ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לא נפתר אטלנטה - המלצות למלון צנוע ואטרקציות בדגש תרבות, שווקים וקהילות מהגרים

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית דלתא טיול שלכת עולם המים אטלנטה
    3
    3
    311
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hooby
      hooby נערך לאחרונה על ידי

נוסעת נסיעת עבודה יהיה לי איזה 3 ימים או 4 לטייל קצת. איזה מקומתו מומלצים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

בביקורנו היחיד שם - ישנו בעיירה מחוץ לאטלנטה ( ומודה שזה בגלל שיש לנו חברים שם) שנקראת אלאפרטה במלון של רשת המפטון אין. המלון היה מצוין ( רשת טובה לדעתנו) במחיר מעולה, ויש גם רכבת מהצד השני של הכביש המהיר אם לא רוצים לעמוד בפקקים של אטלנטה. ביקרנו באטלנטה רק לערב אחד והיה מאוד נוח להגיע ( אבל גם היה סופ"ש)

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • dhz
          dhz @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין גם אני לנתי באלפרטה במלון הולידיי אין אקספרס בשנה שעברה, משום שנפגשתי עם חבר שגר שם. המקום נוח ושקט, אבל איננו קרוב כל כך למרכז אטלנטה. אגב, יש גם אפשרות לחנות בחינם בדרך לאטלנטה ולקחת משם את התחתית למרכז העיר (חנה וסע) וכך לחסוך את נושא החניה בעיר.

אני לא ממש מת על אטלנטה והיא לא העיר המעניינת ביותר בארה"ב. אהבתי את Stone Mountain שנמצא כ- 15 מייל מאטלנטה. באטלנטה עצמה, הייתי מבקר בפארק Centennial Olympic

הייתי מוותר על הביקרו בקוקה קולה וגם ב- CNN. אתר אפשרי הוסף הוא בית ילדותו של מרטין לותר קינג, שמרוחק קצת מהמרכז של העיר. במרכז עצמו לא כל כך נעים לטייל. אני הלכתי לשם כדי לבקר בקפיטול של ג'ורג'יה. מסביב היו הרבה הומלסים. בסביבה היו הרבה חנויות סגורות עשה לי רושם של הזנחה.

אם יש רכב, הייתי נוסע ליום עד יום וחצי לצ'אטנוגה על הגבול של ג'ורג'יה עם טנסי. מדרום לו יש גם פארק לאומי היסטורי על הקרב במלחמת האזרחים שהיה שם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון