לא נפתר יש בעיה במילוי טופס esta
-
שלום,
שאני ממלא את הפרטים האישיים בטופס זה שואל אותי איזה מדינה הפניקה לך את הדרכון (issuing country) וישראל לא נמצאת מבין האופציות וגם בשאלה של country of citizenship ישראל לא מופיעה, אז מה אמורים לעשות?עריכה: האם זה יכול להיות בגלל שזה לוקח זמן להוסיף את ישראל למאגר של מדינות פטורות מויזה?
-
בדקתי וזה כן מופיע. אפילו בצורה אוטומטית אם הכנסת בכתובת "ישראל".
-
@lightningforce
בדקתי וזה כן מופיע. אפילו בצורה אוטומטית אם הכנסת בכתובת "ישראל".לא הגיוני, אני עכשיו נסיתי למלא את הטופס ישראל מופיעה באופציות רק של השאלה country of birth. אוקיי בוא נתחיל מההתחלה ,בהתחלה נשאלתי אם אני מגיש בקשה ליחיד או לקבוצה וכמובן שבחרתי ליחיד אחר כך זה ביקש ממני להעלות תמונה של הדרכון וכך עשיתי בעקבות כך השדות של השם משפחה השם פרטי המספר דרכון והתאריך התוקף של הדרכון מולאו אוטומטית את שאר הטופס מילאתי ידנית ושהגעתי למלא את שתי השאלות של country of citizenship
וגם issuing country. ישראל לא מופיעה ברשימת המדינות, וזה לא נותן לעבור לעמוד הבא בטענה שלא מילאתי השאלות האלה, אני כבר מתחיל לחשוב שאולי אני באתר הלא נכון, זה האתר נכון?
-
מצטער, נכנסתי בלי לשים לב נכנסתי לאתר פרטי והתחלתי תהליך עד לנקודה בה נתקעת.
זה לא האתר הרשמי.
https://visa.govassist.com/application/visa?token=LONx66ppPRiyQ0O8vA4J
שוב, איתך הסליחה
-
@lightningforce למיטב זכרוני, למרות שישראל נכנסה לרשימת מדינות ה- VWP, נכתב שיקח להם מספר שבועות להתאים את המערכות שלהם. כמדומני שהוזכר התאריך של סוף נובמבר. יתכן והמערכת שלהם עדיין לא תומכת בישראל כמדינת VWP
-
הוויזה האלקטרונית עדיין לא בתוקף עבור ישראל. האישור ניתן אבל בפועל יקח קצת זמן (אני זוכרת שנאמר כמה חודשים ספורים, אבל לא תאריך מדויק) עד שאפשר יהיה להגיש בקשות לויזה כזו.
-
עוד לא נפתחה שאפשרות לקבל ESTA לאזרחי ישראל
כאשר יודיעו על פתיחה, כדאי לקרוא בהנחיות שפורסמו ב-MAKO
-
@lightningforce למיטב זכרוני, למרות שישראל נכנסה לרשימת מדינות ה- VWP, נכתב שיקח להם מספר שבועות להתאים את המערכות שלהם. כמדומני שהוזכר התאריך של סוף נובמבר. יתכן והמערכת שלהם עדיין לא תומכת בישראל כמדינת VWP
כן, היה לי חשד שהבעיות שנתקלתי בהן נוצרו עקב תהליכים טכניים שלוקח להם זמן להתממש, והחשד שלי אומת אחרי שנתקלתי באיזה כתבה שלשום. תודה בכל מקרה..
-
Starting today, Thursday, October 19, eligible Israeli citizens and nationals can start applying for authorization to travel to the United States through the U.S. Customs and Border Protection’s (CBP) Electronic System for Travel Authorization (ESTA). https://il.usembassy.gov/dhs-announces-start-of-applications-for-visa-free-travel-to-u-s-for-eligible-israeli-citizens-and-nationals/
-
@lightningforce מהלילה: ישראלים יכולים להיכנס לארצות הברית ללא צורך בויזה תוכנית הפטור מוויזה לארה"ב נכנסה לתוקפה היום - במקום ב-30 בנובמבר כפי שאמור היה להיות מההתחלה.
-
שלום חבל, תודה על התרגום(החלקי) של הטקסט שפירסמתי לעברית. שלום.