ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ramiav1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 16
    • פוסטים 1312
    • הגבוה ביותר 171
    • קבוצות 0

ramiav1

@ramiav1

182
    מוניטין
    213
    צפיות בפרופיל
    1312
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 266479 גיל 56

ramiav1 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ramiav1

• RE: הכפר בקמבודיה שנלחם בקורונה בעזרת דחלילים
      גם אצלנו הדחלילים נלחמים בקורונה
      פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: חג שמח

@אלי-רון

כדי לשרוד בחיי היום-יום אני חייב איזה תאריך יעד לטיול , וזה יכול להיות אפילו שנה וחצי מראש .

בהתחלה האמנתי שהמחלה הזו תודבר עד יולי ואולי נוכל לטייל בתקופת חגי תשרי 2020 , ספטמבר-אוקטובר , בימים אלה נהייתי יותר פסימי , ואני מקווה לטייל באפריל 2021 , ובמקביל מתחיל לחשוב על חגי תשרי 2021 , שכבר בדקתי והם יוצאים במצב מיטבי ביחס של ימי חופש מול ימי עבודה .

נאחל לנו ימים טובים ורק בשורות טובות .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: התחלת מסלול טיול שלכת אוקטובר 2019

@ויקי-נקר

בקייפ קוד ממילץ על CHATHAM PIER FISH MARKET , בסביבות תשע \ עשר בבוקר סירות הדייגים חוזרות וכלבי הים והשחפים מחכים לחלקי הדגים שנזרקים למים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • אלמו ישראל

אלמו ישראל alamo.co.il, פירסמו עכשיו מבצע קיץ , 15% הנחה להזמנות בין התאריכים 21-28/5 .

אין לי קשר אליהם , רק לקוח מרוצה .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: טיפים לאריזה לרואוד טריפ - דרום ארה״ב בדצמבר

@Hagar-Segev_4053065

אני נגד מיכל דלק בתוך הרכב , לא בריא לנשום את אדי הדלק ולא בטיחותי במקרה של תאונה ,

אני לא חושב שיש מצב שלא תוכלו להגיע לתחנת הדלק הבאה , במיוחד עם כל האפליקציות שנותנות את תחנות הדלק הקרובות .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: עלות טיול להודו נפאל ותאילנד

על זה נאמר , “כמה עולה חליפה ליתום”

באחת הנסיעות שלי שילמתי סכום “שערוריתי” של 7 דולר ללינה בסיאם ריפ למלון שאם הייתי מביא את אישתי לשם , הייתי חוזר גרוש לארץ , ובמקדשים פגשתי ישראלית ששילמה 2 דולר ללילה עבור מיזרון על גג של מלון .

כל אחד והעלויות שלו .

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: חוף לונג איילנד או חוף ניו ג'רסי לאורך אטלנטיקסיטי

עשיתי טיול חופים לאורך לונג איילנד כיום טיול מקווינס .

לא התרשמתי .

ועשיתי קטע קטן מחוף ניו ג’רסי בטיול אחר ומהר חזרתי לאוטוסטרדה .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: המלצה על העברה מניוארק למלון במנהטן

@ofirts

נסעתי עם כרמל מספר פעמים מהעיר לשדה התעופה , והיו בסדר גמור , התאים לנו כאשר נסענו 4 נוסעים .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: שאלות בנוגע למזוודות בטיול של כחודש

@GuyH

קיבלת הרבה עצות מועילות , אוסיף בקטנה , אין בעיה להכניס בגרנד שירוקי 3 מזוודות גדולות + 3 טרולי , הזמנתם גרנד שירוקי לא בטוח שזה מה שתקבלו , תקפידו לקבל רכב בגודל מקביל כמו יונדאי סנטה פה או קיה סורנטו שיש להם הרבה מקום בתא המטען .

אנחנו כמו שכתבו לך , אורזים לפי רשימת אריזה כדוגמת שירלי , וסופרים את הפריטים , מתכננים יום כביסה אחת לשבוע עד שמונה ימים , לא לוקחים ג’ינסים שהם גם כבדים וגם לוקח להם הרבה זמן להתייבש , משתדלים לסנכרן את הכביסה עם מלון שיש בו בריכה , ועושים מעין פסק זמן . ואם יש תקלה ולא מסתדר הכביסה קופצים לוולמארט ומשלימים את הנחוץ .

אני לוקח בתיק משקל למזוודות , בודק שלא לעבור את ה-23 ק”ג , ואם צריך נוטש ספרים , סבון , שמפו , פריטים שזולים ושוקלים .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: קרוז של דיסני

עשיתי קרוז בספינה של דיסני , אני לא יודע עלויות , לא אני שילמתי , חצי מההפלגה עבדתי , אבל ראיתי שהם מארגנים הרבה פעילויות לילדים ונוער , מועדון ענק , קיר טיפוס .

הדיל שלנו כלל הכל , אז בדרך חזרה הם עוצרים באי פרטי שלהם והיה לנו שימוש חופשי בכל הציוד הימי , לא כולל סירות מנוע , אבל כלל גלשני רוח ומפרשיות ואוכל חופשי .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ramiav1

• RE: טיול סולו לחוף המערבי - שאלות קדם תכנון של נוב

לאורך כל הדרך אתה מזכיר את פורטלנד . לדעתי יומיים זה יותר מידי .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: השכרה בקנדה החזרה בארה"ב

בשנת 2018 , ניסינו להתחיל במונטריאול ולסיים בניו יורק , ואז רצו תוספת של 500 דולר , וגם כן לא היו מוכנים לבצע בכל דגם , אז עברנו לטיול מעגלי , התחלה וסיום בניו יורק .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: צפון מזרח קנדה - מחפשת פוסט ישן

בשנת 2018 , טיילנו באיזור , אשמח לעזור

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: מסלול להתייעצות- מבוסטון לאיזור ההרים הלבנים והירוקים

גם לאורך הלינקולן גאפ יש קטעים שהופכים לדרך עפר , הדרך כבושה ומטופלת , אבל כנראה שאחרי גשם יש בורות , הדרך עבירה לכל סוגי הרכב , אבל יותר נוח עם רכב מוגבה .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: דיווח שלכת + ענייני 'איזי פס'

עברנו בקילינגטון לפני שלושה ימים , לגבי האיזיפס , שכרנו את הרכב מאויס , התשלום אצלם 5 דולר ליום מקסימום 20 דולר + התשלום עבור הטולים , ואנחנו עברנו בניו יורק מספר גשרים עם תשלום אלקטרוני כמו בכביש 6 .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: פורום צפון אמריקה -שנה טובה וחג שמח

עדיין לא אדומה לגמרי , יש שילוב של ירוק , צהוב , אדום . היום נסענו לגילעד , ובדרך היו קטעים ירוקים , צהובים ואדומים . אבל הכל יפה כאן

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: מסלול להתייעצות- מבוסטון לאיזור ההרים הלבנים והירוקים

השלכת היא טריקית , יש קטעים אדומים , קטעים צהובים , סביב הר וושינגטון יש הרבה קטעים אדומים , את לינקולן גאפ טיילנו כסטיה מכביש 100 , עברנו שם בתוך ענן עם ראות נמוכה , בכלל בוורמונט נוסעים בכביש סלול ופתאום הוא הופך לדרך עפר כבושה אבל לפעמים עם הרבה בורות , אנחנו מתניידים עם ג'יפ וזה היה סביר

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: פורום צפון אמריקה -שנה טובה וחג שמח

מוני , שנה טובה לך ולכל חברי הפורום .

ממני בצפון קונוואי

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: מסקיי לין דריב להרי סמוקי ארהב

שכחתי לרשום , שזה היה בחגי תשרי , מזג האויר בגדול היה טוב , פרט לסופה טרופית בפלורידה , אשמח לעזור בשאלות ספציפיות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1
    • RE: מסקיי לין דריב להרי סמוקי ארהב

בשנת 2019 טיילנו 25 ימים במסלול : שארלוט , הרי הסמוקיס , נאשוויל (שם הכי נהניתי) , ממפיס , נאצ'ס פארקוואי , ניו אורלינס , חופי פלורידה מזרחה , סט. אוגוסטין , סוואנה , וחזרה לשרלוט .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ramiav1
      ramiav1