ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ברק07
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 16
    • פוסטים 108
    • הגבוה ביותר 8
    • קבוצות 0

ברק07

@ברק07

8
    מוניטין
    67
    צפיות בפרופיל
    108
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3817018 גיל 21

ברק07 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ברק07

• RE: מתי להזמין לינה לאלפ"צ?

@גלוש100

אחרי שאת בוחרת מסלול וכיוון כללי. הייתי מזמין את הלינה הזולה ביותר שתמצאי כמה שיותר מהר. הצימר לא יחכה לך.

הייתי מחפש באתר AIRBNB, שם אנחנו מצאנו. במידה והטיול עוד הרבה זמן כדאי לבדוק שאפשוריות הביטול טובות עבורכם, וככה במידה ותרצו תוכלו לשנות מסלול.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      ברק07
      ברק07
    • RE: טיול רכבות בשוויץ לשבוע ויום

תודה רבה!! בהחלט נראה מצוין הכל 🙂 אם למישהו יש עוד עצות / טיפים / המלצות נשמח !!

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07
    • RE: בהמשך לשאלה קודמת, אנומליות במחירי טיסות
      תופעה מוכרת.. אפשרי אך זה סיכון לתביעה מחברת התעופה וכמובן ללא מזוודה.
      פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07
    • RE: חברת בלו אייר

@abh

בשביל לדעת איך השירות, אפשר פשוט להיכנס לtripadvisor ולקרוא.

על מזוודה, המידע באינטרנט. אני ממליץ שלא לנהוג בפזיזות ולעבוד לפי המידות והמשקל המותרים של החברה.

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07
    • RE: 2 אחים (מתחת ל18) - טיסה לשבוע

אוי התכוונתי פחות מ18... טעות :))) כן אני 16 והיא 17.11

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07
    • RE: עזרה בתכנון טיול טבע בצפון איטליה בסוף חודש אפריל

@dregev03

כן, גם אנחנו התבססנו על הסיפור ב"סיפור דרך". נראה מעולה.

נהיה גם עם רכב באיזור גארדה, כך שבחלק מהזמן ניסע צפונה מריבה דל גארדה לכיוון אגם טנו וצפונה יותר. ככה שנספיק גם קצת מפה 🙂

תודה ענקית לכולם על כל העזרה!! סידרתם לנו את הראש 🙂

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

@io

תודה על התשובה! נשמע שהיית בהרבה איזורים בצפון איטליה, עברתי על הדברים ששלחת וגם על הטיול שעשית עם אחיין שלך, נראה ממש כיף!

על סמך הניסיון האישי שלך - לאיזה איזור היית הולכת מתוך כל האפשרויות?

וגם - הייתם ממליצים להישאר עם הרכב או דווקא כן ללכת לכיוון התחבורה הציבורית?

זה עלול אולי להוזיל עלויות, ובעיקר - אם עושים טיול ברכב ורוב היום הולכים למשל... אז זה קצת "תוקע" - חייבים גם מסלולים מעגליים, להכל יש יתרונות וחסרונות - השאלה מה עדיף בסיטואציה הזו.

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

תודה על התשובות! החלטנו כנראה לעשות את שביל 4 העמקים בין קומו ללוגאנו. עכשיו עובדים למצוא מקומות לישון בכל לילה. נשמח לשמוע מה דעתכם ואם מישהו מכיר ויכול לתת טיפים? לדולומיטים עוד נגיע, אבל בעונה מומלצת יותר ☺️

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ברק07

@dregev03

כן, גם אנחנו התבססנו על הסיפור ב"סיפור דרך". נראה מעולה.

נהיה גם עם רכב באיזור גארדה, כך שבחלק מהזמן ניסע צפונה מריבה דל גארדה לכיוון אגם טנו וצפונה יותר. ככה שנספיק גם קצת מפה 🙂

תודה ענקית לכולם על כל העזרה!! סידרתם לנו את הראש 🙂

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

תודה על התשובות! החלטנו כנראה לעשות את שביל 4 העמקים בין קומו ללוגאנו. עכשיו עובדים למצוא מקומות לישון בכל לילה. נשמח לשמוע מה דעתכם ואם מישהו מכיר ויכול לתת טיפים? לדולומיטים עוד נגיע, אבל בעונה מומלצת יותר ☺️

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

@dregev03 תודה!

בהתאם למה שאחרים פה כתבו, היית ממליץ לנו בכל זאת ללכת לדולומיטים? או כן ללכת לאיזור שהרוב ממליצים שהוא איזור 4 האגמים, גארדה, לוצרן אפילו וכו'?

נשמע שזה יותר הגיוני...

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

@רבקי-ש תודה רבה! נסתכל יותר לגבי המסלולים באיזור הזה

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

תודה רבקי! אז לסיכום ממה שאת מציעה כדאי לנו אולי לא לשכור רכב ולעשות חמישה ימים שיתחילו באיזור אגם קומו - מסלולים, אוטובוסים, רכבות ומעבורות ואז להתקדם ללוגאנו ומשם לעמק ורסצזקה בשוויץ ואז לחזור למילאנו? יש לך אולי פרטים נוספים? או אפילו עדכונים יותר מעכשיו לגבי איך היה עכשיו באיזור הזה?

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

לא מצליח להגיב ישירות להודעה - אז לגבי הטיול בדולומיטים שעשיתם באפריל (dregev03) אשמח לשמוע לגבי העיירות וקצת יותר על המסלול שעשיתם בעונה הזו, כנראה שאנחנו נהיה עם רכב רגיל ולא 4X4 אז אני לא בטוח שזה כזה חכם 🙂 אבל כדאי שנראה בכל זאת. תודה רבה!

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

@io

תודה!

נשמע מעניין 🙂

האמת שבעיקרון אפשר להגיע לאיזור לוצרן (ברכבת ממילאנו זה לא יותר מ3 שעות) - אבל אם לדעתך זה באמת ייקר את הטיול אז אולי נשנה את זה.

בעיקרון אבל מה שאני מחפש כרגע זה ככה:

מראשון עד חמישי אני רוצה שנתמקד באיזור אחד - זה יכול להיות דולומיטים, איזור גארדה, איזור לוגאנו / קומו / מאג'ורה / לוצרן / טוסקנה / ויש עוד המון אופציות אני בטוח 🙂

לאחר מכן בימים שישי-שבת אולי נהיה במילאנו לסופ"ש ואז בראשון-שני אני הייתי שמח לנסוע לגארדה ליומיים של טיולים / אטרקציות (בהתאם למזג האוויר ולרצון).

מה שכרגע אני מנסה להחליט עליו בעיקר זה מה לעשות ב5 הימים הראשונים.

אנחנו באיטליה מיום ראשון עד שני שלאחר מכן - ככה שלסוף הטיול כנראה נהיה בגארדה ומילאנו - ואז השאלה היא איפה לטייל ולהתמקד בכמה ימים הראשונים. אנחנו זורמים ורוצים לשמוע המלצות 🙂

מקווה שאני מסביר את עצמי כמו שצריך ולא מתפזר - בלי קשר רציתי להביע הערכה גדולה על הזמן והתשובות, זה לא מובן מאליו מבחינתי ואני מעריך מאד את העזרה הזו! תודה לכם!

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

@dregev03

תודה! האמת שנשמע מעניין 🙂

יש לכם אולי במקרה סיכום או פרטים נוספים לגבי הטיול שעשיתם באפריל? קצת קשה למצוא מידע רלוונטי (לעונה של אפריל) באינטרנט, ואם יש לכם ניסיון אישי זה יכול להיות מעולה!

בנוסף, כמה הלכתם בערך כל יום? והיה אפשר ללכת מרחקים? השלג לא הקשה או מזג האוויר?

האם רכב על 4 על 4 קריטי פה?

אני בטוח שזו יכולה להיות עונה מעניינת גם כן, החסרון הוא בעיקר אי הוודאות ואי הביטחון שמזג האוויר יהיה איתנו, וגם אני חושש שהעיירות יהיו "מתות" ובלי חיים כ"כ. יש לכם ניסיון גם בנוגע לזה?

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

@io

תודה על התשובה! נשמע שהיית בהרבה איזורים בצפון איטליה, עברתי על הדברים ששלחת וגם על הטיול שעשית עם אחיין שלך, נראה ממש כיף!

על סמך הניסיון האישי שלך - לאיזה איזור היית הולכת מתוך כל האפשרויות?

וגם - הייתם ממליצים להישאר עם הרכב או דווקא כן ללכת לכיוון התחבורה הציבורית?

זה עלול אולי להוזיל עלויות, ובעיקר - אם עושים טיול ברכב ורוב היום הולכים למשל... אז זה קצת "תוקע" - חייבים גם מסלולים מעגליים, להכל יש יתרונות וחסרונות - השאלה מה עדיף בסיטואציה הזו.

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07

הי! תודה רבה לכולכם על התשובות!

לגבי השכרת הרכב, כן, מצאנו חברה בשם OK Mobility שמשכירה בגיל 18, אמנם צריך לשלם תוספת על Young Driver, אבל לא נורא 🙂

לגבי שלל ההצעות שהעליתם, הייתי שמח למיקוד אולי מה מתוכן הכי עונה על מה שאנחנו מחפשים.

בעיקרון, אנחנו שואפים לנוף הכי "מרשים"... לדוג' אם זה היה הקיץ לא היינו מהססים והולכים לדולומיטים, אני לא בטוח לגבי איזור מרכז איטליה.

בלי קשר, הטיסה שלנו היא למילאנו, ולא לרומא, ולכן אני מניח שאם אנחנו כבר טסים למילאנו אז עדיף שניסע לאיזור שקרוב יותר לשם (צפוני יותר).

הייתי שמח להכוונה יותר מדוייקת לאן להתמקד במהלך ה4-5 ימים האלה... גם בתוך איזור לוגאנו-קומו-מאג'ורה, זה שטח מאד גדול, ואם יש מישהו שמכיר מסלול ספציפי שהוא מרשים יפה ומתאים לעונה נשמח מאד.

היינו שמחים להנות מזה שנסענו באפריל ובאמת לא להתבאס על זה, בסוף, זה סוף אפריל, זה יכול להיות עונה מאד יפה עם המון פריחה וזרימה - אז אולי מקום שיותר יענה על זה.

תודה 🙂

פורסם בפורום אירופה
      ברק07
      ברק07