זקאפונה בתחילת נובמבר עם ילדים
-
שבת שלום לכולם,
אנו בע"ה טסים בתחילת נובמבר, לא שיא החורף ושלגים אבל לגמרי חורפי.
הייתי רוצה לשאול האם מישהו יכול לעזור ולשתף באטרקציות שיכולות להתאים למזג האוויר ולאם הימים יהיו גשומים...
קראתי למשל על פארק המיים בזאקופונה אולם לא הצלחתי להבין מהאתר האם הוא פעיל גם בנובמבר, האם הבריכות מחוממות וכו' ( באתר נראה אתר מקורה..)
תודה רבה !
-
נראה כאילו יש פעילות בבריכות מקורות (קשה לי להניח שלא מחומם!!!) תבדוק ישירות מולם- https://www.zakopane.pl/strefa-turystyczna/sport/miejsca/baseny/aqua-park/
-
פארקי מים ומרחצאות פתוחים כל השנה. אני הייתי במרחצאות chocholow בנובמבר שזה מרחק נסיעה קצר יחסית מזאקופנה. יש שם בין היתר מגלשות מגניבות ובכלל זה מקום ברמה גבוהה ומאוד מומלץ. לגבי גשם, זה עניין של מזל ובגדר של נבואה מה יהיה בעוד חודשיים. אגב,כשהייתי שם ירד שלג.
-
פארקי מים ומרחצאות פתוחים כל השנה. אני הייתי במרחצאות chocholow בנובמבר שזה מרחק נסיעה קצר יחסית מזאקופנה. יש שם בין היתר מגלשות מגניבות ובכלל זה מקום ברמה גבוהה ומאוד מומלץ. לגבי גשם, זה עניין של מזל ובגדר של נבואה מה יהיה בעוד חודשיים. אגב,כשהייתי שם ירד שלג.
תודה רבה !
יש לך המלצות נוספות למקומות סגורים שניתן לקחת את הילדים באם יהיה גשם\שלג?
-
יש עוד פארקי מים/מרחצאות אבל בעיקרון טיול בזאקופנה הוא טיול בחוץ ובטבע וזה גם היופי שבמקום. בזאקופנה מדרחוב קרופובקי ,הר גובלובקה וקספרובי ווירך ומחוץ לעיר מורסקי אוקו.
-
@biliboy12
יש עוד פארקי מים/מרחצאות אבל בעיקרון טיול בזאקופנה הוא טיול בחוץ ובטבע וזה גם היופי שבמקום. בזאקופנה מדרחוב קרופובקי ,הר גובלובקה וקספרובי ווירך ומחוץ לעיר מורסקי אוקו.תודה רבה