שלום,
חזרנו מטיול של שבועיים ברומניה שעיקרו מסלול מעגלי מבוקרשט לטרנסילבניה
מצ"ב לינק לפוסט על השבוע הראשון
מצ"ב לינק לפוסט על השבוע השני
שלום,
חזרנו מטיול של שבועיים ברומניה שעיקרו מסלול מעגלי מבוקרשט לטרנסילבניה
מצ"ב לינק לפוסט על השבוע הראשון
מצ"ב לינק לפוסט על השבוע השני
חלק א’ – מערב איסלנד: אזור הוספל, סנייפלסנס והפיורדים המערביים
חלק ב’ – צפון איסלנד מיוואט ואסקיה
חלק ג’ – הפיורדים המזרחיים
חלק ד’ – דרום איסלנד, לנדמנלאוגר ואיי ווסטמן
תהנו
הי לכולם,
חזרתי מטיול של יום אחד נטו בברלין.
עם כל הטיולים שעשיתי בעולם, בברלין עדיין לא טיילתי.
איני מומחה לברלין ויש בוודאי מומחים גדולים ממני לעיר זאת, אך אשמח לשתף במסלול שעשיתי להיכרות עם העיר ביום אחד.
המסלול יכול לשמש אחרים שמזדמנת להם שהות קצרה בעיר.
מצ”ב לינק לפוסט בבלוג שלי.
לפני שנסעתי לאזור קראתי הרבה סופרלטיבים על דרך זו, כביש 112 דרך קנקמגוס ואני חושב שיש דרכים יפות מאלו במיוחד בקיץ כשאין שלכת.
יש בהרים הלבנים מקומות יפים מאוד. לדעתי כביש 112 הוא לא מהיפים שבהם.
קראו בלוג שלי על טיול באזור.
הי,
חזרנו לפני מספר ימים מ-5 ימים נטו בצפון בוהמיה (צ’כיה) כולל שמורות Bohemian Switzerland, Bohemian Paradise (Český ráj) וטעימה מהרי הענקים Krkonoše Mountains.
מצ”ב לינק לפוסט החדש בבלוג שלי שבו אני משתף בחוויות הטיול ובתמונות מהטיול.
תהנו
הי,
היינו ב- 2018 באזור ומאוד נהננו.
תהנו
שלום,
בקיץ 2014 היינו במלון Holiday Inn Rosslyn at Key Bridge. אמנם הוא מעבר לנהר הפוטומק בארלינגטון אבל במרחק 3 דקות הליכה מתחנת רכבת תחתית Rosslyn Station ובמרחק נסיעה של דקות בתחתית למרכז העיר. המלון מצוין והמחירים בתחום שציינת (באזור ה 140$ ללילה לזוג). החנייה חינם. אני ממליץ.
למה האתר לא מנוהל? המשתמש הזה היה צריך להחסם מזמן
לעניות דעתי מעל 3 שעות נראה בסדר.
בדקתי בגוגל וזו התשובה של Gemini
You need a minimum of 2-3 hours for a connection at JFK coming from an international flight with a foreign passport, as you'll need to go through Immigration, baggage claim, customs, and a security check. Factors like airline (especially if you need to change terminals), time of day, the efficiency of the immigration and customs process at that moment, and whether you have to re-check your bags can significantly impact your connection time.
בכיף. שמח לשתף.
הנה החלק האחרון של הטיול לברזיל - פוסט שביעי והפעם פאראצ'י Paraty ו- Trindade. לינק
מקווה שזה יעזור למטיילים שיבואו אחרי.
ותזכרו, דרום אמריקה מתאימה לא רק לצעירים 
שלום,
פוסט שישי של הטיול - איליה גרנדה. בימים בהם היינו באי הים בדרומו של האי היה גלי ולא ניתן היה לעשות שייט מסביב לאי. בחרנו מסלולים בהתאם למצב הים ונהנינו מאוד.
ראו לינק
You get what you pay. אין על איסלנד. מדהימה ושונה. טיילנו ב-2019 בה כמעט 3 שבועות ונהנינו מכל רגע.
הי,
שמח שנהנית מהבלוג ושהוא מזכיר לך חוויות נשכחות.
לגבי הפאנטנאל ויגוארים...
רוב החברה הצעירים שמטיילים בפאנטנאל מגיעים לפי מה שאני מבין מבוניטו לקאמפו גרנדה ומשם לפאנטנאל. אני משער (ואולי אני טועה) שזה היה המסלול שלך בשנות ה 80. קאמפו גרנדה הוא ה"שער" הדרומי לאזור הדרומי של הפנטנאל וזהו אזור לא טוב מבחינת הסיכויים לראות יגוארים. על אחת כמה וכמה כאשר רוב המטיילים הצעירים מגיעים לברזיל בתקופת הקרנבל בעונה הגשומה.
האזור הטוב ביותר לצפייה ביגוארים הוא אזור פורטו ג'ופרה בפאנטנאל הצפוני והעיר הקרובה ביותר אליו היא קויאבה. לכן בחרנו בטיסה לקויאבה ובטיול באזור של של פורטו ג'ופרה. שם הסיכויים לראות יגוארים, במיוחד בעונה ה"יבשה" טובים, לפי עבודת ההכנה שעשיתי.
יש כמובן גם אלמנט של מזל.
בפועל, המציאות עלתה על כל תכנון וראינו למזלנו הרב מספר פעמים יגוארים.
בברכה
נועם
הי, פוסט חמישי בסדרת הפוסטים מהטיול שלנו בברזיל והפעם על האמזונאס הברזילאי. לינק
מקווה שאעזור לכל מי שמתכנן להגיע לשם.
הי,
פרסמתי פוסט שלישי, הפעם על ימי הטיול שלנו בפאנטנאל.
מומלץ לכל חובבי הטבע וחיות הבר. ספארי אמיתי.
לינק מצורף
מקווה שיעזור למטיילים אחרים
שלום,
אנחנו זוג בני 60 וקצת.
חזרנו מטיול עצמאי של 28 ימים בברזיל.
ממליצים בחום. ברזיל לא שייכת לצעירים בלבד.
מצרף לינק לבלוג - חלק א - מבוא וריו