרון חלופי