ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עקיצה בקאטניה-סיציליה

פורום אירופה
    סיציליה קטניה טיול
    6
    6
    273
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gapa
      gapa נערך לאחרונה על ידי

שלום רב, אבקש לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שעברנו בקאטניה.

הזמנו חדר במלון דירות Tre Stelle al Duomo (דירה בת 30 מטר עם מקלחון ענק) דרך בוקינג.

כשהגענו לחדר (קבלה אותנו המנקה ולא בעלת המקום) בהתחלה לא זכרתי את ההזמנה שהזמנתי. קבלנו חדר קטן (12 מטר ומקלחון קטן, המזרן במיטה שוקע), ובנוסף בעלת המקום השאירה לנו ארוחת בוקר (בסכום של 6 יורו בבית קפה הנמצא מתחת למקום, לא הבנתי למה השאירה לנו את הארוחה). שהינו כ- 20 דקות בחדר התארגנו ליציאה לטייל בעיר, חזרנו חזרה לחדר לאחר כ- 3.5 שעות.

כשנכנסנו לחדר היתה לי הרגשה לא טובה לגבי החדר והחלטתי לבדוק את ההזמנה ואכן נכחנו לגלות שאכן לא קיבלנו את החדר שהזמנו ושבעלת המקום עבדה עלינו.

יצרתי קשר בווצ'אפ עם בעלת המקום רוברטה והסברתי לה ושלחתי אליה את התמונות של החדר שהזמנתי ובקשתי לעבור לחדר זה, לטענתה התמונות והפרטים שבוקינג פרסם לא נכון והיא בקשה מהם להוריד את התמונות ולשנות את הפרטים הכתובים על החדרים. רשמה לי שיש לה 3 חדרים דומים ושאין לה חדר גדול.

רשמה לי שבאם המקום לא מתאים עבורנו אנו יכולים לעזוב ולמצוא מקום אחר, וכוון שטרם שילמתי יכולה ללכת ללא תשלום, פשוט שאבצע ביטול הזמנה בבוקינג ואשלח אליה את האישור כדי שתוכל לאשר לבוקינג את הביטול.

אכן זה מה שעשיתי (במשך כ- 20 דקות שהתכתבנו בווצ'אפ היתה מאוד לחוצה שאעזוב את החדר), יצאנו מהחדר השארנו את החדר מסודר וצילמתי את החדר כדי שבאם תהיי בעיה אוכל להוכיח שהשארנו את החדר מסודר.

כשיצאנו מהחדר נכנסה משפחה (הורים+ 2 ילדים) לחדר ליד (וחשבתי לעצמי אין משפחה של 4 נפשות נכנסים לחדר שיש בו רק מיטה זוגית).

בדיעבד מצאתי אתר של המקום שבו מפורטים 3 החדרים (החדר שאני קיבלתי Peppino והחדר שהזמנתי Mimma) אז הבנו שבעצם עבדו עלינו.

ירדנו לרחוב והתחלנו לחפש מקום אחר דבר שלקח לנו הרבה זמן, כוון שברגע האחרון קצת קשה להשיג מלון, לאחר כשעה מצאנו מלון ליד שדה התעופה, מצב שהרחיק אותנו מהמרכז (עלות המלון יקר יותר, נסיעות הלוך ושוב למרכז ולמלון).

כשחזרנו לארץ כעבור יום קיבלנו הודעה מחברת האשראי על חיוב על שהייה במקום. התכתבתי עם רוברטה בעלת המקום וכעבור דין ודברים איתה ועם בוקינג (החליטה לזכות אותנו בלילה אחד בטענה שבגלל שהיינו 4 שעות במקום תחייב אותנו על לילה אחד).

פניתי לחברת בוקינג (העברתי אליהם את צילום החדר שקיבלנו ואת ההתכתבות איתה ותשובתם היתה שהם צריכים לקבל אישור מבעלת המקום לגבי החיוב וזאת החלטה שלה בלבד.

לתומי חשבתי שעצם כך שלא קיבלתי את החדר שהזמנתי ובנוסף יש לי התכתבות עם בעלת המקום שהסכימה לבטל לי, לפחות הם כחברה גדולה ועצם כך שהזמנתי דרכם יסכימו להחזיר לי את הלילה הנוסף, אבל לא הם מתנערים ותשובתם היחידה שרק בעלת המקום יכולה לאשר החזר.

דבר נוסף חשוב מאוד! כשנגשתי לכתוב חוות דעת על המקום בבוקינג, נוכחתי לדעת שברגע שמבצעים ביטול הזמנה, אין אפשרות לכתוב חוות דעת (דבר שבעלת המקום כנראה יודעת ולכן היתה מאוד מאוד לחוצה שאבטל את ההזמנה).

לפחות שבוקינג יהיו ישרים ואמיתים ויתנו לאנשים לכתוב את חוות דעתם השלילית על מקום לאחר שעבדו עליהם

יונית עמיחי13 הצועד בנעליו 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
      • יונית
        יונית @gapa נערך לאחרונה על ידי

@gapa

הטעות שלכם הייתה שלא עירבתם את בוקינג ב"זמן אמת"

כלומר כשראיתם שזה אינו החדר "שלכם"|

כשהיא התעקשה על "ביטול" מיידי

אז- צריך לערב את בוקינג.

תכתוב את חוות דעתך בטריפאדוויזר, שם כל אחד יכול לכתוב ולא רק מי שלן במקום.

לגבי בוקינג - אם אתה רוצה לכתוב חוות דעת על מקום שלא לנת בו- אולי תפנה לשירות הלקוחות שלהם בבקשה חריגה, כי המנוע שלהם מונע כניסה לכתיבת חוות דעת אם אין לך מקום שהזמנת לינה (וכאמור-אין לך). אבל גם נסיבות של ביטול הזמנה חשובות מאד- וכדאי שתמצא דרך לכתוב.

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • עמיחי13
          עמיחי13 @gapa נערך לאחרונה על ידי

@gapa

ניסיתם להתקשר לבוקינג ולדבר עם נציג?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • יונה וקשת
            יונה וקשת @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית מסכימה עם יונית, ומצרפת כלל אצבע לטובת כלל הקוראים:

כשאתם מזמינים דרך פלטפורמה, כמו בוקינג או אירבנב, חשוב להתנהל אך ורק דרכם.

חייבת לציין שהיו לי מקרים גם עם בוקינג וגם עם אירבנב בהם הם טיפלו למופת מול בעל דירה שלא נתן לי את מה שהבטיח. אבל הלכתי רק דרכם.

ברגע שפעלתם על דעת עצמכם ישירות מול בעל העסק מבלי לעבור דרכם, הגיוני מאוד שהם לא יקחו אחריות על התוצאות.

האם את היית מסכימה לקחת אחריות ולשלם על הסדר פשרה של שני צדדים (וגם על הפרתו על-ידי אחד מהם, לצורך העניין) - מבלי שהיית שותפה לו?

ובנוגע לפרסום הביקורת: ברור שבוקינג לא יתנו לך לפרסם ביקורת על הזמנה שבוטלה, שכן כל מערכת ההמלצות שלהם מושתתת על אורחים ששהו במקום (וזה גם מקור אמינותן של ההמלצות). אם הם היו מעורבים בשלב בו התגבשה העילה לביטול (קרי, כשקיבלת חדר שלא הזמנת), אולי הם היו מטפלים גם בזה. אבל מכיוון שהם לא היו מעורבים, הם לא יודעים מה באמת קרה - זאת מילה שלך כנגד המילה של בעלת הדירה, ובוקינג לא עוסקים בבוררויות.

ואחרי כל זה - אני מצטערת שקיבלת יחס לא הוגן מבעלת הדירה.

• doritvi
              doritvi נערך לאחרונה על ידי

באמת מרגיז . תפרסמו ביקורת בחוות דעת על המקום בגוגל.

• הצועד בנעליו
                הצועד בנעליו @gapa נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@gapa

אם תפרסמו חוות דעת באנגלית ב trip advisor ובגוגל אולי תיצרו איזשהו שינוי.

לדעתי אין משקל רב לפוסט בפורום בעברית שקוראים אותו במקרה הטוב אולי כמה עשרות אנשים עד שהיא נדחקת לה לעמודים הפנימיים של ההיסטוריה והסיכוי שמי מהם יגיע בקרוב לקטניה מאוד קטן.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון