ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הודו-קרלה, טיול לבד אפריל-מאי המלצות

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    הודו סיקים קוצ'ין מונאר
    4
    14
    341
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • maimilkshake
      maimilkshake נערך לאחרונה על ידי

הי לכולם,
      אני מתכננת לטוס ב-19.4 להודו ל5 שבועות. פעם שעברה הייתי באזור לה, קשמיר, דרמסלה וקצת פושקר-אודייפור, ורציתי לגוון קצת וחשבתי לנסוע לדרום, ואח״כ לטוס אל חבל הסיקים (ואח״כ נראה).
      אני מטיילת לבד, ולא כ״כ מצליחה למצוא מידע שנראה מהימן אם זו עונה טובה לטייל בקרלה. יודעת שזה קצת אוף-סיזן, אבל קוראת בחלק מהמקומות שזה אקלים טרופי וכל עוד זה לפני המונסונים של יוני-יולי אז זה סבבה לחופים, לטיולים ולהכל ורק קצת יותר גשום, ובמקומות אחרים כתוב שחם מוות ולא ללכת אם זה לא להרים... למישהו יש דעה על הנושא?
      ובכלל איך זה לטייל באזור קרלה לבד? אני ממש בעד לצאת משביל החומוס אבל כן רוצה לפגוש אנשים (לאו דווקא ישראלים), וזוכרת מהטיול הגדול שמקומיים ובכלל חבר׳ה אמרו שקרלה יפה, אבל ממה שקראתי בינתיים נשמע שיש שם הרבה משפחות או טיולים מאורגנים של אירופאים שבאים ל9 ימים בהודו או משו כזה, לא ממש סתם מטיילים...
      אם יש למישהו תובנות אשמח לשמוע! או גם אם יש יעד אחר שממליצים יותר למטיילת לבד ובאפריל-מאי.

תודה רבה וחג שמח!

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • רוני סופר
        רוני סופר @maimilkshake נערך לאחרונה על ידי

@maimilkshake

חיווי מזג אווויר בקרלה קצת מתעתע.

ראשית כי חם עד חם מאד כל השנה.

תראי את התחזית החודשית כאן

שנית טבלת מזג האויר באסיה של האתר אומרת דרום הודו ירוק כמעט תמיד.

קרלה יפה. מרכזה העיר קוצ'י שבמרכזה (מבחינת התייר) פורט קוצ'ין.

מדרום אפשר להגיע לוארקלה המדליקה, במזרח מונאר והלאה שמורת פריאר.

למדינת סיקים יהיה גשום מאד בסוף מאי יוני. העונה הטובה יותר שם היא אחרי ספטמבר, לקראת אוקטובר.

אז תכנני משהוא אחר לחודשים שאחרי קרלה.

maimilkshake תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • dregev03
          dregev03 נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי רק מספר ימים בפורט קוצ׳ין. אהבתי מאוד. נראה לי די בטוח לבחורה לבד כמעט כמו לה ומנאלי / צפון. הרבה יותר נוח שם לבד מאשר במיין באזר לדעתי. זה לא שאין ישראלים אבל אין בכלל ״מקומות ישראלים״ בפורט קוצ׳ין

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • רוני סופר
            רוני סופר @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

יש בית חב"ד לתפארת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • dregev03

קטונתי רוני. 5 ימים ולא גיליתי אותו? (פורט קוצ׳ין?). כנראה שנסגר אחרי החגים?. הסתובבתי הרבה באיזור היהודי לשעבר. פגשתי יותר משפחות של ישראלים שם וכמה זוגות וכמעט שלא זוכר ״תרמילאים״ ישראלים כמו שרואים במיין באזר ובצפון.

• dregev03

אתה לא מדבר על בית הכנסת? נכון?

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • רוני סופר
                  רוני סופר @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

לא לא. זה היה בפורט קוצ'ין.

באתר חבד כתוב שזה עונתי. אולי זה למה לא ראית.

היינו שם בנובמבר 2010.

בית הכנסת ורחוב היהודים זה משהו אחר, מרתק לא פחות.

וכשקוראים על יהדות קוצ'ין ועלייתם ארצה המקום הופך למופלא יותר.

אבל נכון שהסצינה בקוצ'ין, במונאר ובכלל בקרלה אינה הסצינה הקלאסית של שביל החומוס,

למרות שישראלים יש בכל מקום.

• dregev03

גם לא הוזכר בחצי מילה בקבוצות הוואטסאפ של קרלה בשנה שעברה.
                    מעניין לדרמקוט ובאגסו הגעתי ב2019 אחרי החגים ושני בתי החבד בהתאם היו סגורים אבל ראיתי אותם…. מעניין מאוד

• maimilkshake
                      maimilkshake @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר הי רוני, כל מקום שראיתי כתוב ששיא העונה לסיקים זה מרץ - מאי, שיש גם את העונה של החורף שאז מושלג ויפה אבל הרבה יותר קר, אז שהכי מומלץ מרץ-מאי, והגשם מתחיל מיוני והלאה. מאיפה הנתונים שמאי גשום?

לגבי קרלה, מתי היית שם? האם זה יעד שכן היית ממליץ עליו למרות שאפריל-מאי זה כבר מתחיל להיות העונה החמה-גשומה?

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • רוני סופר
                        רוני סופר @maimilkshake נערך לאחרונה על ידי

@maimilkshake

הי. יכול להיות שאת צודקת לגבי סיקים. זה מה שידעתי כשביקרתי שם בסוף אוקטובר.

אז מזג האויר היה נהדר. חמים עם מעט גשם קל.

אבל המומחית בעייני לנושא סיקים היא @CILLAM

. לצערי לאחרונה לא עולה הרבה כאן באתר, אבל אפשר לפגוש אותה בפייסבוק.

לגבי קרלה. הייתי שם בנובמבר. כן, זה יעד "שווה". תמיד חם. השאלה כמה. עד 35 מעלות אפשר בהחלט לטייל.

מונאר יותר קרירה כי היא גבוהה יחסית. שייט סירות בבק ביי יכול להיות מהביל במידה מסויימת.

• dregev03

אכן חבל שצילה כבר לא עולה כאן. לגבי ״עונה״ לסיקים שבא לא הייתי, אני חושב שזה לא סיכון גדול להניח שזה כמו העונות בנפאל שגובלת בסיקים ממערב. נשמע שמרץ עד מאי זו עונה טובה בדומה לנפאל. אגב תמונות ההימאליה של סיקים שצילה נהגה להעלות כאן בימים היותר יפים של נפאל מאוד הזכירו לי תמיד את נפאל. אם נפאל באה בחשבון אז יש הרבה מה לראות בה במיוחד למי שאוהב לטייל ברגל

• dregev03

הימים היותר יפים של הפורום…

• Sandeep_Narang_Travel_Agent_in_India
                              Sandeep_Narang_Travel_Agent_in_India נערך לאחרונה על ידי

• Sandeep_Narang_Travel_Agent_in_India
                                Sandeep_Narang_Travel_Agent_in_India נערך לאחרונה על ידי

Hello, Thank you for choosing India as your travel destination.

As you have mentioned that you are about to visit Kerala (God's Own Country) & Sikkim (Small But Beautiful) in the month of April & May. I would like to inform you that there will be no rainy season in both of destinations.

Days will be bit hot but too hot & evenings will be normal, In Sikkim the evening will be bit mild cold, Light Winter dresses required (simple jacket / Sweat Shirt will work).

In Kerala: 30-36 Degree, Hot & Humid In Sikkim: 15-25 Degree, Bit Cold with little chances of rain.

In Winters Sikkim, Manali, Kashmir, Auli will be high for Snowfall.

Both of places are completely different from each other as per customs, languague, traditions, food etc.. Both destinations are safe & easy to travel,

You can also try Delhi - Amritsar - Dharamshala - Manali - Kullu/Kasol - Chanidgarh - Rishikesh - Haridwar - Delhi - Vrindavan - Agra - Jaipur - Delhi

######################

Muskan Holiday - Travel Agent in India, make tour to visit Incredible India. available on call & Whatsapp on +919911802491, email: [email protected] , website: www.travelagentinindia.com

Consultation & exchange of Suggestions/views is completely FREE, Feel Free to share your suggestions. happy to assist.

Provides services like Hotels, Transfers, Sightseeing, Guide, Tour Packages, Air Tickets, Train Tickets etc..

Provides FREE English Speaking Guide in Delhi, Agra & Jaipur.

Thanks & Regards, Sandeep Narang

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון