הי,
מונטריי הוא יעד נהדר לשבת. אפשר להסתובב על חוף הים. לעניות דעתי עדיף להוריד ימים מלאס וגאס (לטעמי לא כ”כ מתאים לילדים)וליסוע לציון, גרנד קניון, פייג, וברייס. (אם כי ייתכן וברייס יהיה מושלג)
תהנו!
הי,
מונטריי הוא יעד נהדר לשבת. אפשר להסתובב על חוף הים. לעניות דעתי עדיף להוריד ימים מלאס וגאס (לטעמי לא כ”כ מתאים לילדים)וליסוע לציון, גרנד קניון, פייג, וברייס. (אם כי ייתכן וברייס יהיה מושלג)
תהנו!
במלון היהודי יש מסעדה חלבית כשרה.
תהנו!
יש מאפיה ויש פיצריה
במלון היהודי האוכל חלבי.
אנו מאד נהננו בשבת בונציה באוגוסט. כדאי להזמין אוכל מראש ולהתפלל בביכ”נ של הקהילה (מכניסים שבת יותר מוקדם) ולא בבית חבד.
היינו קבוצה של 7 זוגות ביולי. התארחנו במלון בקרבת בית הכנסת. אך היינו צרכים למצוא קומבינה לדלת הכניסה. משפחה חרדית הכינה לנו קייטרינג טעים, ביתי ובמחיר ממש סביר. היא גם משכירה דירה מאד מאד בסיסית.
אם תצרו פרטים יותר מדוייקים תצרו איתי קשר.
0526874757
תודה!
ילדי בגילאים 10-24. אנו אוהבים בעיקר טיולי נוף, אבל אפשר לשלב מספר אטרקציות.
אתמול בדקתי עלות טיסות והן בסדר גודל דומה.
מאחר ואני רוצה להזמין בהקדם שמח להמלצותיכם.
אנו טסים באוגוסט שזה הזמן היחיד שנח לסטודנטים באונברסיטה ולתלמידים…
תודה.
תודה רבה!
בקיאותך ממש עוזרת לתכנון והצלחת הטיול. תודה שאת זמינה ועוזרת מנסיונך וידיעותייך.
לעניות דעתי הפירנאים מאתגרים יותר מהאלפים ומהדולומיטים.
לרוב זה לא מסלולים שמגיעים עם רכבל ונהנים מהנוף.
@nuritd מעניין... אנחנו ממש נהנינו בתיאטרון השחור. מה שמדגיש את הדיון הנ"ל.
לפני 5 שנים היינו אמורים ליסוע לטיול באזורים הנ"ל. תכננו הרבה זמן מראש ונאלצנו לבטל הכל בגלל הקורונה.
מאז נסענו לאיסלנד ולניו זילנד. גילינו את הטרקים והלינה בבקתות
אני חוזרת לתכנון דאז ומתלבטת האם לשחזר או לשנות. אני יכולה להוסיף עוד 5 ימים. איפה כדאי להוסיף?
האם יש טרקים עם בקתות שכדאי לתכנן? אילו טרקים יומיים של עד כ15 ק"מ כדאי לעשות?
יותר זול לקנות כרטיסי טיסה הלוך חזור לסיאטל וכן לשכור רכב. האם יש המלצה למסלול חזרה לסיאטל?
מצרפת את התכנון שהיה אז:

תות
מחפשים עכשיו לסוף אוגוסט...
יעד עם טבע ונופים שמתאים למשפחה מורחבת שאוהבת לטייל מחד ומאידך יש 3 ילדים קטנים. עמובן שגם נתפצל.
נשמח ליעד עפ כרטיסי טיסה לאו קוסט ושיש בו גם פארקים לילדים...
חשבנו על בולגריה או רומניה. מה דעתכם? יש רעיונות נוספים?
תודה..
@nuritd מעניין... אנחנו ממש נהנינו בתיאטרון השחור. מה שמדגיש את הדיון הנ"ל.
@hofmanim אנחנו עשינו את המסלול מאינדקס. בתחילת יולי, רוב המסלול היה מושלג והיה מעבר מאד צר עם תהום מצד אחד. לא הייתי הולכת עם ילדים בגיל הזה....
אנחנו נסענו בקמפר. לא היתה לנו מגבלת זמן של כניסה לאתרי הקמפינג. בדיעבד הייתי מעדיפה לטייל עם קרוואן. ניתן לשכור קרוואן 4X4.
אנחנו נסענו בקמפר. לא היתה לנו מגבלת זמן של כניסה לאתרי הקמפינג. בדיעבד הייתי מעדיפה לטייל עם קרוואן. ניתן לשכור קרוואן 4X4.
תודה לכולם על העזרה. בהתחשב בזה שאהו נהיה רק חודש באי הדרומי, ועושים בעז"ה את טרק הקפלר. האם כדאי לשוט במילפורד סאונד או בדאוטפול סאונד או גם וגם?
אנו נטייל בעז"ה חודש והחלטנו להתמקד בדרומי.