רומניה-הצעות ורעיונות
-
שלום,
מתכוונים לראשונה לטוס לרומניה בסוף ספטמבר לכ-7 ימים
חשבתי בגדול לטוס לבוקרשט משם לקחת רכב ולסוע לכיוון ברשוב שם לשהות כ-2-3 ימים עם גיחות ברכב בימים אלה, טיולי כוכב, (כדי לא לעבור מלונות) לאזור בראן והסביבה לראות נופים.
לאחר ברשוב לחזור ברכב לבוקרשט (להחזיר את הרכב כמובן) ולשהות את יתרת 4-5 ימים בבוקרשט כשהדגש על לראות אתרי תיירות בבודפשט וכמובן סיבובי קניונים(נערה מתבגרת - אין ברירה).
הטיסות כמובן צריכות לכלול מזוודות הלוך ושוב ובתנאים אלה ראיתי שהמחירים גם בחברות הלאו-קוסט וגם באל-על שיש לה טיסות בשעות טובות בלי לאבד ימים בהגעה ובחזרה עולות כ-7000+ ש"ח כאשר יש להשיג טיסות בחברת טארום בכ-500 ש"ח.
- האם יש למישהו ניסיום עם חברת טארום ויכול להמליץ/די המלצה על טיסות איתם ?
- הערות למתווה הכללי שכתבתי ?
- הצעות לנסיעות/גיחות בימים שנשהה בברשוב ?
- מלונות מומלצים ביעדים
תודה על כל הצעה ורעיון מבעלי ניסיון
-
עונה בקצרה, אענה בהרחבה בהמשך.
אנחנו טסים לרומניה בעןד שלושה שבועות. לא נהיה בכלל בבוקרשט (פרט ליום אחד בתרמה).
קניונים יש שניים גדולים גם בבראשוב . קניון coresi וקניון afi
כלומר לטעמי המתווה צריך להיות שמרביתו באיזור,בראשוב/סינאיה והרבה פחות בבוקרשט. במיוחד אם אתם מעוניינים גם לחוות אטרקציות (פארק חבלים, קרטינג, מגלשות הרים וכו) ולטייל (מגוון יפה של מסלולים בטבע).
-
תודה עלה מענה המהיר - אמתין גם למענה המורחב

אנחנו לא בענייני אקסטרים אבל קרטינג יכול לבוא בחשבון ומגלשות הרים יכול בהחלט לבוא בחשבון
עם מי אתם טסים ? כמה שמן מראש הזמנתם ?
-
אני מטייל עם ילדים צעירים. שום דבר,באגנדה שהצעתי אינו אקסטרים.
מוזמן לכתוב לי את המייל שלך בפרטי ואשלח לך קובץ מסודר על איזורים אלו ברומניה
-
הי
אנחנו טסנו עם טרום ב - 2019 כך שאני לא יודעת איך החברה היום. אז המחיר היה ממש טוב, הטיסה הלוך סבירה. בחזור היה עיכוב רציני - לא זוכרת מדוע, ובלאגן בעליה למטוס.
אנחנו לא שהינו בבוקרשט בכלל - לא ממש מענינת אותנו. לקחנו רכב ונסענו לסיניה (לילה אחד בכפר חמוד קצת לפני סיניה). עלינו ברכבל וביקרנו בטירת פלש - מקסים.
אחר כך נסענו לבראשוב לכמה ימים. משם אכן אפשר לטייל למקומות בסביבה. נסענו בלי ילדים אז מראש ויתרנו על האטרקציות כמו פארק החבלים ומחסה לדובים.
משם המשכנו הלאה (סיגישוארה, כפרים מיוחדים נוספים, טורדה, אלבה יוליה, סיביו, הכביש ההררי המוביל משם לאגם בלאה ומשם חזרה לבוקרשט).
ליד בראשוב יש קניון ממש נחמד - לצערי אינני זוכרת את שמו. באחד הימים היה גשום מאמצע היום אז הלכנו להתנחם בשיטוט בקניון הזה
.בהצלחה ותהנו!
-
פוסט זה נמחק! -
עכשיו ראיתי את הטעות במחיר
עם טארום מדובר על 5000 ש"ח לטיסות
-
שלחתי לך את הקובץ. מוזנן לקרוא ולהתייעץ שוב