שלום חברים,
מצרף כאן את הבלוג החדש שסיימתי לכתוב על הטיול הזוגי שלנו בלונדון (כשבוע בחודש אפריל). מוזמנים לקרוא חוויות, לקבל השראה לטיול שלכם או סתם ליהנות מהתמונות
בברכת שבוע נהדר ותקופת מבחנים מוצלחת…
שלום חברים,
מצרף כאן את הבלוג החדש שסיימתי לכתוב על הטיול הזוגי שלנו בלונדון (כשבוע בחודש אפריל). מוזמנים לקרוא חוויות, לקבל השראה לטיול שלכם או סתם ליהנות מהתמונות
בברכת שבוע נהדר ותקופת מבחנים מוצלחת…
היי אלי,
ראשית – אל תרכוש דיל עם איסתא, לעולם בערך. גם יקר פי 2, גם תקבל מלון לא מרכזי וגם כנראה תשב ביציע העליון בו תראה את מסי כפרעוש אמיתי.
תלוי לאיזה משחק אתה רוצה ללכת, אם זה משחק ליגה רגיל אפשר פשוט לחכות לימים לפני המשחק ואז הסוסיוס (המנויים) ישחררו כרטיסים. אם זה קלאסיקו או משחק בליגת האלופות זה כבר יותר מסובך ונדרש תיווך חיצוני.
גם לגבי מלון וטיסה, תסגור לבד. אם אתה רוצה עוד מידע אשמח לענות לך בהודעה פרטית.
איזה יופי של פוסט! מפורט ומושקע כל הכבוד!
נראה שהיה טיול מדהים, אחלה סרטון 
שמח שבחרתם ללכת למסעדות האלו ![]()
חוץ מהמנות שציינת, אמליץ במנזה על רביולי ממולאים בדג ושמנת ובהודית על הצ’יקן טיקה המצויין כמובן ותבשיל פטריות צמחוני – מעולים !
את הסנאי פשוט מצאנו...לא רק אחד אגב, היו הרבה שהסתובבו להנאתם באי מרגיט !
בקרקס לא היינו – הבנו שהיה לזה עבר של שיתוף עם בע”ח ולא חשבנו על זה בכלל.. יכול להיות שעכשיו כבר לא.
שמח שהצלחתי לחדש גם לך… ותודה רבה על הפרגון – כיף שנהנית לקרוא
חג שמח !
איזה כיף של בלוג !
על אף שאנחנו לא מתכננים להגיע לאיסלנד בזמן הקרוב, קראתי ונהניתי, תמונות מקסימות !
כמובן המון מזל טוב 
חברים, אין מילים להודות על ההשקעה בייעוץ שלכם, תודה רבה על המידע הרב ![]()
חוזר אליכם עם עוד שאלה ברשותכם.
מכיוון שהטיסות טרם הוזמנו, חקרתי יותר באינטרנט וראיתי שבין מנצ’סטר ללונדון יש רכבות מהירות (שעתיים) כמה פעמים ביום. לכן חשבתי אולי בכל זאת לטוס למנצ’סטר, משם טיול באזור האגמים, רכבת ללונדון ומשם הביתה – מה דעתכם? אם מזמינים מראש המחיר הוא כ-25 פאונדים לאדם – לא מחיר יותר מדי יקר לטעמי.
כמה תהיות לגבי בחירה כזו:
– הבנתי שאזור האגמים הוא הגשום ביותר בכל אנגליה – כמה זה בסדר לבקר שם כשפנינו מועדות לסוף ספטמבר?
- נאמר כאן בשרשור שהאזור הוא היפה ביותר בממלכה, האם בפער ניכר ששווה לקחת החלטה שכזו? אמנם אני מוסיף מחיר זניח לחלוטין אבל זה רק במטרה לבקר במקום שבאמת יהיה שווה את זה בפער מהאזורים האחרים.
תודה למשיבים/ות

היי גליה, ממליץ לך לכתוב כמה נפשות מתוכננות לקחת חלק בטיול זה יעזור להמלצות מסוימות של חברי הפורום. בנוסף ממליץ לך להיכנס לבלוג שלי ולקרוא על שני הצימרים ששהינו בהם – גדולים, שירות אדיב, זולים יחסית ופשוט מדהימים. האחד בגרפנהוזן והשני בטנינגן. כנסי לבלוג יש שם את השמות המלאים. בהצלחה וטיול מהנה !
ממליץ על חברת כוכב הצפון. היחידים שמתחייבים לא לשתף פעולה עם ניצול של בע”ח, בנוסף, איכות המלונות והמדריכים הרבה יותר טובה (וגם הלקוחות
)
תודה רבה שיר על ההמלצה אך לצערי צפון איטליה לא נמצאת כרגע כאופציה כי החברה שלי כבר הייתה בטיול באזור עם המשפחה בעבר 
בכל זאת נכנסתי לקרוא מהתעניינות, נראה שהיה טיול מדהים, ממש אהבתי ! אחכה לעתיד ואולי היא תרצה לנסוע שוב ![]()
היי חברים וחברות,
מזמין אתכם לקרוא את הבלוג החדש שכתבתי על הטיול שלנו באפריל לכשלושה שבועות ביפן.
שבוע נהדר,
מתן.
שלום לחברי וחברות הפורום,
אשמח לשתף אתכם בבלוג שסיימתי לכתוב על הטיול שלנו לחבל טירול שבאוסטריה. נסענו אני ואשתי המקסימה, בחגי תשרי האחרונים, לטיול של כשבועיים וחצי בחבל טירול. הטיול שלנו התמקד במסלולי הליכה בטבע, מזג האוויר האיר לנו, המסלולים היו מרובים ונפלאים, האנשים נחמדים והכל השאיר טעם עז של עוד
הרחבה ופירוט בבלוג עצמו:
https://www.lametayel.co.il/posts/n57vy7 - אם הלינק לא עובד, ניתן לחפש "מתן אוסקר" בגוגל ולהגיע לבלוג.
אם אתם מתכננים טיול לאזור ויש לכם שאלות, מוזמנים ליצור עימי קשר בפייסבוק - הוספתי קישור בסוף הבלוג, שם אהיה זמין יותר.
תודה ושבוע נהדר.
@nuritd תודה על תשובתך. איזה יעד לדעתך מאלו שציינת הכי מרשים מבחינת מסלולי הליכה וטבע? מחפשים לראות כמה שיותר ירוק. הבנתי שאנדלוסיה למשל די "צהובה" לאחר הקיץ הלוהט.
תודה
@יונית תודה יונית. יש לך המלצה ליעד אירופי שאינו בהרים ויכול להתאים? מן הסתם ששם הרבה יותר קר ורכבלים ומסלולים מתחילים להיסגר.
שלום לחברי וחברות הפורום.
השנה, חגי תשרי מתחילים מאוחר יחסית לקראת תחילת אוקטובר. אנחנו רוצים לצאת לטיול משפחתי בתקופה הזאת, שבועיים-שלושה שבועות עם רכב כמובן. איזו מדינה יכולה להתאים מבחינת מזג אוויר? שלא יהיה קר וגשום מדי לטיולי טבע ומסלולי הליכה. אשמח להמלצות שיכולות להתאים.
תודה רבה לכולם וסופ"ש נעים.
@רוני-סופר תודה לך רוני על התשובה.
למזלי, חסכתי לעצמי את ההתלבטות הקשה שהצעת לאחר שראיתי שטיסות לטאיוואן הרבה יותר יקרות במאות דולרים מטיסות לד. קוריאה. בהחלט אופציה מעניינת ונשמור לעתיד
תודה לכם. ניסיתי לחפש את סיכום הטיול של EYTANIN אך לא הצלחתי למצוא, גם כי לצערי מנגנון החיפוש כאן בפורום פחות ידידותי למשתמש. שלחתי לו הודעה פרטית בכל מקרה.
שלום לחברי וחברות הפורום,
אנחנו רוצים לטוס לטיול משפחתי בחגי תשרי 2022 למשך שלושה שבועות בערך (כולם מעל גיל 20, ללא ילדים). כרגע יפן כמובן סגורה לתיירים ולא נראה כי המצב עומד להשתנות בקרוב. חבר מהעבודה המליץ לי על דרום קוריאה. אני מודה שאף פעם לא חשבתי על ד. קוריאה כיעד לטיול (בטח לפני הקורונה שחשבנו על יפן בלבד). התחלתי לקרוא קצת יותר על המדינה, ולצד תגובות מתלהבות וחיוביות, ראיתי גם תגובות שאומרות שבד. קוריאה יש הרבה פחות מה לראות ולעשות מאשר ביפן, העושר התרבותי קטן יותר ואף תגובה אחת הרחיקה וטענה כי ד. קוריאה היא "יפן לעניים". אשמח לשמוע מחברים שהיו בשתי המדינות ויכולים לשפוך אור על ההשוואה בין שתיהן ולספר מנקודת מבט אישית מה דעתכם הכנה.
אדגיש שוב - אני יודע שיפן סגורה ושאין כאן באמת התלבטות לטיול בין שתי המדינות, השיקול שלי הוא לעניין ההשוואה בין שתיהן. הרי מדובר בטיול רחוק וארוך מאוד (יחסית למשפחה ממוצעת), ומפני שלא מדובר במשהו שעושים כל שנה, אשמח שזה יהיה "שווה" את זה, מבלי להתפשר
ואם צריך, נחכה עוד שנה בשביל יפן...
תודה רבה למשיבות ולמשיבים.
מגיב שוב כדי אולי לקבל מענה… תודה