יומים נטו לנוף מושלג יפה קרוב למילאנו מלפאסה.
-
שלום- טסים מחר- שני בלילה למילאנו, [מלפאסה] וחוזרים בחמישי בבוקר. זה משאיר יומיים נטו. המטרה לראות נוף מושלג- "הכי יפה". ניסע ברצון עוד שעתיים לכיוון לראות את מה שנאהב יותר. [אגם בעמק לא יזיק, תוך זכירה שהמטרה היא ההרים]. מכוונים לאיזורים הקרובים ולמקומות הממש יפים [הכל בעיני המתבונן אך יש כאן ידע של מי שהיו בכל המקומות ואשמח לעצות]
חשבנו על סאס פה, ו/ או צרמט, בשוויץ, או דרך אאוסטה לשאמוני. זו רק קפיצה. לראות ולחוות.. אשמח לרעיונות אחרים- פתוחים לגמרי. האם איזור האגמים האיטלקי עונה על המטרה שלנו? איזור שאמוני? ['חושש לשאול'-שווה להשקיע 3 שעות בנסיעה הלוך ושוב לטעום קצת את אנסי?- שוב- סתם כך כנראה לא. אבל אלו יומיים והמטרה לטעום. פחות לנוח.
מזג האויר מסתמן בשלישי- טוב. וברביעי נסבל ביותר- יצא די טוב.
תודה
-
שלום גם לך,
סאאס פה אכן מדהים אבל הנסיעה לשם עלולה להיות גם 3 שעות. אישית לא הייתי עושה זאת בטיול של יומייים-שלושה.
הייתי מסתפקת באזור הקרוב יותר -למשל יש את macugnaga בדרך עוברים את אגם מגיורה . היינו בקיץ וזה אתר מאד יפה, מול המונטה רוזה המרשים.
אפשרות נוספת- בחלקים העליונים של העמקים השוויצרים verzasca ו maggia יש גם שלג וקרוב לאגם מג'יורה.
אולי בפורום סקי ידעו לתת הצעות נוספות.
-
ממליצה על אאוסטה- לא רחוק ממלפנסה, עם הרים כמו גראן פרדיסו המדהים. רק לבדוק אם עדיין מושלג.
-
או קורמאיור עם המונבלאן, וצ'רביניה (החצי האיטלקי של המאטרהורן)
-
יש עוד אופציה בעמק אאוסטה, Gressoney, פחות תיירותי ועמוס ולא פחות יפה, לדעתי. והפסגות בטח מושלגות.
-
macugnaga הייתי באפריל והיה לגמרי מושלג
אבל לבדוק קודם שאכן הרכבלים פעילים.
באפריל בעיתוי אחר נתקלתי בשלג (והרבה מדי) באזור טורינו דרומה.
-
ואפדר לקפוץ למנזר סן ברנרד. למרות אולי הכלבים לא יהיו שם עדין בעונה הזאת