שלושה טיולים שונים בטיול אחד באנגליה
-
לונדון היא ללא ספק אחת מהערים המדהימות ביותר שיש בעולם, אבל גם אנגליה בעצמה היא יעד נהדר לטיול.
בסוף חודש אוגוסט 2023 ערכנו טיול משפחתי של כשבוע וחצי באנגליה, שהתמקד ב- 3 יעדים: ליברפול, ה- Peak District, ולונדון.
כל חלק של הטיול היה מאוד שונה ממשנהו, כך שממש הרגיש לנו שעשינו שלושה טיולים שונים בטיול אחד !
אפשר למצוא תיאור של הטיול, כולל המסלול המפורט וטיפים נוספים, כאן:
https://ourstoriz.com/story/3711
אם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים בשמחה

-
-
תודה, אתה ממליץ על מוזיאון הדואר גם למתבגר בגיל 15? מה עוד יש במוזיאון הדואר חוץ מהנסיעה ברכבת הדואר? כמו כן שאלה לגבי בריק ליין- האם הביקור היה ביום ראשין?
-
היה כיף לקרוא ולראות את התמונות... גם מהמקומות שהייתי בהם בלונדון וגם מאילו שלא הייתי בהם בצפון.
רק הערה אחת לגבי פאבים מסעדות ב-countryside - מנסיוני האישי אפילו באיזורים הכפריים בפאבים הבריטיים כבר מתחילים להציע אוכל אקלקטי יותר ולא רק אוכל בריטי מסורתי. אני זוכר ספציפית את ה-Red Lion באיוובורי - שנמצאת באמצע שום מקום - שהציע נאגטס עם רוטב ברביקיו קוריאני או משהו דומה. טעים מאוד.
-
@io תודה

-
@pninit1234 לגבי מוזיאון הדואר - הוא היה מאוד נחמד, אבל לא ברמה של המוזיאונים הגדולים והידועים של לונדון.
אם זה הביקור הראשון שלכם בעיר הייתי הולך למוזיאונים המוכרים יותר, אם אתם מחפשים אתרים נוספים אז זה בהחלט אופציה טובה, אבל צריך לקחת בחשבון שרוב המבקרים בו הם משפחות עם ילדים.
פרט לרכבת הדואר יש במוזיאון גם תצוגות שונות שסוקרות את ההיסטוריה של שירות הדואר הבריטי ושל התפתחות הבולאות (בולי דואר זו המצאה בריטית).
לגבי בריק ליין - היינו באמצע השבוע (יום חמישי).
-
מסכימה לגבי פאב ה Red Lion- בסניף בעיירה קטנה בפיק דיסטריקט אכלנו שם אוכל מאד טעים, ומאד לא בריטי. בכלל, כשאני משווה בין המקומות שאכלנו בהם בטיול האחרון בבריטניה לבין המקומות והאוכל שאכלנו לפני שנים, הבדל ענק. פעם האוכל באמת היה בריטי חסר טעם, ועכשיו אכלנו מגוון מאכלים נהדרים.
-
Red Lion זו לא רשת של פאבים, זה פשוט שם מאוד נפוץ עם שורשים היסטוריים מימי מלחמת האזרחים הבריטית.
מנסיוני, ברוב הגדול של הפאבים יש ״ליבה״ של מנות שתמיד קיימת, ואליה יצטרפו או ירדו נוספות. לעיתים נדירות התפריט שונה לחלוטין מתפריט פאבים ״רגיל״. בדרום המדינה שפרדס פאי זה לא מאכל מאוד נפוץ, וגם כשהוא קיים אז הוא לא בדיוק מה שאנחנו מכירים מהארץ. שפרדס פאי עשוי מבשר טלה. גרסת הבקר נקראת קוטג׳ פאי. האמת שנראה לי שהם פחות מגישים את זה כי זה דורש בישול והכנה, פחות משהו שזורקים לתנור או לשמן עמוק.
-
הלאניסטרים האלו. אפילו רשתות פאבים הם לא יודעים לעשות
:no:
-
Funny enough, יש הרבה מאוד פאבים ששייכים למבשלת ענק בשם Green King, אז אני מניחה שיותר בכיוון House of the Dragon מאשר שיר של אש וקרח.
סליחה, סיימתי להפריע.