ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לונדון בדצמבררררררר

פורום אירופה
    לונדון שווקי חג מולד
    7
    31
    541
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שקד
      שקד נערך לאחרונה על ידי

הייתי באורות של הקיו גארדנס פעם אחת, ומה שאני זוכרת זה בעיקר שיש אזורים שהם יותר ״שיא״ במסלול. אני לא יודעת איפה בדיוק הכניסות מכל שער מצטרפות. לא הייתי בקנווד האוס שהוזכר פה, אבל אני מאמינה שהוא יכול להיות חלופה טובה מאוד. לא יודעת מה מצב ההזמנות שם.

אני גם מצטרפת לעניין של לא ממש ברור מה מעניין אתכם ומה לא. לא מבינה את ההגיון למה זה מתאים להסתכל על דיוקנאות וקישוטים בארמון אבל לא בכנסיה או לא ב״מוזאון״. זכותך לבחור מה מעניין אותך ומה לא, פשוט מאוד קשה לייעץ לך ככה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רבקי ש
        רבקי ש נערך לאחרונה על ידי

לא נראה לי שקשה לייעץ, פשוט כנראה שאין כל כך אופציות במגבלות שאתה מציין.

• שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

מאוד קשה לייעץ, כי יש מלא אופציות. אם ויקטוריה ואלברט נשקל, אולי גם מוזאון העיצוב? מה לגבי מוזאון הקומיקס? או כמו שהוזכר פה, ספינות עתיקות? ואם כבר בגריניץ׳, אולי מצפה הכוכבים? זה דברים מאוד שונים אחד מהשני, שחוץ מאשר השם ״מוזאון״ וזה שבאים לראות על דברים אין כמעט שום דבר שמשותף להם.

• אודי_763
            אודי_763 נערך לאחרונה על ידי

צועד, למעט אולי גשר הטאוור כל האטרקציות האלו לא מעניינות אותנו, להערכתי. "כמעט כל המקומות הסגורים הם מוזיאונים או כנסיות"? בוא, אנחנו לא במאה ה-19 וזו לונדון, לא ברטיסלבה. מקומות סגורים יכולים להיות למשל שווקים מקורים, מרכזי קניות, אטרקציות VR, מגדלי תצפית או ארמונות, ויש כבר כמה כאלו בתכנון שלנו.

• אודי_763

במצפה הכוכבים בגריניץ' הייתי ואני לא רואה סיבה לחזור לשם. האמת שגם לקנזינגטון לא הייתי הולך אם זה היה תלוי רק בי ואני לא מצפה שנשהה שם המון זמן. אבל ארמון אחד בנסיעה נשמע סביר.

Kenwood House נראה נחמד, אם כי רחוק מהמרכז. טוב כעתודה. כרגע נראה שאין שם מחסור בכרטיסים, לא שנחכה.

באמת שאני לא רואה את בעיית הלו"ז הדליל הגדולה שאתם רואים. שווקי חג המולד מתקיימים כל שנה, וכל שנה מזג האוויר בדצמבר מזופת. לא נראה לי שתהיה סיבה לוותר על אחד מהם והם ממלאים את הלו"ז יפה. אטרקציית VR פה, מוזיאון אומנות שם, ועוד 2-3 אטרקציות כריסמס וארבעת הימים האלו סתומים להתפקע.

• אודי_763

אני זוכר שאני זה בקשתי רעיונות למקומות סגורים, אבל לא דברתי על 9-10. יותר בכיוון של 3-4... רק למקרה שמשהו מהלו"ז נופל מסיבות לא קשורות לחלוטין.

• שקד
                  שקד נערך לאחרונה על ידי

כרגע אני לא חושבת שהלוז שלך דליל במיוחד. אני כן חושבת שכדאי לך לחשוב גם על תכניות גיבוי של מקומות סגורים. אתה כותב ״כל שנה מזג האוויר בדצמבר מזופת״, אבל לדעתי אתה לא מבין שזה לא שחור ולבן בכלל. גם אם יש 5 מעלות בחוץ, יש הבדל מאוד גדול אם יורד גשם או לא. ברור שאפשר להיות בחוץ, אבל זה לא כיף. בחורף האחרון היה בדצמבר איזה שבוע וחצי שבו הטמפרטורה לא עלתה מעל 0. היה לך 2- במהלך היום ו-8- בלילה. כמה שעות אתה רוצה להסתובב בחוץ בטמפרטורה כזו? זה לא בינארי, זה טווח, וכל אחד ממקם את עצמו אחרת בטווח הזה. אני לא חושבת שיש מישהו שבשבילו 2 מעלות, גשם ורוח זה דבר נעים, אבל 2 מעלות בלי גשם ובלי רוח זה בכל זאת אחרת לחלק מהאנשים. טיול שלך, תבחר מה שמתאים לך. אם הייתי אתה, הייתי מכינה רשימה של מקומות שהייתי רוצה להכנס אליהם לשעה - שעתיים לזמנים שנהיה לי קר מדי ו/או רטוב מדי בשביל להיות בחוץ.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • אודי_763

אני לא אומר שאת טועה או שזה רעיון רע, אבל האמת שאני בכיף יכול לרבוץ ב-Foyles או בכל חנות ספרים אחרת במצב כזה, וסביר גם שאהנה שם יותר מאשר במוזיאון. אפשר גם ללכת לקניון.

• יונה וקשת
                      יונה וקשת @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד ממחיש, ממחיש😊

במאי הבא נגיע ללונדון, הוספתי את העוגיילטייר לרשימה!

תודה על ההמלצה.

• הצועד בנעליו
                        הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

נכון אנחנו לא במאה ה 19 אבל אזלו לי הרעיונות, אולי מישהו אחר יצליח למצוא אטרקציות אחרות שיותר יקלעו לטעמך.

• אודי_763

כשחפשתי מתי אפשר לקנות כרטיסים ל-Van Goch The Immersive Experience נתקלתי באתר הזה.

נכון, יש שם גם את החשודים הרגילים (כנסיות, מוזיאונים והצגות), אבל גם תערוכות (למשל 100 שנים לדיסני שיש לה פוטנציאל כאייטם רזרבה), משחקים וחדרי בריחה, אירועים בפאבים, קונצרטים, קורסים וסדנאות ועוד הרבה.

הבעייה היחידה היא שנראה שאין שם עדכון הרבה זמן מראש. אכנס לשם שוב בנובמבר.

• 1
                          • 2
                          • 2 / 2
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון