ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה טיולים באישור אחד

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית
    4
    8
    429
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • S1234
      S1234 נערך לאחרונה על ידי

האם ניתן לטוס יותר מפעם אחת לארה"ב עם אותו אישור ESTA?
      במידה וכן זה יכול להיות בעיר ואזור אחר מהמקום שהייתי ושרשמתי בטופס האישור?
      (הכל כמובן בתכנון שלא יעבור את ה90 יום ועם אותו דרכון)

dhz רוני סופר 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz @S1234 נערך לאחרונה על ידי

@s1234 למיטב ידיעתי, האישור תקף לשנתיים, כאשר ניתן לבקש כניסה לארה"ב מספר פעמים המהלך השנתיים. כלומר, זה לא אישור חד פעמי.

מובן שניתן לשהות גם במקום אחר מהמקום שנרשם במהלך בקשת האישור. לא מצפים מהמבקר שישהה באותו המקום בכל תקופת ביקורו (אני תמיד רושם את כתובת המלון הראשון בו אשהה בארה"ב, גם אם למחרת אני נוסע למקום אחר), וברור שכאשר מדובר במספר כניסות, אין ציפיה שתמיד השהות תהיה באותו המקום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • רוני סופר
          רוני סופר @S1234 נערך לאחרונה על ידי

@s1234

זה עובד כמו ויזה רגילה רק בתוקף לשנתיים עם אפשרות לכניסות מרובות. ויזה רגילה בתוקף לעשר שנים.

• S1234

תודה על העזרה

שאלה נוספת, ה90 יום זה סה"כ הימים בכל הטיולים או שכל טיול בנפרד יכול להיות מקסימום 90 יום (לדוגמא, טיול אחד 75 יום וטיול שני 67 יום)?

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • reuben13
              reuben13 נערך לאחרונה על ידי

כל טיול יכול להיות עד מקסימום 90 יום. צריך פסק זמן בין הטיולים, כלומר: לצאת מארה"ב אחרי הטיול ולחזור אחרי תקופה של חודש, אבל אם לדוגמה נכנסים לארה"ב ותוך כדי כך עוברים לתקופה קצרה לקנדה או למקסיקו, אפשר לחזור אם בסה"כ לא עברו 90 יום מאז הכניסה הראשונית לארה"ב, אחרי כן צריך לצאת מארה"ב התום תקופת ה-90 יום

• רוני סופר
                רוני סופר @S1234 נערך לאחרונה על ידי

@s1234

מנסיוני בויזה רגילה - כל כניסה מאפסת מחדש את מניין השהיה, כל זמן שהויזה או הדרכון ברי תוקף במועד הכניסה.

כך אם אתה בטיול ארוך בארה"ב יציאה לקנדה או למקסיקו וחזרה באותו יום מאפסת את השהייה לעוד 90 יום.

יחד עם זאת, בכל כניסה חדשה אתה עומד לפני קצין ההגירה והוא, בלעדית, יכול לאשר או לדחות את הכניסה.

אתה צריך הסבר טוב ומניח את הדעת למה נכנסת ויצאת ולמה אתה רוצה להיכנס שוב.

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • S1234

טוב אז אם הבנתי נכון, בתקופה שהאישור esta בתוקף, אני יכול לעשות לדוגמא טיול אחד של 80 יום, לחזור לארץ ולחכות לפחות חודש עד הטיול הבא ואז הטיול הבא יהיה נגיד 40 יום (כמובן שזה לא בדיוק התכנון אלא הכל דוגמא). אם יש פה משהו שפספסתי תתקנו אותי (אבל רק אנשים שבאמת מבינים בזה).

שאלה אחרונה, לבעלי דרכון ביומטרי ישראלי, יצא לכם לעשות אישור esta עם הישראלי ואם כן האם אישרו לכם ותוך כמה זמן קיבלתם תשובה

• dhz
                    dhz @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר יש לי נסיון של מספר פעמים עם טיול המתחיל בארה"ב, עובר לקנדה וחוזר לארה"ב. איש ההגירה בגבול האמריקאני כבר יודע מתי אתה אמור לצאת מארה"ב על סמך המידע שהתקבל בעת שהגעת לשם לראשונה ובעצם אשרת הכניסה שלך היא ההמשך של האשרה שקיבלת בשדה התעופה. אני כמובן מניח שלא היתה יציאה פורמלית מארה"ב בזמן המעבר לקנדה (לא יודע גם איך בדיוק עושים את זה). בחזרה לארה"ב נשאלתי כמה זמן אני מתכנן לשהות עוד בארה"ב. פעם טעיתי ואמרתי חודשיים במקום שבועיים. איש ההגירה בדק איתי שוב את משך הזמן בטון של שאלה, שהסקתי ממנה שהוא ידע מה אמרתי בכניסה לארה"ב. כמובן שתיקנתי את התשובה שלי והמשכתי לדרכי.

• נעול על ידי  Whale- Hello There There Whale- Hello There There 
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון