ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יער שחור מסלול למשפחה באוגוסט

פורום טיולי משפחות
    היער השחור פארק חבלים טיול כוכב גרמניה טיול משפחתי
    5
    12
    430
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ED1000
      ED1000 נערך לאחרונה על ידי ED1000

בוקר טוב למי יש כוח לעזור קצת עם מסלול היער השחור? אחרי חפירות בפורום ויחד עם הספר משפחה מטיילת הגעתי למסלול הבא:

אנחנו זוג עם שני ילדים10, 8 - נוחתים וממריאים בציריך וישנים 8 לילות ב Hinterzarten שליד טיטיזה

נשמח ל review של הימים 6 ו 7 שאני לא בטוח לגביהם או כל פידבק אחר. לא מעוניין בנסיעות ארוכות מידי כל יום

יום 1 (day of Travel from Zurich to Hinterzarten)

הגעה אחרי צהריים ושיטוט בעיירה

יום 2

טיילת טיטיזי, שייט באגם

פארק מים באדפרדיס

או מסלול רוונשלוכט שליד עמק הגיהינום

יום 3

רכבל פלדברג

מגלשת הרים טודנאו

ארוחת צהריים במעלה טודנאו לפני שיורדים במגלשה

מפלי טודנאו

יום 4

פארק אירופה

יום 5

פארק חבלים פלדברג

שביל אנטוני התרנגול

יום 6

פרייבורג

מה עוד ?

יום 7

אגם שלוכזה 

Schluchsee

מה עושים שם?

יום 8

מפלי טרייברג

עיירה טרייברג

פארק חבלים טרייברג

יום 8 נוסעים בבוקר לציריך

תודה רבה

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונה וקשת
        יונה וקשת @ED1000 נערך לאחרונה על ידי

@ed1000 ממש בסמוך לטרייברג נמצא שעון הקוקיה הגדול בעולם, שהוא אטרקציה מקסימה ומומלצת לגילאי הילדים שלכם ובכלל.

באותו יום שטיילנו באיזור על ילדינו שהיו אז בגילאי ילדיכם פחות או יותר היינו גם באיזה מוזיאון שעונים שהיה נחמד מאוד ונמצא על הדרך.

בגלל שעברו מאז 13 שנה אני כבר לא זוכרת יותר פרטים מהיער השחור - שיא הטיול עבור הילדים היה כמובן פארק אירופה (היינו בו יומיים וישנו במלון של הפארק שהיה חלק מהחוויה), והשיא חוץ ממנו היה מגלשות ההרים של טודנאו. במעלה ההר יש גם מסלול גמדים נחמד ביער - מומלץ.

לא יודעת אם הייתי הולכת לשני פארקי חבלים בטיול אחד, אבל זה כמובן עניין של טעם ואם הילדים שלכם ממש "עפים" על הפעילות הזאת (תרתי משמע) - לכו על זה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ED1000
          ED1000 נערך לאחרונה על ידי

תודה כן מסכים באמת פארק חבלים אחד מספיק תמיד אפשר במקום ללכת לעוד אחד אם מתחשק - איזה מומלץ יותר? מה יש ליד פרייבורג שמעניין לילדים ליום 6 ? וגם מחפש המלצות ליום 7 לאטרקטיות אחרות - לא בטוח לגבי האגם הזה ....ומה עושים שם תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מזמן לא הייתי באיזור, אז אין לי הערות למסלול. אבל כמה הערות טכניות:

יש פעמיים יום 8. האם הכוונה שהנסיעה לציריך היא ביום 9?

הטיסות לציריך הן בימים 1 ו-9? או בימים 0 ו-10? באיזה שעות?

לא ציינתם ימי שבוע. כמובן שיש לזה השפעה. הן על שעות פתיחה, הן על עומס, והן על אוירה. למשל בימי ראשון העיירות די מתות, ואין כלכך מה לעשות בהן.

בכל מקרה, לא רואה סיבה להנעל על יום 3 פה ויום 4 שם. אפשר בכיף להחליף סדר ימים (כפוף לימי השבוע ו/או אירועים מיוחדים).

ED1000 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ED1000
              ED1000 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים היי כן לא ניתן לערוך יותר אבל אנחנו חוזרים ביום 9 על הבוקר לציריך. תיקנתי פה למטה את המסלול

יום 1 הוא יום שני (אנחנו נהיה בסופש לפני בביקור משפחתי ולכן לוקחים רכב בשני בבוקר צפונה)

תודה!

יום 1 - שני (day of Travel from Zurich to Hinterzarten)

הגעה אחרי צהריים ושיטוט בעיירה

יום 2 - שלישי

טיילת טיטיזי, שייט באגם

פארק מים באדפרדיס

יום 3- רביעי

רכבל פלדברג

מגלשת הרים טודנאו

מפלי טודנאו

יום 4 חמישי

פארק אירופה

יום 5 שישי

פארק חבלים פלדברג

שביל אנטוני התרנגול

יום 6 שבת

פרייבורג

מה עוד ?

יום 7 ראשון

אגם שלוכזה 

Schluchsee

מה עושים שם?

יום 8 שני

מפלי טרייברג

עיירה טרייברג פלוס שעון קוקייה

פארק חבלים טרייברג

יום 9 - יום שלישי חוזרים בבוקר לציריך

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אם אתם מגיעים מציריך אחרי שהייתם שם בסופ"ש, אז נראה לי שאין סיבה שלא תצאו לדרך יחסית על הבוקר ( כלומר בין 8 ל-10). על פי גוגל הנסיעה פחות משעתיים, אבל ברור שבפועל זה קצת יותר. בקיצור הכל ביחד אם לא תעשו עצירה מיוחדת בדרך - בסביבות 12 בצהריים אתם כבר בצימר.

האם בכלל אפשר לעשות צ'ק אין בשעה כזו?

לא מכיר את העיירה שבה אתם ישנים (זה לא איפה שמסלול הגמד?). אבל באופן כללי וממה שאני זוכר רוב העיירות הקונות באיזור לא מתאימות לשעות של שיטוט. כן, יש אולי חנות או שתיים נחמדה, ותמיד צריך סופר. ואולי גם מסעדה לארוחת צהריים. אבל אני בספק אם יש משהו מעבר לזה. כך שלהשאיר מ-12 בצהריים עד הערב לעיירה נראה לי הרבה מדי. מה גם שאולי תמצאו את עצמכם מבלים בה קצת בערבים/בקרים בהמשך הטיול (בייחוד אם יהיו ימים גשומים או משהו אחר שתשנו תוכניות).

אז היית מנסה לחפש ולחשוב מה אפשר לעשות מעניין בדרך מציריך, כך שכולל הסטייה מהכביש וארוחת צהריים זה יהיה 5-7 שעות, וככה להגיע לצימר בשעות הערב. אני באמת לא מכיר והמקום שאני הייתי בו ונראים רלוונטים זה אי הפרחים בקונסטנץ (סטייה לא גדולה מהדרך) או מפלי הריין. אבל בהחלט שיתכן שיש מקומות מעניינים יותר.

בכל מקרה אני תמיד מנסה ביום הראשון של הטיול להכניס משהו מעבר ללוגיסטיקה. במקרה שלכם זה לא בדיוק היום הראשון, ועדיין. אחרת זה תמיד מרגיש לי בזבוז. אני אוהב שיטוט חסר מטרה בעיירה, אבל אעדיף להשאיר אחר צהריים רגוע כזה אחרי יום שבבוקר היה משהו מעניין. לא אחרי 2-3 שעות נסיעה.

בזמנו בפרייבורג אנחנו בילינו את רוב היום (בשבת) ואת שעות אחה"צ פשוט נסענו לכמה חנויות גדולות באיזור התעשיה של העיר.

עם כל הכבוד לספר המשפחה המטיילת (ויש הרבה כבוד) יש המון אתרים באיזור שמן הסתם לא מזוכרים שם. לשכות התיירות המקומית, גוגל מפס ומקומות אחרים יספקו הרבה יותר מידע. בכלל עם השנים למדתי שעם גוגל מפס אני מוצא הרבה יותר מקומות עניין מאשר עם מדריכים ובלוגים. כי יש המון נקודות עניין

אז למשל אני רואה שיש רכבת קיטור שעושה נסיעה שעשויה להיות מעניינת בימי שבת וראשון. ואם במקרה אתם שם ב-20 באוגוסט יש גם איזה פסטיבל (אין לי מושג לפרטים) www.3seenbahn.de. זה סתם משהו שקפץ לי לעין כשפתחתי מפה באיזור שלכם. ברור לי שיש עוד המון.

בכלל אני אוהב להתאים את הטיול למשפחה שלי ולתאריכים שלי. אם במקרה יש פסטיבל באיזור זה לרוב יכול להיות מעניין. אם אחד הילדים מתעניין ברכבות, טבע, או כדורים פורחים אני אחפש משהו באיזור (אגב, לא רק ילדים, גם לגדולים מותר)

• dmitrys
                  dmitrys נערך לאחרונה על ידי dmitrys

מניסיוני, אחרי פעמיים ביער השחור.

בפארק חבלים בפלדברג עובדים אנטיפטים דוחים. ויתרנו עליו בגלל היחס.

במקום, עשינו פארק חבלים בטיטיזי. גם קרוב יותר להינטזארטן. במקום פרק חבלים, תעשו מסלול ביער שיוצא ממש לידו (טוני התרנגול?).

את טריברג בכלל לא אהבנו. שעוני הקוקיה לא עניינו את הילדים בכלל, גם לא המוזיאון, המפל יפה .

בטיול אחר היינו במפלי הריין, זה מפל!

מפלי הריין שילבנו עם שביל הפסלים בגראפנהאוזן, שהוא קל הליכה ומאוד יפה. אפשר לשלב עם מסעדת טאננמולה, שהיא למעשה חווה קטנה ויש גם משחקיה. אכלתי שם פורל הכי טעים בחיים שלי (יש להם בריכת דגים שלהם).

מפלי הריין זה אולי שעה וחצי נסיעה, אבל זה שווה את זה וגם הדרך מאוד יפה. גם טריברג רחוקה מכם, אז מציע להחליף.

פרייבורג זאת עיר אירופאית יפה וחמודה ולא מיוחדת.

לידה יש עוד שביל עם פסלים מעץ ומסלול הליכה בצמרות העצים. לא היינו, אבל אם זה מעניין אוכל למצוא פרטים.

את כל מגלשות ההרים שיש ביער השחור החלפנו בכניסה לשטיינווזן פארק.

יש בתוך הפארק 2 או 3 מסלולי מגלשות הרים , רכבת הרים ועוד כמה אטרקציות. הכניסה בתשלום כמובן, אבל לפחות לא צריך לשלם על כל סיבוב במגלשות. היינו שם כמעט יום שלם.

ביער השחור יש הרבה מה לראות בקשר לחיות. פארק ציפורים, גגי חיות, וכו' . לא יודע אם זה מעניין אתכם, לא ראיתי אף אטרקציה כזאת ברשימה.

• אביבית555
                    אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

פותרת לך את הההתלבטות לגבי פארק החבלים בפלדברג. הוא סגור עד להודעה חדשה בגלל מחלה שיש לעצים שם. בדרך מציריך הייתי עוצרת במפלי הריין. יש שם גם פארק חבלים מצוין. או שתלכו ל action forest בטיטיזי. ביום של טרייברג אפשר לשלב את מגלשות גוטאך במקום עוד פארק חבלים. ביום של שלוכזי אפשר לשלב את פארק ספאס ואת פארק המים החמוד שצמוד לאגם. אם יש זמן אפשר לעצור גם בשביל הפסלים ולאכול במסעדת טננמולה. הילדים יעופו על גן השעשועים והחווה הקטנה שצמודים למקום. רולנטיקה לא בתכנון שלכם?

• ED1000

תודה רבה על הפידבק - איזו מקצועיות ואחלה המלצות. ערכתי את המסלול בהתאם ומוסיף פה גם לטובת העוקבים:

אביבית555 לגבי רומנטיקה - יש הצעות? זה באמת טיול של ילדים מה שיצא לי אשמח לפידבק...

יום 1 (day of Travel from Zurich to Hinterzarten)

יציאה מאוחרת מהעיר או מפלי הריין

action forest בטיטיז

כניסה לצימר ב 16:00

יום 2

טיילת טיטיזי, שייט באגם

פארק מים באדפרדיס

Steinwasen park ! אופציה

יום 3

רכבל פלדברג

מגלשת הרים טודנאו

מפלי טודנאו

מסלול גמדים

יום 4

פארק אירופה

יום 5

Steinwasen park ! אופציונלי כתלות ביום 2

שביל אנטוני התרנגול

יום 6

פרייבורג

אופציית שופינג מחוץ לעיר אם יש חשק

מה יש בעיר ספציפי ?

יום 7

Schluchsee אגם שלוכזה  

פארק ספאס , פארק המים החמוד שצמוד לאגם

Aquafan

יום 8

אופציה 1

מפלי טרייברג פלוס שעוני קוקייה שעון הקוקייה הגדול בעולם

עיירה טרייברג

מגלשות גוטאך

אופציה 2

מפלי הריין

שביל הפסלים בגראפנהאוזן, שהוא קל הליכה ומאוד יפה. אפשר לשלב עם מסעדת טאננמולה

יום 9 נוסעים בבוקר לציריך

תודה רבה

• dmitrys
                        dmitrys נערך לאחרונה על ידי dmitrys

אני רק רוצה לחדד את מה שהמלצתי.

מפלי הריין - אם תגיעו לשם, כל שאר המפלים ביער השחור הם בזבוז זמן, כולל אלה של טריברג. אפשר לבדוק ביוטיוב.

פארק שטיינווזן - זה בילוי לכל היום עם הילדים בגיל הזה. הם לא ירצו לצאת משם. אם תהיו שם ותעשו 20 פעמים מגלשות הרים, אין צורך במגלשות הרים אחרות לדעתי.

פארק אירופה - תתכוננו לתורים ארוכים מאוד באוגוסט. שעתיים לרכבות הרים הכי נחשבות, בחום ושמש ועם מיליון אנשים שעומדים איתכם בתור. גם פקקים בכניסה. לקראת הסגירה התורים מתקצרים, אז אולי שווה להשאיר את המתקנים הכי נחשקים לסוף. צריך להסביר את זה לילדים. יש בפארק אירופה גם מופעים, תבדקו זמנים באתר . גם לזה צריך להגיע חצי שעה מראש כדי להבטיח שיהיה לכם מקום.

בפרייבורג יש שוק בימי ראשון נדמה לי, ברחבה של המונסטר. אולי כדאי להגיע ביום של השוק. תבדקו מראש איפה חונים, קל להתבלבל שם ולחטוף קנס על כניסה לאיזור אסור. אני חניתי ב Karlsbau / Karstadt P13 , מחיר 2 יורו לשעה.

בכלל , חניה כדאי לבדוק מראש בכל אטרקציה שאתם מגיעים אליה, ואז לחסוך זמן וקנסות.

בנוסף , עניין הכביסה יכול להיות סיפור אם אין לכם מכונת כביסה במלון. הייתי צריך לנסוע לפרייבורג ללנדרומאט 20 דקות כדי לעשות כביסה כי זה היה הכי קרוב. זה הרבה זמן, שעה של כביסה ועוד כמה סיבובים של 20 דקות של ייבוש, שלא צלח בסוף.

• ED1000

היי תודה dmitrys - הבנתי שהשוק בפרייבורג בכל יום מלבד ראשון לגבי פארק אירופה - האם ניתן לפחות להזמין מקום לשם כדי לחסוך את התור בכניסה? איך הכי טוב לתכנן?

• dmitrys
                            dmitrys נערך לאחרונה על ידי

כרטיסים לפארק אירופה אפשר ומומלץ להזמין לפני, כדי לחסוך את התור לקופות. יש גם את הכרטיס השחור עם פארק אירופה. זה עולה יותר, אבל כולל כניסה לעוד אטרקציות. אולי ישתלם לכם לקנות אותו.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון