עזרו בבקשה למצוא יעד מתאים.
-
מחפשים עכשיו לסוף אוגוסט...
יעד עם טבע ונופים שמתאים למשפחה מורחבת שאוהבת לטייל מחד ומאידך יש 3 ילדים קטנים. עמובן שגם נתפצל.
נשמח ליעד עפ כרטיסי טיסה לאו קוסט ושיש בו גם פארקים לילדים...
חשבנו על בולגריה או רומניה. מה דעתכם? יש רעיונות נוספים?
תודה..
-
כפר נופש בהולנד\בלגיה\גרמניה עם פארק מים מקורה וג'ימבורי. זה לא כזה יקר אם מזמינים הרבה זמן מראש. עלה לנו כ 600 יורו לשבוע לבקתה של 4 אנשים. נופים זה תלוי. אני מת על הנוף המישורי של הולנד כשהכל ירוק עם פרות. אבל לאחרים זה משעמם. לרשת סנטרפארקס יש עשרות פארקים כאלה, אחד מהם באלפים ויש טיסות של ראיינאייר לשם. לרשת לנדל יש גם כאלה. להולנד\בלגיה יש טיסות לא יקרות של איזיג'ט או טראנסאוויה, וגם טיסות של אלעל לבריסל בדרך כלל זולות. היתרון של הולנד שהם כולם מדברים אנדלית וסבלניים לילדים.
בטיול אחר הייתי בהרי הטטרה בסלובקיה. מקום מהמם, יש 2 פארקי מים ענקיים . טיסות יחסית זולות לבודפשט, אבל משם כ 4 שעות ברכב .
-
למיטב ידיעתי אין low cost לבולגריה.
לרומניה יש טיסות low cost של
Cheap Flights | Book Direct for Best Deals | Wizz Air
תבדקו אם היעדים (יש יותר מאחד ברומניה) מתאימים לכם מבחינת מיקום מחיר שעות וכו'.
לדעתי כדאי לבדוק עוד חברות שטסות לשם, לא תמיד חברות ה low cost הן הזולות או המתאימות ביותר.
לא ברורה לי הכוונה בפארקים לילדים,
האם הכוונה לפארקים כמו לגולנד דיסני אסטריקס ודומיהם?
כי אם הילדים באמת קטנים לא נראה לי שמשנה להם אם הנדנדה או המגלשה נמצאות ביער השחור במרכז אתונה או בפתח תקווה, ולהאכיל בלחם מאתמול איזה ברווז רעב באיזה אגם נשכח יכול להיות שוס הרבה יותר גדול מפארק שהכניסה אליו עולה מאות יורו.
לתכלס לפני שנכנסים לניתוח של כל אירופה ואפשרויותיה נראה לי שצריך הגדרת תקציב, גודל הקבוצה וההרכב שלה, ומשך זמן החופשה,
כמו שאמרתי מה רוצים לראות ולעשות. רק פארקים? איזה פארקים?
אחרי כן אפשר לבדוק דרכי התניידות, רכב שכור? תחב"צ? ישיבה במלון ושימוש במתקניו בלי לצאת?
העדפות לינה וכו'.
-
*למיטב ידיעתי, וויזאייר טסים לכמה יעדים במדינת בולגריה.
-
*למיטב ידיעתי, וויזאייר טסים לכמה יעדים במדינת בולגריה.
נכון
-
אוסטריה מושלמת לטיול עם ילדים, ומשלבת טבע נפלא למבוגרים עם פעילויות לילדים. הטיסות לוינה זולות גם ראווינר וגם וויז אייר טסות לשם, ושווה לבדוק גם את החברות הרגילות ( אל על ואוסטריין) לפעמים הן תחרותיות