ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הבלוג החדש שכתבתי על יפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    יפן
    3
    3
    337
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מתן אוסקר
      מתן אוסקר נערך לאחרונה על ידי

היי חברים וחברות,

מזמין אתכם לקרוא את הבלוג החדש שכתבתי על הטיול שלנו באפריל לכשלושה שבועות ביפן.

שבוע נהדר,

מתן.

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר @מתן אוסקר נערך לאחרונה על ידי

@מתן-אוסקר

אהבתי את הבלוג והתמונות. תמיד כיף לחזור ליפן שוב ושוב.

קנית אותי בהערת הסוגריים על הודו.

אכן הודו ויפן אלו יעדים שאפשר לחזור אליהם עוד ועוד והנפש לא תשבע,

גם אחרי 9 חודשים במצטבר (1+2+6) בהודו ו 12 שבועות (4+2+6) ביפן אני יודע שאחזור לשני המקומות.

הערות -

אכן צריך לעשות חשבון מדוייק לגבי קניית פאסים לרכבות.

אני חולק על הקביעה שלא ניתן לטייל ספונטניות במדינה. אמנם הטיול הראשון שלי היה מתוקתק ברמת היום כי גם אני קראתי את העצות בנושא,

אבל אחרי שהבנתי את ההתנהלות בהחלט ניתן לטייל גם ללא סגירה מראש של לינות / רכבות / אתרים.

ניתן גם (לא בטיול ערים שאתה מתאר אוסקה- הירושימה- קיוטו - טוקיו) לשכור רכב ולצאת אל מחוץ לכרכים הגדולים

ולחוות את יפן הכפרית יותר. זו בהחלט חוויה שונה ממה שאתה מתאר.

המלונות שהצעת אינם זולים. אפשר לטייל ביפן בפחות מ 100$ ללילה למלון. כתבתי על זה בפוסטים שונים. יש רשתות

שמציעות לינה וארוחת בוקר במחירים מצחיקים. ואם אתם טיילי טרולי, על אחת כמה וכמה כי הם מציעים חדרים פצפונים

עד כדי אכסון המזוודות מתחת למיטה. אבל החדרים סופר מצויידים וסופר נקיים (לא הזכרת במילה את מושבי הבידה בכל חדר שירותים ביפן).

ולבסוף, לטיול הבא שלכם ביפן, כדאי לשקול שימוש בטיסות פנים כדי לקשר בין אזורים שונים, במקום הרכבות. כמעט ודאי שזה יצא זול יותר, אם כי לא מהיר יותר, ולשלב עם רכב שכור. ככה אפשר להגיע למקומות מרוחקים כמו הוקאידו בצפון, קיושו בדרום ואוקינאווה בעוד יותר דרום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • dregev03
          dregev03 נערך לאחרונה על ידי

מתן שאפו ענק על ההשקעה. הפורום הזה כבר מת מת ונתת פה איזו מכה עם הדפיברילטור.
          יפן לא על הרדאר שלי. אולי הפסד שלי אבל עדיין לא פוזל לאיזור. הבן הגדול שלי נוסע בשבוע הבא אבל אין לי מושג כרגע מה מי מו למרות שסיפר לי. נכנסתי בכל זאת כי רוני וכי כתב משהו על הודו ואולי פשוט הסנסורים היפנים שלי דורשים עירור. אתה כותב מקסים והכל סבבה אבל אחרי עמוד וחצי איבדתי אותך. עברתי לרפרף על התמונות היפות וכמעט שלא נעצרתי עד הסוף והתודות שלך למי שהגיע עד הסוף. התודות הם לך וכייף לך שבגיל יחסית צעיר הגעת לטיול כזה שנתפס כנראה ללא הצדקה כדבריך כיקר. שוב תודה. יש לך בלוגים על הודו 😉. שואל באמת…

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון