טיול מאורגן לאירופה
-
שלום,
אני יודע שכמעט כולם כאן מטיילים לבד ולא בטיול מאורגן, אך אין לי מקום אחר לשאול.
אני מחפש טיול מאורגן לשומרי מסורת לי, לאחותי ולהורים שלי לאירופה. 7 או 8 ימים. חשבנו על איטליה. למה מאורגן? כשרות, סדר, מסלול, חוסר ידע.
בשיטוט באינטרנט מצאתי הרבה חברות תעופה אך הביקורות לכאן ולכאן. כשהרוב ביקורות לא טובות.
אם אתם מכירים/ממליצים על חברת תעופה אני אודה לכם מקרב לב. אני כבר מבולבל
אודה לעזרה
-
אתה מתכוון לחברות שמוציאות טיולים אני מניחה, לא חברות תעופה...אני עצמי נוסעת אך ורק בטיולים עצמאיים אבל יודעת שיש הרבה חברות לטיולים מאורגנים.
-
@oded-h אתם מתכוונים לטייל במדינה באזורים כפריים או להיות בעיר? קל נורא היום לקחת רכב ולנסוע ממקום למקום ואם רק בעיר אז בכלל אין צורך במאורגן.
אומנםהאני לא שומר כשרות אבל יש בהרבה מקומות בית חב״ד, יש קהילות יהודיות בטח בערים הגדולות.
חברות תעופה? סוויס אייר טובים, לופטהנזה, אוסטריאן, איזיגט, ראיינר. אני לא מחובבי אלעל אבל גם איתם אפשר לטוס בלי בעיה. טיסות לאירופה קצרות ואתם יכולים פשוט להביא אוכל למטוס.
היום מזמינים טיסה דרך האינטרנט בקלות וגם בתי מלון. כל הכיף זה לא להיות צמוד לישראלים ולהרגיש חו״ל אלא אם כן אתם ממש לא יודעים אנגלית בכלל ואז תהיה בעיה להסתדר. אם יודעים ממליץ לא לקחת מאורגן. הכל מארגנים דרך האינטרנט ואם תטעו קצת לפעמים אז גם לא נורא וחלק מהחוויה. עם גוגלמאפ אני הולך ברחובות של כל עיר בעולם בלי להתבלבל. תנסו את זה בארץ
-
@oded-h אתם מתכוונים לטייל במדינה באזורים כפריים או להיות בעיר? קל נורא היום לקחת רכב ולנסוע ממקום למקום ואם רק בעיר אז בכלל אין צורך במאורגן.
אומנםהאני לא שומר כשרות אבל יש בהרבה מקומות בית חב״ד, יש קהילות יהודיות בטח בערים הגדולות.
חברות תעופה? סוויס אייר טובים, לופטהנזה, אוסטריאן, איזיגט, ראיינר. אני לא מחובבי אלעל אבל גם איתם אפשר לטוס בלי בעיה. טיסות לאירופה קצרות ואתם יכולים פשוט להביא אוכל למטוס.
היום מזמינים טיסה דרך האינטרנט בקלות וגם בתי מלון. כל הכיף זה לא להיות צמוד לישראלים ולהרגיש חו״ל אלא אם כן אתם ממש לא יודעים אנגלית בכלל ואז תהיה בעיה להסתדר. אם יודעים ממליץ לא לקחת מאורגן. הכל מארגנים דרך האינטרנט ואם תטעו קצת לפעמים אז גם לא נורא וחלק מהחוויה. עם גוגלמאפ אני הולך ברחובות של כל עיר בעולם בלי להתבלבל. תנסו את זה בארץתודה על התגובה!
אנחנו רוצים בעיקר להיות במקומות המרכזיים והמפורסמים. ההורים שלי טסו פעם אחת בחיים וזה קרה לפני 20 שנה. אני לא רוצה שנסתבך ולא נמצא את עצמנו שם והזמן יתבזבז. כשיש לו״ז והדרכה אז הזמן מנוצל. אני מנסה להוציא לפועל את הטיול הזה ושהם יהיו בראש שקט ויהנו.
הבעיה זה למצוא חברה מספיק טוב שמארגנת טיולים טובים לשומרי מסורת.
-
@oded-h היי אני תמיד נוסעת בטיולים מאורגנים,טגם שומרת כשרות,ממליצה על חברת רימון,יש להם טיולים מאוד טובים,בקשר לאוכל,אני תמיד מבקשת מהמדריך שיעצור לנו באיזה סופר לקנות פירות,או דברים אחרים.דרך אגב יש להם גם טיולים לשומרי מסורת
-
יש כמעט בכל החברות טיולים לשומרי מסורת (קשרי תעופה, נתור, רימון ואחרים) השאלה אינה "מי היה מרוצה מטיול לשומרי מסורת של חברה X" אלא לקחת 2 חברות עם מסלול דומה (נניח איטליה לשומרי מסורת) להשוות את המסלול, את ההתחייבות של החברה בהיבט האוכל הכשר, שבת, ולדעת שאלו טיולים יותר יקרים מטיולים "רגילים" בגלל היבט הכשרות.
עדיף להורים אם ניתן , לא לנסוע ביולי-אוגוסט שהסיכוי שיהיו יותר ילדים (ורעש) גדול יותר אלא בחודשים יוני או ספטמבר לפני החגים.
להיזהר מטיולי כוכב שהמשמעות שלהם בטיול מאורגן טווח נסיעה גדול מאד בכל יום.
-
@oded-h קודם תבדוק מה בכלל רוצים לראות: נופים כמו הרים או אגמים? ערים ומוזיאונים? ים? אתרי הסטוריה יהודית?
לא מאמין בהכל מהכל.
אני אישית חושב שלהיות באיטליה ולא לחוות את האוכל זה פספוס ענק כי זה הדבר באיטליה.
אם נופים הייתי הולך על שוויץ או אוסטריה ששם הנופים זה העיקר ופחות עניין האוכל.
אם ערים אז לונדון או פאריס או כל עיר גדולה אחרת.
אופציה אחרת זה קרוז למשל יש כזה שיוצא מרומא ומגיע לברצלונה ועוצר במונאקו ועוד מקומות וכל יום יורדים במקום אחר ומטיילים (יש גם סיורים מאורגנים בתשלום) ובין לבין שטים באוניית פאר.
בכל האוניות הללו אפשר לבקש מראש אוכל כשר. אני בעצמי בשייט מהולנד לפיורדים בנורבגיה עם חברה אמריקאית ראיתי חב"דניקים בשייט.אפילו נתקלתי במן בית כנסת באוניה.
-
@oded-h היי שלחת לי הודעה אבל לא כל כך הצלחתי להתחבר,אתה יכול לשלוח לי לפרטי? אשמח לעזור