ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כיסא תינוק בחברת השכרה (שדה תעופה במינכן)

פורום אירופה
    גרמניה
    4
    5
    162
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יוני ק.
      יוני ק. נערך לאחרונה על ידי יוני ק.

היי,

ננחת ככל הנראה ממינכן ונשכיר שם רכב.

קראתי שהרבה אנשים ממליצים להביא כיסא בטיחות מהארץ.

מה הסיכוי לקבל כיסא סביר מחברת ההשכרה (נניח שניקח Europe Car) עבור תינוק בן 9 חודשים?

למשהו יש ניסיון ? מה קורה אם אני מגיע וקיבלתי כיסא לא טוב, יש אפשרות לנסוע לסניף אחר להחליף להתעקש איתם שיחליפו?

השכרתי הרבה פעמים רכבים בחו"ל אך מעולם לא ביקשתי כיסא תינוק..

יש פתרונות אחרים? חברות שמשכירות דברים כאלה ויביאו לי לשדה תעופה ?

יש לנו בארץ כיסא טוב אבל החשש שהוא ידפק \ ינזק בטיסה (גם נזק שלא נראה לעין) ולא יגן על הילד בארץ.

בהנחה ואני מביא מהארץ, אני מוסר אותו בCheck in בכבודה חריגה \ עם המזוודות או תקוע איתו עד העלייה למטוס כמו עם עגלה ?

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הצועד בנעליו
        הצועד בנעליו @יוני ק. נערך לאחרונה על ידי

@יוני-ק

לגבי הטסת תינוק + כיסא בטיחות + טיולון, המדיניות איננה זהה בכל חברות התעופה, אני מצרף את ההוראות של אל על

טיסה עם תינוק | אל על (elal.com)

אם טסים בחברת תעופה אחרת יכולים להיות שינויים, תבדקו באתר האינטרנט שלה, בד"כ יש את כל התשובות.

אם בחברת השכרה יתנו כיסא שלא תואם לדרישות שלכם אפשר לנסות להחליף, אבל אם אין להם משהו אחר מתאים לא יעזור כמה תתעקשו, כשאין אז אין.

מה גם שהבעת (לדעתי בצדק) דאגה מפגם נסתר שיכול לגרום להגנה פחותה על התינוק.

אני במקומך כנראה הייתי לוקח את מושב הבטיחות הידוע והמוכר מישראל,

אבל אם אתה מחליט שלא תביא וסומך על חברת ההשכרה הייתי מכין גם תוכנית ב', בודק איפה ניתן לרכוש כיסא ביעד, מה העלויות וכו'. כך שאם אין פתרון אחר - רוכש אחד.

רכישה יכולה להיות גם הזדמנות, לרכוש מושב בטיחות שמתאים כבר לתינוקות גדולים יותר מתינוקות בני יומם, לא יודע איפה אתם נוחתים אבל סיכוי גבוה שזול משמעותית מישראל ואז אולי על הדרך גם תרוויחו את הכיסא הבא במחיר טוב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

עברו כמה שנים טובות מאז שטסתי עם כסאות אז אולי אני לא מעודכן. בכל התקופה שהייתי צריך סלקל או כסא תמיד (תמיד) הבאתי מהבית, אפילו בטיול עירוני שבו הסלקל היה רק למונית מהשדה לעיר. כשהגענו לשלב הבוסטר בלבד (כלומר רק לילד האחרון) היו מקרים ששכרתי מחברת ההשכרה והיו מקרים שהבאתי.

למה לא לקחת מחברת ההשכרה? קודם כל, זה מאד לא זול. ברור מהיר ביורופקאר העלה 100 דולר לשבוע לכסא, אם כי בהחלט יתכן שאפשר למצוא "דיל" טוב יותר. לא פחות חשוב - לא תמיד יש להם סלקל (למשל יורופקאר מינכן לא הציעו לי סלקל כאפשרות). בהמשך, כעקרון כסאת בטיחות (לפחות בזמנו) לא היו בהתחייבות. זו רק בקשה. יהיה, תקבל, לא יהיה, לא תקבל. כמובן שאין מושג איזה כסא באיזה מצב נקבל. לא נקיון, לא דגם (איך לעזאזל קושרים את זה), לג גיל וכו'. אם אתם מוטרים מסדק בכסא שלכם, תחשבו על כסא ש"מצאתם". אגב, מצאתם כי ככה הרבה פעמים חברות ההשכרה משיגות כסאות - מלקוחות שנטשו אותם. ואין לך מושג מה עבר עליהם לפני שהגיעו לחסרת ההשכרה, או בהמלך ההשכרות השונות.

אני לא חושב שיש סיבה שהסלקל שלכם יפגע בטיחותית בהטסה (כלומר שבר). יתלכלך או ריפוד קרוע אפשרי אבל שבר נראה לי לא סביר. אם כי כמובן שאין אחריות. כדי להמנע במלכלוך או קרע אני נהגתי לעשות שני דברים: האחד - כל מה שאפשר אני מפרק - מתקן כוסות, קשת הפעלות, וכו'. או שמשאיר בבית או ששולח במזוודה. והחלק השני הוא לעטוף את הסלקל. האידאל הוא בצ'ימידן איכותי. אם אי אפשר אז תיק פחות איכותי. ואם גם זה לא הולך - אז גליל שלם של ניילון נצמד בשדה. הדברים האלה מאד שומרים על הכסאות

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מה שכן ובהמשך לדברים החכמים שמעלי, אם בחרתם לשכור כסא, תעשו מראש שיעורי בית לגבי איפה יש חנות זמינה (ורצוי גם זולה) קרובה לשדה ומה שעת הפתיחה שלה בהשוואה לשעות הטיסה שלכם (והיום בשבוע) למקרה שיהיה עניין.

אם במקרה מצאתם חנות כזו קרובה וזולה. אפשר גם שאחד ההורים יסע לקנות בזמן שהשני מחכה בטרמינל.

• שמחת הפרטים הקטנים
              שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

הבן שלי שכר רכב וביקש כסאות בטיחות מחברת ההשכרה, הכל היה מצוין, פירט בדיוק לאיזה גילאים וקיבל מה שביקש. זה היה ברומניה, אז מניחה שבגרמניה אין סיבה שזה לא יעבוד

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון