ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שלכת בניו אינגלנד עם מתבגרים

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית
    5
    12
    513
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • meyeger
      meyeger נערך לאחרונה על ידי

חוזרת למקורות ולפורומים הנהדרים של המטייל שהלוואי הלוואי ויחזרו להיות תוססים כמו בעבר.

מתייעצת..

אנחנו משפחה- הורים, סבא סבתא ושלושה מתבגרים (14,17,21). טיילנו הרבה מאוד בעולם. אוהבים מאוד טבע, בעיקר טבע אקטיבי- טרקים, ספורט אתגרי, פעילויות מים וכו'. מסתדרים גם עם העיר ובעיקר רוצים לאסוף חוויות משותפות.

מתעתדים לנסוע לטיול של שבועיים בניו אינגלנד בספטמבר- אוקטובר הקרובים וככל שחופרת וחוקרת יותר מבינה שבתקופה הזו מרבית הפעילויות באיזור הזה סגורות (ומה שפתוח, פתוח רק בסופי שבוע) . הטיול לוקח כיוון של נסיעה בדרכי נוף בתקופה הזו והאמת שזה פחות אנחנו (ועוד יותר פחות, המתבגרים).

רגע לפני שאני מקבלת רגליים קרות ומחשבת מסלול מחדש (דרך אגב כל הלינות הוזמנו אבל אין לי בעיה לשנות), אשמח לשתף בקצרה בתכנון:

20/9- נחיתה בבוסטון ונסיעה כשעה צפונה על קו החוף עד וולס. לינה בוולס.

21/9-24/9- פארק אקדיה. לינה בברהרבור. על פניו, החלק הזה נראה לי מצויין- שייט לוויתנים, מסלול אופניים, מסלולים מעניינים ברגל.

24/9-27/9- הרים לבנים. לינה בנורת קונויי. ששם חשבתי בהתחלה שיהיה הכי קל לתכנן ובסוף אני לא כל כך מוצאת מה לעשות שם (חוץ מדרכי נוף שהן כנראה מאוד יפות אבל פחות אנחנו . טיולים ברגל שמצאתי נראים לי נחמדים. לא יותר. את העלייה להר וושינטון עשינו בעבר בלי המתבגרים).

27/9-29/9- הרים ירוקים, סטו ששם אני חושבת שנוכל לעשות טיול אומגות, טיול אופניים וגם מסלול נחמד ברגל.

29/9-30/9- לייק פלסיד- ששם אני מקווה שהשלכת תהיה בשיאה .

30/9-1/10- וודסטוק - בעיקר כדי לא לעשות את הדרך מלייק פלסיד עד בוסטון ביום אחד. מתלבטת אולי לוותר ולהוסיף עוד לילה בלייק פלסיד.

1-3/10- בוסטון.

אשמח להערות , הארות ותובנות.

ואם מישהוא עשה את הטיול עם מתבגרים בתקופה הזו, אשמח להמלצות על פעילויות שפתוחות.

תודה מראש

מרב

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני @meyeger נערך לאחרונה על ידי מוני

@meyeger

שלום מרב

לא עם ניסיון שלי בשיתוף ילדים, מתבגרים, ודומיהם.

כשמדובר בשלכת, אני מתייחס ראשונה לתאריכים המדוברים, אחר כך לחלוקה לימים, ויעדים.

אגב יש אומרים שדווקא ההרים הלבנים הם גן עדן לאוהבי מסלולים רגליים, ואני מעז לקבוע

גם ללא ניסיון אישי , שהם עולים על מסלולים רגליים באכדיה.

בתאריכים המדוברים אין ספק שבחרת כיוון נכון, ואכן סיכוי לשלכת מהנה כלשהיא, אתם אמורים

לפגוש באדירונדאק, אם כי בהקדמה שנתית מסוימת של השלכת מאמין שבהרים הלבנים

ובעיקר ממש צפונה להם תפגשו פה ושם דרגת moderate.

באדירונדאק בכביש האגמים 28 מ-blue lake ומזרחה עד אולד פורג' ב-1/10 אפשר למצוא

שלכת ברמה גבוהה מאוד מניסיון שלנו ושל אחרים ששיתפו, ואני מצרף לך את הדיווח השרשורי של הגולשת טל

פשוט לגלגל את ימי ניו יורק עד שהם מגיעים ל-1/10 בהגעה שלהם מניו יורק לאולד פורג' -

הדיווח של טל

אבל כנראה שירידה דרך לב האדירונדאק(כביש 30) לא נכנסת בחלוקה שלכם, אז אני מצטרף למחשבה שלך

להגיע לוודסטוק בוורמונט ,ואני כבר רושם תוואי כהצעה פרטית משלי-

https://goo.gl/maps/4gyGjHSytrzysNzg9

כמובן למחרת בדרך לבוסטון לעצור באתרי הטבע סביב הכפר/עיירה quechee הקרובה לוודסטוק

https://goo.gl/maps/C9jkypeDXBsfUBQm8

מוני

meyeger 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • meyeger
          meyeger @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני תודה רבה.

שתי שאלות- אם אני רוצה לעשות לילה בין אקדיה לנורת קונויי- יש המלצה?

ושאלה נוספת- מחפשת סיפורי טיול של מי שטייל באיזור הזה בשלכת עם מתבגרים. יודע אוליי להכוין?

dhz מוני יונה וקשת 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • dhz
            dhz @meyeger נערך לאחרונה על ידי

@meyeger אחת האפשרוית ללינה בדרך היא Augusta, הבירה של מיין. עיר קטנה ונחמדה. שקטה. העיר נמצאת לאורך נהר. יש איזור עם מסעדות, ששכחתי את שמו (הביקור היה לפני יותר מ- 10 שנים). אני מוסיף קישור לתמונות שצילמתי שם, כולל מהמוזיאון של מיין.

תמונות מאוגוסטה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • מוני
              מוני @meyeger נערך לאחרונה על ידי

@meyeger

היי שוב

ניסיתי לחשוב על משפחות עם מתבגרים

וקבלתי כמה דיווחי משפחות עם ילדים,

לכן אני חושב שלהציע לכם את הבלוג העשיר של אורטל

זה לא יהיה מגונה ,ולא אחטא אם אומר שהיא מתבגרת לכל דבר ואפשר

וצעירה מאוד ברוחה ,ולא חששה מאתגרים לא קלים בטיול השלכת שלה

הנה 3 חלקי הבלוגים שלה

מוני

ortaliy22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • יונה וקשת
                יונה וקשת @meyeger נערך לאחרונה על ידי

@meyeger אני פרסמתי כאן סיפור טיול בסוף 2019 של משפחה עם תאומים שהיו אז בני 15, אבל שם המשתמש שלי נמחק אז משום מה ואני לא מצליחה למצוא. אולי מוני יצליח?

• מוני
                  מוני @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי מוני

@יונה-וקשת

מנסה

הי שוב יסמין
                  בחיפוש אחרי הדיווח המיוחד שלך הסתבר שמשום מה במנוע החיפוש את נחשבת בשם המשתמש=משתמש לשעבר
                  אני מנסה לתת לינקים לשני החלקים כי עשית הפסקה לא קצרה בין אחד לשני 
                  https://community.lametayel.co.il/topic/154006/%D7%A1%D7%AA%D7%99%D7%95-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%A0%D7%93-%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7-%D7%9E%D7%94%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C?page=1
                  חלק שני
                  https://community.lametayel.co.il/topic/154006/%D7%A1%D7%AA%D7%99%D7%95-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%A0%D7%93-%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7-%D7%9E%D7%94%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C/41

בשרשור הזה יש פרק 10

מוני

meyeger יונה וקשת 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • meyeger

@מוני מעריכה מאוד את המאמץ. הולכת לעשות שיעורי בית ולקרוא את הבלוגים. מבטיחה לחזור ולעדכן בתוצאות ובהחלטות

• יונה וקשת
                      יונה וקשת @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני תודה רבה מוני!

אני שומרת עכשיו את הלינקים לשימוש עתידי ועזרה למי שיתעניין.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • ortaliy22
                        ortaliy22 @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

תודה רבה מוני על הפירגונים ☺️

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • meyeger

@מוני הי מוני, רק עכשיו כשאני יושבת על המפות אני מבינה לעומק את מה שכתבת לי ולכן שאלה- אם אני מחליטה לא לותר על לב האדירונדאק (כביש 30) כדי באמת לראות שלכת בשיאה אז אני בעצם רוצה להחליף את מקום הלינה בוודסטוק וורמונט במקום לינה במרחק כשעתיים נסיעה פחות או יותר מוודסטוק (לכיוון ממנו אני מגיעה כלומר כביש 30). יש אוליי רעיון או המלצה למיקום נחמד?

• מוני
                            מוני @meyeger נערך לאחרונה על ידי

@meyeger

הי שוב

אם כך הצעה שלי היא כזו, ואני ממפה

https://goo.gl/maps/3iX5XANmVURGk5Jw8

ביום הזה עד שעה 1:45 מוודסטוק תלונו בלייק ג'ורג' ,ושימי לב במפה את ההלוך וחזור הנדרש

על מנת להפיק הנאה גם מחלק כביש האגמים 28 מערב (הפניה אליו מהנקודה blue mountain lake).

מלייק ג'ורג' דרך וודסטוק עד בוסטון במיפוי הזה-https://goo.gl/maps/Jw86cU6UtD44B6FX7

מוני

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון