ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. LIGHTninGForce
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 5
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

LIGHTninGForce

@LIGHTninGForce

0
    מוניטין
    2
    צפיות בפרופיל
    5
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3927167 גיל 56

LIGHTninGForce הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי LIGHTninGForce

• RE: יש בעיה במילוי טופס esta
      @lightningforce למיטב זכרוני, למרות שישראל נכנסה לרשימת מדינות ה- VWP, נכתב שיקח להם מספר שבועות להתאים את המערכות שלהם. כמדומני שהוזכר התאריך של סוף נובמבר. יתכן והמערכת שלהם עדיין לא תומכת בישראל כמדינת VWP

כן, היה לי חשד שהבעיות שנתקלתי בהן נוצרו עקב תהליכים טכניים שלוקח להם זמן להתממש, והחשד שלי אומת אחרי שנתקלתי באיזה כתבה שלשום. תודה בכל מקרה..

פורסם בפורום צפון אמריקה
      LIGHTninGForce
      LIGHTninGForce
    • RE: יש בעיה במילוי טופס esta
      @lightningforce
      בדקתי וזה כן מופיע. אפילו בצורה אוטומטית אם הכנסת בכתובת "ישראל".

לא הגיוני, אני עכשיו נסיתי למלא את הטופס ישראל מופיעה באופציות רק של השאלה country of birth. אוקיי בוא נתחיל מההתחלה ,בהתחלה נשאלתי אם אני מגיש בקשה ליחיד או לקבוצה וכמובן שבחרתי ליחיד אחר כך זה ביקש ממני להעלות תמונה של הדרכון וכך עשיתי בעקבות כך השדות של השם משפחה השם פרטי המספר דרכון והתאריך התוקף של הדרכון מולאו אוטומטית את שאר הטופס מילאתי ידנית ושהגעתי למלא את שתי השאלות של country of citizenship

וגם issuing country. ישראל לא מופיעה ברשימת המדינות, וזה לא נותן לעבור לעמוד הבא בטענה שלא מילאתי השאלות האלה, אני כבר מתחיל לחשוב שאולי אני באתר הלא נכון, זה האתר נכון?

https://esta.cbp.dhs.gov/

פורסם בפורום צפון אמריקה
      LIGHTninGForce
      LIGHTninGForce
    • יש בעיה במילוי טופס esta

שלום,
      שאני ממלא את הפרטים האישיים בטופס זה שואל אותי איזה מדינה הפניקה לך את הדרכון (issuing country) וישראל לא נמצאת מבין האופציות וגם בשאלה של country of citizenship ישראל לא מופיעה, אז מה אמורים לעשות?

עריכה: האם זה יכול להיות בגלל שזה לוקח זמן להוסיף את ישראל למאגר של מדינות פטורות מויזה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      LIGHTninGForce
      LIGHTninGForce
    • RE: כמה שאלות בנוגע לרוסיה

קודם כל תודה על המענה, מה שם האפליקצייה

פורסם בפורום אירופה
      LIGHTninGForce
      LIGHTninGForce
    • כמה שאלות בנוגע לרוסיה

שלום,

ב12.11 אני מתכוון לנסוע לרוסיה לשבועיים ולפני שאני מזמין את הכרטיסי טיסה רציתי לדעת כמה דברים על המדינה המדוברת

1. האם זה מסוכן לנסוע בתקופה הנוכחית עקב המתיחות ביחסים בין ישראל לרוסיה?

2. זה נכון שאני צריך להראות להם מתי אני עוזב את המלון כדי שהם ידעו שאני מתכוון לעזוב את המדינה

ואם זה לא מספיק שאראה להם את הפרטי טיסה של החזור? כי אני מתכוון לחלק את הטיול בין מוסקבה לסנט פטסבורג  וזה גם בעייתי לבקש אסמכתות מבתי מלון 

3. קל או קשה לתמרן שם מבחינת שיח/תקשורת אנשים שם יודעים אנגלית ברמה בסיסית לפחות

4. רוסיה יקרה יותר או זולה יותר מישראל?

פורסם בפורום אירופה
      LIGHTninGForce
      LIGHTninGForce