ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחפש המלצה לטרק קליל (ראשון) באירופה

פורום אירופה
    צפון איטליה
    7
    74
    1071
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dregev03
      dregev03 נערך לאחרונה על ידי

ואגב אם כל האוטובוסים ו רכבלים יסתדרו אני לא רואה בזה התפשרות. זה הוגדר כטרק מפונק ולא איכפת לי לישון 4 לילות בקורמאיור… כן אאוטדור אקטיב.

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • IO.
        IO. @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

הרחבתי את התשובה הקודמת לגבי outdoor active (אני מאוד אוהבת אותה. היום אני כבר משתמשת משלמת ונעזרת בה גם בשטח).

לזה התכוונתי בדיוק: אתה יודע להגדיר מה אתה מחפש בכל טרק! זה מבחינתי עניין של נסיון בין היתר. זה מאפשר לך להתפשר בלב שלם! או במילים אחרות״ גמישות מירבית.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
        • dregev03

לא ברור כמה אני ״בוגר״ אבל האמת מתחיל להיות קצת ……. מבוגר…. אני מאוד אוהב למצוא אלטרנטיבות. עשיתי כמעט את כל שביל ישראל בחד יומיים וזה דורש הרבה יצירתיות במיוחד דרומה לבית גוברין. מגיעים עם רכב אחד שלא ניתן להשאיר בכל מקום מחשש לפריצות …. מודה שאת הקטעים הדרומיים השלמתי בזכות הקורונה בשני שבועות נפרדים מרוכזים אבל גם עם לינה באותו המקום וגיחות לחד יומיים. חסר לי קטע משמעותי אחד וזה הירידה ממכתש רמון לערבה שדורש לינה בשטח (אני יכול ללכת את הכל לבד או עם חבר ביום אחד, אבל נשארות הלוגיסטיקות). גם את זה כבר תכננתי עם מקפיצים (שכמעט אף פעם לא השתמשתי בשירותיהם) אבל השתפנתי ברגע האחרון בגלל תחזית סוערת. אני יודע ששביל ישראל לא מדבר אלייך, אבל הוא אחד השווים במיוחד כשמחפשים פתרונות יצירתיים לבעיות לוגיסטיות קשות.

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • IO.
            IO. @dregev03 נערך לאחרונה על ידי IO.

@dregev03

אני אשאיר את שביל ישראל לאחרים... 😊 (בין היתר כי ימי החופש שלי מאוד מוגבלים, אבל ממש לא רק)

אישית - לא מחפשת פתרונות יצירתיים. ממש משתדלת להמנע מהם. לוגיסטיקה בטרק היא מבחינתי משהו שאני מעדיפה להמנע ממנו. אני כעקרון מעדיפה משמעותית שבילים שאין בהם צורך להקפצות/הטמנות וכו זה גורם משמעותי אצלי בבחירת שביל.

אבל כשצריך - אז צריך!

ולפעמים זה גם מה שמתאים לסיטואציה (למשל הדרישות של אישתך שונות משלך; או אצלי בפוסט קורונה - עקב מצב רפואי).

ולגבי אלטרנטיבות בשטח: כן, לגמרי. כבר מזמן לא מקובעת ל״שביל הראשי״.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • תומר
              תומר נערך לאחרונה על ידי

אני פשוט חייב - הגעתי היום לבקתת פראזטי frassati (הלילה האחרון שלי 'על השביל') ואני אומר תודה על זה שבונאטי היו מלאים..... פשוט בקתה מפוספסת (ע'י מטיילים) וחבל. מפעילה אותה עמותה והחברים בה עושים 'תורנות בקתה' עם המשפחה והילדים, וארוחץ הערב כנראה הכי טובה בפער... אז אם רוצים טרק ולא מקובעים על מסלול, הבקתה נמצאת 4-5 שעות הליכה מst rhemy en bosses ומ'סן ברנרד הוספיס' ואפשר להגיע גם מכיוון בבונאטי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
              • dregev03

תודה תומר קצת מזרחי אבל יפה ומעניין. כייף לך שאתה שם. באיזה גובה הבקתה? מה הטמפרטורות?

אני עדיין לא הזמנתי מקומות לינה מעבר להרשמה לwaiting list for Combal. חי על הקצה. טס מחר ליוון לשבוע וחצי ואכנס לזה כשאחזור

• תומר
                  תומר נערך לאחרונה על ידי

2809 וקריר יחסית. בבוקר לא היה כל-כך ברור שאצא לכיוון קורמאיור, כשהתחיל גשם מלווה בברד לקראת ארוחת הבוקר... (די אירוני בהקשר לגל החום האירופי שמדברים עליו...). רשימת המתנה בתקווה שתתרדם שלב?

• dregev03

תמשיך להנות בתקווה שכך היה

• dregev03

היו בפראזטי חדרים פרטיים, זוגיים?

• תומר
                        תומר נערך לאחרונה על ידי

לא יודע. בכל אופן לא היו הרבה אורחים - הייתי יחיד בחדר לרביעיה

• dregev03

מקווה שהכותב המקורי יחזור לספר קצת על נסיונו בכל הנושאים בהם הוא התלבט וגם איך נהנה…. אני שתפסתי טרמפ על השרשור הזה יכול לדווח שאתמול הודיעו לנו ״שהצליחו לפנות עבורינו״ חדר זוגי בקאבנה דו קומבאל מה שפותר את הבעיה של סגירת הסובב רגלית לפחות ברמה התיאורטית. לפי הלילה הזה אתכנן את הלילות הקודמים שאותם עדיין לא הזמנו. כמו כן אולי הבן הצעיר שלנו יצטרף לאיזה קטע…

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • תומר
                            תומר נערך לאחרונה על ידי

מזל טוב.... זאת האופציה החלופית לאליזבטה? בזה ירדה לך נקודה משמעותית של חוסר ודאות במסלול אתה יוצא 'אוטוטו' לא?

• זה בטח צרפתי, אז ברמת הדיבור זה 'קבאן' ולא 'קבאנה' תהנה
                            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • dregev03

אכן חלופי לאליזבטה אבל מעבר לאליזבטה ולכן באיטליה. טסים ב8 לספטמבר וקיבלנו לילה ב12 לחודש בקומבאל…. לא זוכר למה ביקשתי ב12?. או שטעיתי או שרציתי יום ״התארגנות״ בשאמוני בכל זאת פעם ראשונה שם. אולי איכשהוא נמרח 3 ימים על 4. הפיתרון ימצא.

• תומר
                                תומר נערך לאחרונה על ידי

מה אני אגיד, יום 'מיותר' הטרק, רחמנות...

• 1
                                • 2
                                • 3
                                • 4
                                • 4 / 4
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון