ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. biliboy12
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 21
    • פוסטים 97
    • הגבוה ביותר 4
    • קבוצות 0

biliboy12

@biliboy12

5
    מוניטין
    98
    צפיות בפרופיל
    97
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2932331 גיל 56

biliboy12 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי biliboy12

• RE: לינה כביש 1 קליפורניה

@dregev03 אמר:

@biliboy12

אתה לא עוזר לעצמך 🙂

גם האקווריום מאוד יפה. היה לנו מנוי ונסענו כל כמה חודשים ופעם היו תצוגות מתחלפות. 

התצוגה שהשאירה עלי את הרושם הרב ביותר הייתה של מדוזות זוהרות מסוגים צבעי אור וגדלים שונים שחיות בחשכת המעמקים. 

תצוגה די גדולה שכולה בחדרים מוחשכים. 

כמובן שגם פויינט לובוס מדהימה

חחחחחחח סיעור המוחות הזה והחוויה מהפורום מבחינתי זה חלק מהטיול !!! תמיד התכנון מרגש כמעט (!) כמו הטיול..

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12
    • RE: טיול 3 שבועות עם תינוק בן שנה וחודשיים - במידה והייתה לכם האופציה להשאיר בארץ, הייתם בוחרים בה?

שוב תודה רבה לכולם, הוחלט היום שהקטן ישאר בארץ… אופי הטיול פתאום משתנה פלאים.

שבוע טוב 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12
    • RE: טאבלט עם תכנים לטיול

הדבר הכי טוב שאני מכיר לילדים, זה AMAZON KIDS, אבל איני יודע אם מוכרים בארץ, כן יש משלוחים לפה אבל אין לכם זמן כבר קנינו שניים כאלה לנכדות שלנו בארה"ב לפני כשנה וחצי והן כל היום משחקות בזה. ברור שצריך ווייפיי בטיסות לארה"ב יש משחקים/סרטים לילדים ב-VOD של המטוס, גם כך סביר להניח שהוא יישן חלק משמעותי של משך הטיסה

האמת שבדיוק אמרו לי שאפשר להוריד תכנים ישירות מנטפליקס לטאבלט, אז אולי זה פתרון עבורנו

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12
    • ארצות הברית של אמריקה 2022 הפכה למאוד . . .

י-ק-ר-ה ! !

היה טיול מדהים, באמת. זה גם המקום לרשום שוב תודה גדולה על העזרה הרבה בשלל השאלות שתמיד כייף לחזור ולשאול פה לקראת טיול לארהב !

אבל , כיוון שעשינו טיולים דומים בשנת 2019 , בשנת 2020 ושוב השנה (חזרנו לפני מס ימים..) - קל לנו לעשות השוואה ולומר שארצות הברית פשוט נהייתה יקרה באופן קיצוני.

החל משכירות רכבים (שזה פחות קשור לארהב עצמה) וכלה בארוחות בוקר בדיינרים, אטרקציות וכו'.

רק אני מרגיש את זה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי biliboy12

• RE: זקאפונה בתחילת נובמבר עם ילדים
      @biliboy12
      יש עוד פארקי מים/מרחצאות אבל בעיקרון טיול בזאקופנה הוא טיול בחוץ ובטבע וזה גם היופי שבמקום. בזאקופנה מדרחוב קרופובקי ,הר גובלובקה וקספרובי ווירך ומחוץ לעיר מורסקי אוקו.

תודה רבה

פורסם בפורום אירופה
      biliboy12
      biliboy12
    • RE: זקאפונה בתחילת נובמבר עם ילדים

פארקי מים ומרחצאות פתוחים כל השנה. אני הייתי במרחצאות chocholow בנובמבר שזה מרחק נסיעה קצר יחסית מזאקופנה. יש שם בין היתר מגלשות מגניבות ובכלל זה מקום ברמה גבוהה ומאוד מומלץ. לגבי גשם, זה עניין של מזל ובגדר של נבואה מה יהיה בעוד חודשיים. אגב,כשהייתי שם ירד שלג.

תודה רבה !

יש לך המלצות נוספות למקומות סגורים שניתן לקחת את הילדים באם יהיה גשם\שלג?

פורסם בפורום אירופה
      biliboy12
      biliboy12
    • זקאפונה בתחילת נובמבר עם ילדים

שבת שלום לכולם,

אנו בע"ה טסים בתחילת נובמבר, לא שיא החורף ושלגים אבל לגמרי חורפי.

הייתי רוצה לשאול האם מישהו יכול לעזור ולשתף באטרקציות שיכולות להתאים למזג האוויר ולאם הימים יהיו גשומים...

קראתי למשל על פארק המיים בזאקופונה אולם לא הצלחתי להבין מהאתר האם הוא פעיל גם בנובמבר, האם הבריכות מחוממות וכו' ( באתר נראה אתר מקורה..)

תודה רבה !

פורסם בפורום אירופה
      biliboy12
      biliboy12
    • RE: תובנות עדכניות - שבתי שלשום מארה"ב

תודה על השיתוף ! כתבתי בדיוק גם פוסט דומה לפני כחצי שנה אחרי שחזרנו מטיול של חודש על זה שהארה"ב פשוט התייקרה... מבאס לשמוע שהמגמה רק עולה ועולה 'קופצים' שוב לטייל בסוף השנה ומרגישים שכל פעם הטיול הופך ליותר ויותר יקר..

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12
    • RE: כל הג'ז הזה ושאר פרפראות - טיולינו הנפלא בדרום מזרח ארצות הברית 🎷 🚢 🥞

כייף לקרוא ! תודה רבה על הפירוט והתמונות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12
    • ארצות הברית של אמריקה 2022 הפכה למאוד . . .

י-ק-ר-ה ! !

היה טיול מדהים, באמת. זה גם המקום לרשום שוב תודה גדולה על העזרה הרבה בשלל השאלות שתמיד כייף לחזור ולשאול פה לקראת טיול לארהב !

אבל , כיוון שעשינו טיולים דומים בשנת 2019 , בשנת 2020 ושוב השנה (חזרנו לפני מס ימים..) - קל לנו לעשות השוואה ולומר שארצות הברית פשוט נהייתה יקרה באופן קיצוני.

החל משכירות רכבים (שזה פחות קשור לארהב עצמה) וכלה בארוחות בוקר בדיינרים, אטרקציות וכו'.

רק אני מרגיש את זה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12
    • RE: טאבלט עם תכנים לטיול

הדבר הכי טוב שאני מכיר לילדים, זה AMAZON KIDS, אבל איני יודע אם מוכרים בארץ, כן יש משלוחים לפה אבל אין לכם זמן כבר קנינו שניים כאלה לנכדות שלנו בארה"ב לפני כשנה וחצי והן כל היום משחקות בזה. ברור שצריך ווייפיי בטיסות לארה"ב יש משחקים/סרטים לילדים ב-VOD של המטוס, גם כך סביר להניח שהוא יישן חלק משמעותי של משך הטיסה

האמת שבדיוק אמרו לי שאפשר להוריד תכנים ישירות מנטפליקס לטאבלט, אז אולי זה פתרון עבורנו

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12
    • טאבלט עם תכנים לטיול

בוקר טוב לכולם !
      קצת אוף-טופיק, אבל לא פחות חשוב 😉
      האם מישהו מכיר את הדרך הכי טובה להוריד תכנים לטאבלט לטיסות וכאלה?
      טסים בע"ה מחר ורציתי לקנות היום טאבלט ולבדוק איך אפשר להטעין תכנים לטיסות וכו'...ילד בן 4

תודה רבה !

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12
    • RE: פארק שער הזהב 🏞️
      יש לפארק אתר עם כל הפעילוית.
      יש מוזיאון מדע פנטסטי לילדים אם יש לכם כמה שעות טובות להקדיש לזה, מוזאון אמנות (פחות מתאים עם הילד), גן יפני, גן זכרון מקסים לקורבנות האיידס, אגמון שאפשר לשוט בו, ביזונים רועים..
      יש המון אירועים נקודתיים בעיקר בסופי שבוע.

ממליצה פשוט לבדוק באתר.

אבדוק , תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12
    • פארק שער הזהב 🏞️

שבוע טוב וחג שמח !

חיפשתי בפורום, אבל לא ממש מצאתי 🙂

כמה זמן להקדיש ? חצי יום ? מה הדברים שהם MUST בפארק? בעיקר שיתאימו לבן 4..

יש משהו שחשוב לדעת? הבנתי שהגן היפני למשל פתוח רק בשני ורביעי..

אנו שם בעה בסוף אוקטובר

תודה רבה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      biliboy12
      biliboy12