טיול מאורגן לאסלקה
-
מתלבטת בין 2 אפשרויות.
אנחנו זוג בני 70+ מתלבטים בין טיול יבשתי של 20 יום לאלסקה והרי הרוקיס או חלקי יבשתי וחלק שייט. אשמח לדעת מה ממליצים. תודה
-
. אני מאלו שפחות מעדיפות שייט כי הרבה פעמים יש שעות משעממות בדרך למשהו יפה. אני מבינה שבשני המקרים מדובר על טיול מאורגן? בנוסף להעדפתי אישית של כן שיט/לא שיט (במקרה שלי לא שיט) הייתי בודקת באיזה מהמסלולים בעצם רואים יותר. והכי חשוב - אם יש לכם נסיון בטיולים עצמאיים עם רכב, זה ניתן לביצוע בקלות יחסית באלסקה. זו בכל זאת ארה"ב על כבישיה הטובים והשילוט הברור.
-
לא טיילתי בשייט אבל הבנתי שיש הרבה מאוד ימים "מתים" בים . ניראה לי פספוס עד שמגיעים לאלסקה. בכל זאת מאוד רחוק. אני בעד טיול רכוב. טם מאורגן או עצמאי זה תלוי כבר בכם.
-
קרוז זה קרוז.
יש לו יתרונות וחסרונות אבל לא הייתי אומר שזה טיול במובן שאנחנו מתכוונים אליו.
רואים מעט ואם רוצים ממש לחוות צריך לשלם אקסטרה והרבה.
השתתפנו פעמיים בשייט ואחת מהן לאלסקה.
ראינו מעט מאד וגם אז יחד עם אלפי אנשים שמילאו רחובות של עיירות קטנות מאד.
פגשתי אותם בטיול הנוכחי בפיורדים של נורבגיה. אין להשוות את מה שאנחנו חווינו למה שחווים מטיילי הקרוז.
יחד עם זה - בקרוז לאלסקה קנינו את טיול הנחיתה בהליקופטר על הגליישר.
וזו חוויה שלא תישכח - ואני לא משווה אותה לטיפוס על קרחון בהליכה של שעות וימים.
לכן ההתלבטות של yafakl לא באמת קיימת. אם את רוצה לטייל, במובן הפשוט - אל תקחי קרוז, בהנחה שאתם יודעים לתכנן, לארגן ולבצע טיול עצמאי.
אם את רוצה לחוות קרוז - זה סיפור אחר.
-
תודה על התגובה , אנחנו לא ממש יודעים לתכנן ולכן נוסעים במאורגן. ובדקתי שאם נניח אני מתחילה עכשיו לתכנן זה כבר מאוחר , איפשהוא קראתי שצריך להזמין רכב שם הרבה חודשים מראש.
ואני רוצה לנסוע כבר השנה.
-
@yafakl אז אפשר לסכם שהדעה הרווחת כאן היא שעדיף לקחת טיול שלא מבוסס על שייט. ואם אפשר רק מאורגן זה בסדר, זה עדיף על כלום.
-
מציעה לך לפנות לעופר גלמונד
החברה שלו מוציאה טיולים מאורגנים ( צאריך לברר אם יש מקום השנה לא בטוח בכלל ) וגם מתכננת טיולים למטייל עצמאי ( מסלולים, הזמנת מקומות למלונות ואטרקציות וכו ).
ממליצה עליו מניסיון.
-
הי , התארגנו מעכשו לעכשו לשייט באלסקה בהרכב משפחתי שכולל את אבי בן ה 85 אחי ואחותי (בגילאי 50-60) נוחתים בסיאטל ב 10/8/23, השייט מעגלי שיוצא ב 13/8 עם נוברג'ין עד 20/8. ההתלבטות היא האם ואיזה סיור כדאי לקחת - האם כדאי לקחת סיורים של האוניה או סיורים חיצוניים של חברות מקומיות? האם יש לכם מידע לגבי אחד מהסיורים האלו שהאוניה מציעה White Pass Railway, Klondike Gold Fields & Panning White Pass Railway & Yukon Expedition אם יש לכם המלצה/עצה טובה לגבי הסיורים אשמח לשמוע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות