הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ramiav1
-
RE: הכפר בקמבודיה שנלחם בקורונה בעזרת דחליליםגם אצלנו הדחלילים נלחמים בקורונהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
RE: חג שמחפורסם בפורום צפון אמריקה
כדי לשרוד בחיי היום-יום אני חייב איזה תאריך יעד לטיול , וזה יכול להיות אפילו שנה וחצי מראש .
בהתחלה האמנתי שהמחלה הזו תודבר עד יולי ואולי נוכל לטייל בתקופת חגי תשרי 2020 , ספטמבר-אוקטובר , בימים אלה נהייתי יותר פסימי , ואני מקווה לטייל באפריל 2021 , ובמקביל מתחיל לחשוב על חגי תשרי 2021 , שכבר בדקתי והם יוצאים במצב מיטבי ביחס של ימי חופש מול ימי עבודה .
נאחל לנו ימים טובים ורק בשורות טובות .
-
RE: התחלת מסלול טיול שלכת אוקטובר 2019פורסם בפורום צפון אמריקה
בקייפ קוד ממילץ על CHATHAM PIER FISH MARKET , בסביבות תשע \ עשר בבוקר סירות הדייגים חוזרות וכלבי הים והשחפים מחכים לחלקי הדגים שנזרקים למים
-
אלמו ישראלפורסם בפורום צפון אמריקה
אלמו ישראל alamo.co.il, פירסמו עכשיו מבצע קיץ , 15% הנחה להזמנות בין התאריכים 21-28/5 .
אין לי קשר אליהם , רק לקוח מרוצה .
-
RE: טיפים לאריזה לרואוד טריפ - דרום ארה״ב בדצמברפורסם בפורום צפון אמריקה
אני נגד מיכל דלק בתוך הרכב , לא בריא לנשום את אדי הדלק ולא בטיחותי במקרה של תאונה ,
אני לא חושב שיש מצב שלא תוכלו להגיע לתחנת הדלק הבאה , במיוחד עם כל האפליקציות שנותנות את תחנות הדלק הקרובות .
-
RE: עלות טיול להודו נפאל ותאילנדפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
על זה נאמר , “כמה עולה חליפה ליתום”
באחת הנסיעות שלי שילמתי סכום “שערוריתי” של 7 דולר ללינה בסיאם ריפ למלון שאם הייתי מביא את אישתי לשם , הייתי חוזר גרוש לארץ , ובמקדשים פגשתי ישראלית ששילמה 2 דולר ללילה עבור מיזרון על גג של מלון .
כל אחד והעלויות שלו .
-
RE: חוף לונג איילנד או חוף ניו ג'רסי לאורך אטלנטיקסיטיפורסם בפורום צפון אמריקה
עשיתי טיול חופים לאורך לונג איילנד כיום טיול מקווינס .
לא התרשמתי .
ועשיתי קטע קטן מחוף ניו ג’רסי בטיול אחר ומהר חזרתי לאוטוסטרדה .
-
RE: המלצה על העברה מניוארק למלון במנהטןפורסם בפורום צפון אמריקה
נסעתי עם כרמל מספר פעמים מהעיר לשדה התעופה , והיו בסדר גמור , התאים לנו כאשר נסענו 4 נוסעים .
-
RE: שאלות בנוגע למזוודות בטיול של כחודשפורסם בפורום צפון אמריקה
קיבלת הרבה עצות מועילות , אוסיף בקטנה , אין בעיה להכניס בגרנד שירוקי 3 מזוודות גדולות + 3 טרולי , הזמנתם גרנד שירוקי לא בטוח שזה מה שתקבלו , תקפידו לקבל רכב בגודל מקביל כמו יונדאי סנטה פה או קיה סורנטו שיש להם הרבה מקום בתא המטען .
אנחנו כמו שכתבו לך , אורזים לפי רשימת אריזה כדוגמת שירלי , וסופרים את הפריטים , מתכננים יום כביסה אחת לשבוע עד שמונה ימים , לא לוקחים ג’ינסים שהם גם כבדים וגם לוקח להם הרבה זמן להתייבש , משתדלים לסנכרן את הכביסה עם מלון שיש בו בריכה , ועושים מעין פסק זמן . ואם יש תקלה ולא מסתדר הכביסה קופצים לוולמארט ומשלימים את הנחוץ .
אני לוקח בתיק משקל למזוודות , בודק שלא לעבור את ה-23 ק”ג , ואם צריך נוטש ספרים , סבון , שמפו , פריטים שזולים ושוקלים .
-
RE: קרוז של דיסניפורסם בפורום צפון אמריקה
עשיתי קרוז בספינה של דיסני , אני לא יודע עלויות , לא אני שילמתי , חצי מההפלגה עבדתי , אבל ראיתי שהם מארגנים הרבה פעילויות לילדים ונוער , מועדון ענק , קיר טיפוס .
הדיל שלנו כלל הכל , אז בדרך חזרה הם עוצרים באי פרטי שלהם והיה לנו שימוש חופשי בכל הציוד הימי , לא כולל סירות מנוע , אבל כלל גלשני רוח ומפרשיות ואוכל חופשי .
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ramiav1
-
RE: טיול סולו לחוף המערבי - שאלות קדם תכנון של נובפורסם בפורום צפון אמריקה
לאורך כל הדרך אתה מזכיר את פורטלנד . לדעתי יומיים זה יותר מידי .
-
RE: השכרה בקנדה החזרה בארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
בשנת 2018 , ניסינו להתחיל במונטריאול ולסיים בניו יורק , ואז רצו תוספת של 500 דולר , וגם כן לא היו מוכנים לבצע בכל דגם , אז עברנו לטיול מעגלי , התחלה וסיום בניו יורק .
-
RE: מסלול להתייעצות- מבוסטון לאיזור ההרים הלבנים והירוקיםפורסם בפורום צפון אמריקה
גם לאורך הלינקולן גאפ יש קטעים שהופכים לדרך עפר , הדרך כבושה ומטופלת , אבל כנראה שאחרי גשם יש בורות , הדרך עבירה לכל סוגי הרכב , אבל יותר נוח עם רכב מוגבה .
-
RE: דיווח שלכת + ענייני 'איזי פס'פורסם בפורום צפון אמריקה
עברנו בקילינגטון לפני שלושה ימים , לגבי האיזיפס , שכרנו את הרכב מאויס , התשלום אצלם 5 דולר ליום מקסימום 20 דולר + התשלום עבור הטולים , ואנחנו עברנו בניו יורק מספר גשרים עם תשלום אלקטרוני כמו בכביש 6 .
-
RE: פורום צפון אמריקה -שנה טובה וחג שמחפורסם בפורום צפון אמריקה
עדיין לא אדומה לגמרי , יש שילוב של ירוק , צהוב , אדום . היום נסענו לגילעד , ובדרך היו קטעים ירוקים , צהובים ואדומים . אבל הכל יפה כאן
-
RE: מסלול להתייעצות- מבוסטון לאיזור ההרים הלבנים והירוקיםפורסם בפורום צפון אמריקה
השלכת היא טריקית , יש קטעים אדומים , קטעים צהובים , סביב הר וושינגטון יש הרבה קטעים אדומים , את לינקולן גאפ טיילנו כסטיה מכביש 100 , עברנו שם בתוך ענן עם ראות נמוכה , בכלל בוורמונט נוסעים בכביש סלול ופתאום הוא הופך לדרך עפר כבושה אבל לפעמים עם הרבה בורות , אנחנו מתניידים עם ג'יפ וזה היה סביר
-
RE: פורום צפון אמריקה -שנה טובה וחג שמחפורסם בפורום צפון אמריקה
מוני , שנה טובה לך ולכל חברי הפורום .
ממני בצפון קונוואי
-
RE: מסקיי לין דריב להרי סמוקי ארהבפורסם בפורום צפון אמריקה
שכחתי לרשום , שזה היה בחגי תשרי , מזג האויר בגדול היה טוב , פרט לסופה טרופית בפלורידה , אשמח לעזור בשאלות ספציפיות
-
RE: מסקיי לין דריב להרי סמוקי ארהבפורסם בפורום צפון אמריקה
בשנת 2019 טיילנו 25 ימים במסלול : שארלוט , הרי הסמוקיס , נאשוויל (שם הכי נהניתי) , ממפיס , נאצ'ס פארקוואי , ניו אורלינס , חופי פלורידה מזרחה , סט. אוגוסטין , סוואנה , וחזרה לשרלוט .