ויזה לארה"ב - שאלה לגבי חגי תשרי הבאים
-
שלום חברים,
התחלנו לחשוב על טיול משפחתי של כחודש לארה”ב בחגי תשרי בעוד שנה. זו תהיה הפעם הראשונה שלנו במדינה. משיטוט שטחי ברשתות החברתיות, ראיתי כי תור לראיון לויזה נקבע כרגע רק לאוגוסט 2022. האם זה הגיוני? יש דרך להקדים את התור? לא יודע ולא מבין כמה זה רלוונטי להזמין טיסות ומלונות לחגי תשרי 2022 כשתור לראיון ייקבע לנו רק כחודשיים לפני הטיסה? לעזרתכם האדיבה אודה
-
תתחיל למלא את הטפסים , ותראה למתי תקבל תאריך ראיון , ובמקביל תעשה ניסיונות על בסיס יומי ותראה אם ניתן לקדם את התאריכים .
לגבי הזמנות , אני תמיד עושה הזמנת מלונות שניתנים לביטול , יש גם טיסות שניתנות לביטול , חלקן בזיכוי וחלקן בהחזרת הכסף , רכב שגם שווה להזמין מוקדם יש דמי ביטול של כמה עשרות דולרים , תבדוק לפני ההזמנה .
שנה שעברה היזמנתי את כל ההטיול וביטלנו בשל הקורונה , גם בהזמנות לטיול האחרון שלנו , שחזרנו ממנו לפני מספר ימים , הכל הוזמן עם אפשרות ביטול .
-
תודה, ובהנחה ובאמת נקבל תאריכי ראיונות לאוגוסט-ספטמבר 2022? הטיסות והמלונות תמיד יהיו מבוטחים בביטול חינם אך בכל מקרה מרגיש לי מוזר שגורלו של הטיול כולו ייקבע כחודש לפני, אם חלילה יהיו בעיות כלשהן. איך אפשר להקדים בעצם את המועדים?
-
לשבת על האתר ולחפש תאריכים שמתפנים בעקבות ביטולים.
-
תודה, ואיך בעצם עושים את זה? נכנסים לאתר ומרעננים את המועדים? צריך לעשות זאת כל כמה שעות? כמה כבר הציעו לי לשלם לחברות מסוימות שמקדימות תורים, זה דבר ידוע?
-
כמה כבר הציעו לי לשלם לחברות מסוימות שמקדימות תורים, זה דבר ידוע?
ידוע שלחברות האלו אין עדיפות, הן פשוט יושבות על האתר ומוצאות ביטולים.
-
לא רק שאין להן עדיפות, אם השגרירות קולטת שיש להן אלגוריתם, הן מוחרמות.
השגרירות הוציאה פעם פוסט על זה שמי שמבטיח שיש לו קשרים להקדים תורים הוא שרלטן.
לשבת ולרענן את האתר. זה הפתרון היחיד. ולקוות למזלך הטוב.
אבל תתחיל מלמלא את הטפסים, ותראה לאיזה תאריך תקבל.
-
תודה רבה חברים על התשובות, עזרתם
-
למיטב ידיעתי אם הויזה הקודמת שלך פקעה בארבע השנים האחרונות יש לך סיכוי לקבל Waiver
בתנאים מסוימים ואז תקבל את הוויזה די מהר ללא צטרך בתור לראיון. אלא שידיה שלנו הגישה ולמרות שעמדה
בכול התנאים לא קיבלה את ה- Waiver.
-
היי חברים, אז אכן הגשתי את הבקשה לויזה (לקח לי כשעתיים, לא כיף גדול). בכל מקרה, תאריך הפגישה שנקבעה הוא אכן לאוגוסט כפי שחשבתי בהתחלה. מה זה בעצם לרענן את האתר? נכנסים כל יום לאתר, ובאופציה של “קבע פגישה מחדש” מנסים לראות האם יש תאריכים מוקדמים יותר? אני טועה? יש טיפים לדבר הזה? -
מגיב שוב כדי אולי לקבל מענה… תודה