הפיורדים הנורבגים קרוז או טיול ברכב?
-
שלום רב,
אני פונה לכל מי טייל בפיורדים הנורבגים. מה מומלץ יותר על מנת לחוות את הטבע והיופי של האזור, קרוז או טיול ברכב?

תודה מראש ושנה טובה !!!
-
הי,
לא עשיתי קרוז אבל טיילתי בנורבגיה עם רכב שכור ולדעתי אין לזה תחליף. בקרוז אתה מוגבל בנקודות העגינה של הספינה ובזמן החופשי שניתן לך ואיך לך מספיק זמן להגיע להרבה מאוד אתרים ומקומות מעניינים. אין שום קושי בטיול עצמאי.
ראה בלוג שלי על טיול לנורבגיה ברכב שכור - לינק
-
מסכימה. רכב שכור מאפשר גמישות, הקרוז מוגבל ביעדים אליו מגיע וכמובן יש הגבלה רצינית במספר השעות בכל יעד. נורבגיה יפהפיה וכדאי למצות את היופי הזה ככל הניתן. טיול עצמאי שם אינו מורכב או בעייתי.
-
תודה רבה ושנה טובה !
-
לטעמי זה לא בר השוואה.
אלה שני טיולים שונים לחלוטין. הייתי בקרוז באלסקה וטיילתי עם קמפר בסקנדינביה.
לקרוז חוויות משלו, שעיקרן על האניה, והן לא חלק מחוויות הארץ בה אתה מבקר. אבל אנחנו נהננו מהחוויה.
מבחינת נוף - הקרוז דוגם לך אותו ומביא אותך להיי לייטס של האזור.
היינו ביחד עם אנשי הקרוז בגריינאגר פיורד ואני מניח שחווינו את אותה החוייה מהמקום.
הטיול הרכוב מקיף יותר. אתה רואה יותר מקומות ולא רק את תמונת הגלוייה של הקרוז.
אתה פוגש יותר מקומיים ואתה חווה את המדינה בצורה בלתי אמצעית. בקרוז לא תפגוש את ממלא הדלק ברכב
ולא תעצור במאפיה המקומית.
ההחלטה של צריכה להתקבל על בסיס שונה בנקודת המבט.
-
טיול ברכב נותן את מקסימום ההנאה. אתם עוצרים במקום שנעים לכם, מתקדמים לפי הקצב שלכם ומוותרים על מה שפחות מעניין.
https://www.ossefet-otzarot.com/post/beloved_norway
רבקה
-
וואו-פגשת ממלא דלק? כבר מלפני 4 שנים תדלקנו אוטומטית, השנה אפילו רק שילמנו פעם אחת בתוך החנות, במזומן. המוכרת הייתה קצת בשוק, נדמה לי. כמובן מסכימה עם מה שכתבת ומוסיפה שלדעתי, גם בגיירנגר שם פגשת תיירים שהגיעו בקרוז-החוויה הייתה שונה, בייחוד אם נשארת לילה, לאחר שהספינות הגדולות או התיירים שבאים לזמן קצר מהליסיט עזבו...בתמונה המתדלק היחיד שפגשנו.
..
-