שאלה לגבי זמן בנתב"ג במוצאי שבת
-
שלום,
אני ו2 ילדיי (מתבגרים) רוצים לטוס להרי הדולומיטים בסוף אוגוסט - תחילת ספטמבר לטיול קראוון.
אם יש טיסה של WIZZ שיוצאת בשבת בערב (מוצאי שבת) בשעה 22:55, ונניח שנגיע לנתב"ג ב20:45-21:00, אם יהיה לנו WIZZ PRIORITY - יש סיבה שלא נספיק להגיע בזמן? אנחנו גם שולחים מזוודה לבטן המטוס... אנחנו לא יכולים להגיע קודם כי מגיעים מהבית ושומרים שבת.
מה אתם חושבים?
מדובר בתקופה שעלולה להיות עמוסה.
טרמינל 1 לדעתי.
תודה מראש לעונים!!
-
מה יקרה אם וויז ישלחו לכם מייל שהחליטו להקדים את הטיסה בחצי שעה? מותר להם.
בגלל שזה בחצי שעה, הם לא יהיו חייבים לכם כלום. אבל מבחינתכם הלך הכסף ששילמתם על הטיסה (וגם הלך הטיול).
-
בד'כ דלפקי צ'ק אין נסגרים כ40 דקות לפני טיסה.(יכול להיות שאני טועה) לכאורה בתזמון שאתה מתאר לא אמורה להיות לכם בעיה.
-
@ברק07 זאת שאלה שאין עליה תשובה אמיתית.
האם יש סיכוי שתספיקו? בוודאי.
האם יש סיכון שתפספסו את הטיסה (וילך הטיול)? כן.
מה גובה הסיכון? א. אי אפשר לומר, כי יש המון משתנים. ב. גם אם הייתי יודעת להגיד לך שיש לכם 80% סיכוי להספיק, האם זה אומר שלא תיפלו על ה-20%?
לכן, זו שאלה שרק אתה יכול לענות עליה: עד כמה יכאב לך, אפילו אם הסיכון הוא רק של 1% (ולהערכתי הצנועה הוא יותר גבוה, בעיקר כי אוגוסט אבל יש עוד סיבות), שתפספסו? אני יכולה לומר שלי היה כואב מאוד מאוד, והייתי עושה הכל כדי למנוע את הסיכון הזה.
ראשית, כשומרי שבת, לא הייתי מזמינה טיסה במוצ"ש בקיץ כשהשבת יוצאת מאוחר. אבל נניח שלא חשבתי על זה וכבר הזמנתי - היה שווה לי להוציא עוד סכום כסף ולקחת חדר במלון או אירבנב סמוך לשדה לשבת על מנת שאוכל להגיע לשדה 3 שעות מראש לפחות לפני הטיסה. אבל זאת אני...
(אגב, אני באופן אישי אוהבת תמיד להקדים כי אני לא מעוניינת להתחיל חופשה מהנה בלחץ נפשי גדול שמא אפספס את הטיסה, אפילו אם בסוף לא פיספסתי...)
-
תודה לכולם! נעשה חושבים

-
היבט נוסף- השכרת הקרוון. אתה צריך לבדוק היטב את היבט השכרת הקרוון מביאים לכם לשדה התעופה ? (איזה?) ואם יש בעיה -אז מה הפתרון? מגיעים אל תחנת ההשכרה? מרחק מהשדה? הגעה (נחיתה במילאנו? וונציה? איפה) אבל הכי משמעותי- לרוב השכרת קרוון נעשית בסביבות 15.00 אחרי הצהרים כלומר הנחיתה בשעות הלילה תחייב אתכם ללינת לילה בשדה התעופה והמתנה לקרוון חצי יום- ריאלי מבחינתכם?
-
נכון לגמרי. גם את זה נבדוק, תודה רבה!!!
-
יש אפשרויות לשירות VIP בנתב"ג. זה לא זול, אבל הרבה פחות יקר מלעשות שבת בשדה. שווה לברר מה המשמעויות (האם זה אכן חוסך לכם זמן) וכמה עולה. ממה שאני מתרשם המחירים מתחילים ב-500 ש"ח למשפחה. סכום ששווה לשקול