ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנה דרך בוקינג

פורום אירופה
    מרסיי
    10
    17
    475
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mlaikp33
      mlaikp33 נערך לאחרונה על ידי

ביצעתי הזמנה למלון בצרפת דרך בוקינג בלי אפשרות להחזר וכתוב בהזמנה - תשלום מראש
      משום מה עדיין לא חייבו אותי מראש דרך בוקינג אלא המלון שלח לי דרך ההודעות של בוקינג לינק חיצוני שבאמצאותו הם מבקשים שאשלם כתנאי לאישור ההזמנה למרות שאיך שהזמנתי נשלחה אלי הודעה שההזמנה מאושרת.

זה ניראה לי מוזר אף פעם לא ניתקלתי בפרוצדורה כזאת

האם נראה לכם שזה תקין?האם משהו נתקל בזה?

שקד K.Amit 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד @mlaikp33 נערך לאחרונה על ידי

@mlaikp33

נשמע כמו הונאה וניסיון לגנוב פרטי אשראי. צרי קשר עם בוקינג דרך האפליקציה / אתר שאת נכנסת אליו דרך הדפדפן (לא קישור).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • aljaje
          aljaje נערך לאחרונה על ידי

לא תקין, זה סקאם.
          יש הרבה פרסומים על נסיונות הונאה כאלה בהזמנות דרך בוקינג, הם מודעים לבעיה ומדגישים שהתשלום נעשה רק דרך האתר, להתעלם מהודעות פרטיות נשלחות מ"בעלי מלון/דירות", גם אם הן נשלחות דרך אתר בוקינג!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • mlaikp33

איך אני פונה לשירות לקוחות של של בוקינג? יש טלפון?

• aljaje

נסי את המספר הזה - 1-809-213-046 או - 1-809-213-036 *כתבה - https://mobile.mako.co.il/travel-news/israel/Article-79c236b50b9d981027.htm

• K.Amit
                K.Amit @mlaikp33 נערך לאחרונה על ידי

@mlaikp33

לא לשלם לשום גורם חיצוני! מכירה מקרה זהה - בקושי הצליחו לקבל חזרה חלק מהכסף מחברת האשראי.

דברו עם בוקינג, סביר להניח שההזמנה שלכם בתוקף והכול בסדר, ובוקינג יחייבו אתכם מאוחר יותר.

• mlaikp33

אני רוצה לדייק בפרטים : את ההזמנה עשיתי ללא אפשרות החזר, והאמת שהמלון שלח מרגע ראשון הודעה דרך בוקינג ואני מדגיש דרך בוקינג ולא דרך מייל עצמאי שעל מנת לאשר את ההזמנה יש להתחבר ללינק מאובטח ולשלם את הסכום. עבור שאר ההזמנות למלונות אחרים שעשיתי ללא החזר בוצעה גבייה דרך בוקינג וכרטיס האשראי חוייב למעט המלון הספציפי הזה שכאמור עומד על זה שאשלם דרך הלינק.

ניסיתי ללא הועיל להתקשר לשירות הלקוחות של בוקינג וזה לא צלח כי ביקשו להקיש את מספר ההזמנה ולמרות שהקשתי ביקשו שוב ושוב להקיש (ממש לא ברור) וכך לא הצלחתי להגיע לנציג עשיתי פנייה דרך האתר לגבי המלון הזה אבל הפניה שלי לא מתועדת כמו שפנייה למלון מתועדת כך שאני לא יודע אם ייתיחסו. אני אנסה להתקשר למלון להבין אם ההודעה אכן מהם.

אגב קשה לאמר שבוקינג עושים מאמץ יתר בנושא שירות הלקוחות שלהם , ממש ביזיון .

יונה וקשת רוני סופר הצועד בנעליו 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • aljaje

בבקשה, קרא כאן: https://arstechnica.com/information-technology/2023/02/mysterious-leak-of-booking-com-reservation-data-is-being-used-to-scam-customers/

• aljaje

חפש Bookingscam @Booking_scam בטוויטר ותמצא כל מיני סיפורים, חלקם דומים לשלך.

• aljaje

אטריד שוב(אין עריכה) - נסה עוד אופציות לתקשר עם בוקינג דרך הדף הבא(אולי הפעם יצליח) - https://www.booking.com/customer-service.he.html

• גדליהו מהגרעין
                          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

לא סגור על זה במאה אחוז אבל אני חושב שבמרץ היתה לנו בקשה , שהופיעה גם בבוקינג על מקום לינה שרוצה 50% לפני והעברנו להם בפייפאל ותקשרתי איתם בווטסאפ ( מדינת עולם שלישי, לא אירופה, אבל גם הנזק מן הסתם היה קטן יותר), בנפרד מבוקינג. יתרת התשלום בוצעה במקום.

• יונה וקשת
                            יונה וקשת @mlaikp33 נערך לאחרונה על ידי

@mlaikp33 במספר הזה בוקינג ענו לי ואפילו מהר: 03-3741783

נדרש להקיש מספר הזמנה ומספר קוד סודי (בן 4 ספרות).

התקשרתי אליהם לפני כמה ימים כי גם אני קיבלתי מייל חשוד לגבי הזמנה קיימת שלי (ואכן קיבלתי מבוקינג הנחייה לא להכנס ללינק החשוד ולא לעשות דבר, והם וידאו מול מקום הלינה שהכל בסדר).

אציין שהמייל נראה ממש כמו הודעה מבוקינג! יש כאלה לאחרונה וחובה להתקשר לבוקינג כדי לסדר את זה.

המייל נראה לי חשוד גם כי שמעתי על מקרים כאלה, וגם כי ההיה כתוב בו שאם לא אכנס ללינק תוך 24 שעות ההזמנה שלי תבוטל, וזה איום שמעולם לא קיבלתי מבוקינג האמיתי בכל השנים שאני מזמינה דרכם.

• רוני סופר
                              רוני סופר @mlaikp33 נערך לאחרונה על ידי

@mlaikp33

אם עדיין לא נגבה הכסף אז מה הבעיה.

תזמין עוד פעם ותראה מה קורה.

או תזמין דרך אתר אחר, למשל הוטלס.קום.

גם זה שהמלון שלח לך הודעה לא תקין.

כמו שאמרים החברים זה נשמע לא טוב ונראה מאד חשוד.

עוד אפשרות - תתקשר למלון ישירות ותברר.

• הצועד בנעליו
                                הצועד בנעליו @mlaikp33 נערך לאחרונה על ידי

@mlaikp33

מכיר את התופעה, יש מקומות לינה שמנסים לעקוף את BOOKING לא כדי להונות את הלקוחות אבל קשה להבחין בינם לבין הונאה שתשאיר אותך גם בלי כסף וגם בלי לינה.

לכן אני לא מסכים לשלם שלא דרך הפלטפורמה של BOOKING, כי מאבדים את ההגנה שלהם.

המלון כל כך ייחודי שאתה לא יכול לותר עליו?

מבחינתך בסדר שהמלון או BOOKING יבטלו את ההזמנה (כמובן ללא עלות) ותזמין לינה אחרת?

• mlaikp33

בסופו של עיניין החלטתי להתקשר לקבלה של המלון ולשאול האם הם באמת הוציא בקשת תשלום והם אישרו את זה ושזה נוהל שלהם. שילמתי דרך אתר מאובטח והכל היה תקין בסופו של דבר.

אני חייב לציין שזה לא נעשה בלב קל כי מעולם לא נתקלתי בדבר כזה , אבל אחרי שאימתתי מול המלון בתוספת העובדה שלא נגבה ממני הסכום בזמן ההזמנה (כי זה היה ללא החזר) זה היטה את הכף.

• משה 22
                                    משה 22 נערך לאחרונה על ידי

אני מזמין את בתי המלון שלי בעולם אך ורק דרך בוקינג , לדעתי כבר הזמנתי מאות הזמנות בלי להתבלבל.

מעולם לא הייתה בעיה בשירות או באמינות.

אני תמיד מזמין הזמנה גמישה ללא תשלום מראש ולא משאיר פרטי אשראי בהזמנה.

שמעתי בתקשורת על מקרים של ניסיונות הונאה של מתחזים לבוקינג , מה שאני עושה זה תמיד לאחר ביצוע הזמנה באתר בוקינג , מקבל אישור למייל ואז מתקשר למלון לוודא שיש הזמנה והכל תקין, (סגירת קצוות )מאותו רגע לא אמור להתקבל שום הודעה מאף אחד לגבי השלמות פרטים או תשלום וכד'.

דבר נוסף שגיליתי השבוע זה שאם אני בודק את מחיר המלון במנוע חיפוש כלשהו והוא מקשר אותי לבוקינג, אז המחיר שיופיע באתר יהיה גבוה משמעותית מהמחיר שאני אקבל אם אכנס עצמאית לאתר תחת השם שלי.

עשתי בדיקה היום למלון מסוים בקאריביים והמחיר היה דרך האתר "סקייסקאנר " שמפנה לבוקינג בערך 4000 דולר. נכנסתי לאתר עצמאית עם השם שלי והמחיר צנח ב 1000 דולר בערך.

בשני המקרים אני מופיע רמה 3 בבוקינג ולמרות זאת המחיר היה שונה משמעותית.

כלומר אם החלטת על מלון מסוים, אז אל תבצע הזמנה דרך המתווכים , כנס ישירות לאתר הרשמי ובצע משם, כנ"ל יש פער גם בטיסות ומשמעותי לעיתים באלפי דולר..

• דורון1
                                      דורון1 נערך לאחרונה על ידי

אני ממליץ תמיד להשוות מחירים בין בוקינג לאתרים אחרים, בין אם אלה אתרי הזמנות אחרים (ידועים ואמינים כמובן) או האתר הרשמי של המלון. אפשר להיעזר בגוגל מפות בשביל זה - שבודק בשבילכם מחירים בבת אחת בכמה אתרים. בשנה שנתיים האחרונות כמעט תמיד יצא לי שהאתר הרשמי של המלון נתן מחיר זול משמעותית מאשר בוקינג, הוטלס.קום, אגודה וכו.

• 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון