עזרה בחשיבה ותכנון טיול להרי הרוקי, ילוסטון וגליישר.
-
לפני 5 שנים היינו אמורים ליסוע לטיול באזורים הנ"ל. תכננו הרבה זמן מראש ונאלצנו לבטל הכל בגלל הקורונה.
מאז נסענו לאיסלנד ולניו זילנד. גילינו את הטרקים והלינה בבקתות
אני חוזרת לתכנון דאז ומתלבטת האם לשחזר או לשנות. אני יכולה להוסיף עוד 5 ימים. איפה כדאי להוסיף?
האם יש טרקים עם בקתות שכדאי לתכנן? אילו טרקים יומיים של עד כ15 ק"מ כדאי לעשות?
יותר זול לקנות כרטיסי טיסה הלוך חזור לסיאטל וכן לשכור רכב. האם יש המלצה למסלול חזרה לסיאטל?
מצרפת את התכנון שהיה אז:

תות
-
@בתיה-פ כדאי לבדוק אחרי השריפה הענקית בג'ספר מה בכלל אפשרי שם ( בטוח מספר הלינות מאוד מצומצם). חוץ מזה יש שם יעדים שנמצאים יחד עם נסיעות ארוכות ( אוהרה וטטון למשל) שהופכים את הימים האלו או למאוד מתישים או למאוד מפוספסים או שניהם גם יחד... באוהרה למשל- צריך מקום בהגרלה, אבל אפשר גם לישון עם אוהל- ואז זה תחרות אחרת שקל יותר לזכות בה...
-
היי בתיה, אנחנו חזרנו (לפני חודשיים בערך) מהטיול שלנו שבחלק ממנו ביקנו גם בילוסטון וגראנג טיטון שעליהם אני ממלץ מאוד!! לגבי סולט לייק, למה את רוצה לנסוע אליה? אנחנו לא מצאנו בה משהו מיוחד לעשות והיא רק הייתה נקודת ציר שלנו בטיול בין מקומות לגבי ילוסטון - לדעתי אל תפספסי את עמק הלאמר הוא ממש מיוחד (לא ראיתי שהוא בתכנון שלך) כמו כן, את גראנד טיטון את עושה ביחד עם אגן הגיירים התחתון זה לא להקדיש לו מספיק זמן (אנחנו מאוד הצטערנו שלא הקדשנו לגראנד טיטון את הכבוד הראוי לו ועשינו אותו "על הדרך" ) העיירה ג'קסון ממש כייפית תנסי להגיע אליה לקראת אחה"צ המוקדמות הן כדי לבקר בה והן כדי לראותאת מופעי הרחוב שיש בה ומקווה שיהיה גם יריד בעיר בזמן הביקור שלכם בה כי זה ממש מיוחד אם אפשרי לא הייתי פוסל לעשות את הטיסה לסן פרנסיסקו אחרי ג'קסון ומוותר על סולט לייק סיטי