טיול משפחתי לאיים האזוריים בחודש יולי
-
שלום לכולם,
יש לי טיסה לאיזור האיים האזוריים שבפורטוגל ביולי ל-16 ימים.
אני מטייל עם ההורים שלי שהם קצת מבוגרים (בני 65), ואנחנו מעוניינים לראות טבע אבל לא משהו שקשה לטפס או ללכת בו.
חשבתי לבלות כ-4 ימים באי סאו מיגל ולחלק את השאר בין האיים עם אפשרות לחזור קצת לליסבון (ואולי גם למקומות אחרים).
על אילו איים הייתם ממליצים (בהתחשב בגיל ההורים שלי ובחודש יולי) וכמה זמן לבלות בכל אי?
כמובן שבכל אי אנחנו מתכננים לשכור רכב.
בסאו מיגל אני יודע שיש הרבה מה לראות ולעשות, אבל מה עם השאר?
האם עלינו להתמקד רק באיים או ש-16 ימים הם יותר מדי רק עבור האיים? (אני לא חושב שנראה את כולם).
האם הייתם מציעים לחזור לליסבון ולאזור לחלק מהזמן או שמא 16 ימים מספיקים ולא יותר מדי בשביל לראות את האיים?
*סתם הערה קטנה - ההורים שלי שומרים שבת. אז אם יש לכם עצות בנוגע לזה באיים אשמח לשמוע.
אם יש לכם טיפים נוספים, כמובן, אשמח לשמוע!
-
האזוריים לא נחשבים להרריים, ונוחים להליכה. יש שלוש 'קבוצות' איים. האטרקציה במערבי ביותר זה תצפית לווייתנים, אם אתה רוצה להשקיע בהגעה (תבדוק שקו המעבורות פעיל,אמורות להיות טיסות לאי שכן אם זוכר נכון). כמה להשקיע זה תלוי בך
-
היי תומר, במערבי ביותר אני מניח שאתה מתכוון לפלורס? בכולם יש תצפית לווייתנים למיטב ידיעתי
-
חפש את הבלוג של מיכל בן אריה- הייתה לא מזמן ויש לה תיאור טיול מפורט בהרבה איים (וגם היא בגילאי ההורים בערך... ).
-
@oran_3814102 נכון כתבה יונית. אנחנו בערך בגיל הוריך והיינו באוגוסט האחרון באיים האזורים. אחד הטיולים המפתיעים והנפלאים שעשינו. היינו ב-4 איים ומזג האוויר היה מצויין. ליסבון בעונה הזו מאד מאד חמה ולא ממליצה לשהות בה מעבר לצורך הטיסה. מצרפת את מה שכתבתי על האיים
https://www.lametayel.co.il/posts/8vmq2y
במידה ואין אפשרות להגיע לבלוג כנס לשמי ושם תמצא אותו