טיפים לאריזה לרואוד טריפ - דרום ארה״ב בדצמבר
-
שלום לכולם!
אנחנו יוצאים לרואוד טריפ של כ-3 שבועות, נסיעה מסן פרנסיסקו אל ניו יורק במהלך דצמבר, דרך הדרום (קליפורניה, אריזונה, ניו מקסיקו, טקסס ועוד, ומשם עולים לטנסי וורג׳ניה ולכיוון ניו יורק) – שני מבוגרים וכלב קטן.
אשמח לטיפים סביב דברים שכדאי להביא – גדולים וקטנים, הכרחיים וכאלה שסתם כיף שיש (כמו למשל צידנית לרכב, מפצל למטענים לרכב, שרשרת לנסיעה בקרח וכו)
תודה רבה!
הגר
-
היי
עשתי מספר קצרים ואחד ארוך לא בשלג ולא בחורף- חזרתי עכשיו מ 5 ימים בסיירה המזרחית;
קודם כל הרבה מים בגלונים גדולים בסופר;
וגם בקבוקים – שלוקרים וקופסא לתת מים לכבלב כאשר תטיילו רגלית …
המון ניש נושים של energy bas; trail mix – שיהיו בין הכסאות לגישה מהירה…
במקומות שיש דובים יש להכיל את האוכל במיכל עמיד – יש באינטרנט-
צידנית כדאי – יש אמנם קרח בכל מוטל- אבל מנסיון נוזל – קנו שני קרחונים גם כן…
לי יש תמיד הרבה פירות -
מטליות לחות לידיים -
למרות שרצוי כמה שפחות שקיות פלסטיק זיפ לוק …
וכן לא לצחוק – נייר טואלט – אם מטיילים במקומות רחוקים יש שירותים טבעיים ולא תמיד מצויידים בנייר …
תמיד מיכל דלק מלא – לא משנה אם תחנה הלאה זול יותר !!
לקחת סים מקומי אחרת תהיו עניים …
וחשוב לדעתי מאד – לדעת מתי לעצור להתמתחות שרירים ולינת לילה !
סעו בזהירות ותהנו –
נ ב אם לא נסעתם אף פעם עם שרשראות או בשלג – כדאי לעשות נסיון קטן ובטוח – על מנת שלא תתקעו !
-
לטובת השרשראות – כפפות עבודה ופנס ראש
לנו יש צידנית פושטית עם קרחומים (מקפיאים מחדש במקרר במלון)
ממליצה לקחת כוסות תרמיות (כמו YETI) לשתיה חמה, ממלאים במלון בבוקר או מעבירים מהכוס החד פעמית של הסטארבקס
אוהבת לקנות חטיפים / טרייל מיקס / עוגיות באריזות אישיות קטנות (אם יש לכם גישה לקוסטקו, יש להם המון אופציות), פחות מתפזר. אם קונים חטיפים באריזות משפחתיות, ממליצה לקנות סט של קליפסים לסגירת חטיפים.
פירות יש חתוכים ומוכנים לאכילה בכל סופר, מאד נוח ולא דורש התעסקות. גם מגשי ירקות אבל פחות הולך אצלי במשפחה.
לפעמים אנחנו לוקחים גם לחמניות ביס (מאד אוהבים הוויאן קינג) וגבינה/נקניק חתוכים ומוכנים לאכילה.
שקיות זבל.
ג’ל לניקוי ידיים.
תיקים רב פעמיים לקניות, מעילים וכובעים, אחסון של החטיפים.
-
לודא הערכות לחרום
- גלגל רזרבי תקין, כולל מפתח
- פנסים
- ביטוח שכולל גרר (לא חובה, אבל אם תזדקקו, זה מאד יקר, וגם לא פשוט למצוא סתם ככה לחור כלשהו)
- ערכת עזרה ראשונה
-
תודה רבה!
-
תודה רבה!
-
תודה רבה!
-
אתם נוסעים עם האוטו שלכם?לא מנסיון אישי, אבל הייתי משקיע בלתכנן איך הדברים יושבים בתוך האוטו, ואם צריך משקיע כמה גרושים בוולמארט /דולר טרי לארגון.
למשל ציידנית זה נהדר, אבל איך מגיעים אליה במהלך הנסיעה? שווה לכם “לתכנן” איך ממקמים אותה באמצע המושב האחורי כך שהנוסע יכול להגיע אליה. אולי “ארגונית” שמתחברת לגב המושב של הנהג (שוב שהנוסע יוכל להגיע). אולי ארגונית לתא המטען.
כמובן שמוזיקה טובה, מטענים (לא רק לטלפון אלא אולי גם לטאבלט/לפטופ אם אתם מתכננים להשתמש). כדאי שהם יהיו מטענים מהירים כמובן.
זרוע לטלפון
שמיכה קלה/מגבת טובה למקרה שהנוסע רוצה להפנק, עם דגש על הנוסעת שקר לה בזמן שהנהג מקפיא את האוטו כדי להשאר ער (סליחה כל הסקסיזם, לרוב לנשים קר יותר, ואם זו נהגת היא לא יכולה להתפנק עם שמיכה). אפשר גם לשקול כרית כדי להשען בנחת יותר על החלון
אני מבין שאתם מעבירים את הדירה שלכם ולא רק מטיילים, אז יש לכם כנראה יחסית הרבה ציוד. כדאי לתכנו נכון כך שלא מוציאים את הציוד כל יום. לחשוב איזה מזוודות כן יוצאות כל יום, ולסמן אותן (המזוודה האדומה, זאת עם הסרט הורוד וכו’). וכמובן כשחונים בלילה לנסות לחנות במקום בטוח, מואר וכו’.
-
איך יכולתי לשכוח – קפה עם French press bodum- הקפה בארהב. זה מי כלים – כך שיש להצטייד בקפה טוב וכוס הזו שמטיילת איתי בכל העולם !

-
המון תודה!
-
-
אני נגד מיכל דלק בתוך הרכב , לא בריא לנשום את אדי הדלק ולא בטיחותי במקרה של תאונה ,
אני לא חושב שיש מצב שלא תוכלו להגיע לתחנת הדלק הבאה , במיוחד עם כל האפליקציות שנותנות את תחנות הדלק הקרובות .