ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול רגוע לייון ביוני

פורום אירופה
    נופש
    4
    9
    225
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • soungalo
      soungalo נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו זוג + תינוקת. מתכננים שבוע ביוון ביוני. התכנון באופן כללי: נחיתה באתונה, שכירת רכב, מתיישבים במקום יפה ומטיילים בסביבה. אוהבים טבע וים, טיולים, פחות לרבוץ בבריכה. נשמח לעצתכם לגבי אזור או יישוב שבו כדאי להתיישב. כמה דברים שחשובים לנו: מרחק נסיעה סביר מאתונה (נגיד עד שלוש שעות), אזור יפה ורגוע, רצוי ליד ים או אגם, לא מתוייר באופן מוגזם אבל גם לא מבודד מדי.

אולי איזשהו כפר נחמד בפלופונס או קורינתיה? מאוד נהנינו בפיליון, אבל זה לא ממש האזור (מעדיפים לנחות באתונה כי הטיסות זולות יותר).

בקיצור, נשמח להכוונה.

תודה!

MERAVSHELL תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • MERAVSHELL
        MERAVSHELL @soungalo נערך לאחרונה על ידי

@soungalo

הי

יש כמה אפשרויות נחמדות. אכן צריך לנסוע קצת אבל לא נורא. אני אישית מאד אוהבת את הפלופונז. יש את העיר נפפליו ליד הים שהיא נפלאה ויכולה לשמש עוגן לטיולי כוכב באזור. החיסרון שלה מבחינתי שהיא מאד מתויירת, בכל עונה בשנה וקצת ממוסחרת לטעמי. אנחנו אוהבים להדרים ממנה אל הכפר ליאונידיו LEONIDION. זהו כפר מתוק ואותנטי עם המון אפשרויות הליכה, למרגלות הרים מעניינים שמושכים אליהם מטפסים מכל העולם. חוף הים הסמוך אליו נהדר ואפשר לטייל באזור כולל לעלות לכפר הררי שכרגע ברח לי שמו..

אפשרות אחרת היא לנסוע לאי אוויה שניתן להגיע אליו בכביש המחבר אותו ליבשה. יש שם הרבה כפרים, במיוחד אלו השוכנים בצידו המזרחי, שאפשר להתמקם בהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • dregev03
          dregev03 נערך לאחרונה על ידי

מחזק את מרב שמעלי. אנחנו מאוד אוהבים גם את חצי האי פליון שהוא קצת יותר רחוק

• soungalo
            soungalo נערך לאחרונה על ידי

המון תודה, לגמרי נבדוק את האזור הזה. קראתי פה עוד באתר וחשבתי אולי דווקא על אזור ארקדיה. כן, אני יודע שזה לא קרוב לים, אבל אנחנו גם מאוד אוהבים הרים וטיולים. השאלה היא אם זה הגיוני עם תינוקת, או שקצת קשוח מדי?

• dregev03

קשוח או לא זה בעיקר תלוי בשיפוט של ההורים ואיך התינוקת שלכם תתמודד עם הנסיעות
              גם בפלופונז יש הרים וטיולים מאוד יפים בכל מיני דרגות קושי וגם בפיליון. אם לא הייתם בפלופונז אז לא הייתי מתלבט יותר מידי

MERAVSHELL תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • MERAVSHELL
                MERAVSHELL @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

ארקדיה זה גם בפלופונז.. אזור מאד הררי ויפה. מקום להרבה הליכות, טרקים, כפרים הרריים. לא יודעת אם עונה על ההגדרה לטיול רגוע עם כל הפיתולים...

הנה כתבה נחמדה על האזור. תחליט אם מתאים לכם..

• dregev03

תודה לא זכרתי שזה נקרא ארקדיה למרות שהיינו בדימיצינה בנובמבר האחרון. למרות שזה טיול עם תינוקת, הדרך לדימיצינה סבירה. לא בטוח שהייתי נשאר שם שבוע. מעבר לנאפפליו שהיא באמת קרובה ונהדרת אהבנו מאוד מאוד את קארדמילי שאיננה קרובה בכלל אבל היא על הים והאמת שתפסנו שם גם מלון חווה שיש לו גם בית בד שלא מהעולם הזה ואני בספק אם אפשר לתפוס אותו בעונה. בביקור הראשון היינו שבוע בנאפפליו אבל נסענו הרבה ורחוק מהעיירה רוב השבוע.

• dregev03

תודה לא זכרתי שזה נקרא ארקדיה למרות שהיינו בדימיצינה בנובמבר האחרון. למרות שזה טיול עם תינוקת, הדרך לדימיצינה סבירה. לא בטוח שהייתי נשאר שם שבוע. מעבר לנאפפליו שהיא באמת קרובה ונהדרת אהבנו מאוד מאוד את קארדמילי שאיננה קרובה בכלל אבל היא על הים והאמת שתפסנו שם גם מלון חווה שיש לו גם בית בד שלא מהעולם הזה ואני בספק אם אפשר לתפוס אותו בעונה. בביקור הראשון היינו שבוע בנאפפליו אבל נסענו הרבה ורחוק מהעיירה רוב השבוע.

• Roco M
                      Roco M נערך לאחרונה על ידי

אני חושב שאם הקירבה לאתונה חשובה לכם, וגם ים, וגם אפשרות יציאה לטייל מחוץ לאתונה, לקחת דירת בהשכרה באזור ווליאגמאני , בגליפאדה , זה פתרון מצוין יש ים מסעדות. זה קרוב לאתונה, ואפשר בקלות לצאת לטייל למרחק כמה שעות. זה בתנאי שרוצים להיות קרובים לאצץתונה במרחק נסיעה קצר לעיר.שילטב טוב בים ים חוף אתונה .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון