וייטנאם
-
אשמח לטיפים איך מתחילים לתכנן טיול לוייטנאם
-
אני ממליצה בתור התחלה לקרוא בלוגים על טיולים בויאטנם כאן באתר ומשם להוציא יעדים, משך זמן וכו'.
-
@דורית_3438448 מדינה נפלאה. הייתי פעמיים, אבל להתחיל צריך לבדוק את מסגרת הזמן, מה התקציב? האם רוצים להתנהל לבד או שרוצים לשלם לסוכן מקומי שיעשה הכל? מה מעוניינים לעשות /לראות. האם יש דברים שבוודאות לא (לא ציינתם הרכב, שגם יכול להשפיע על החלטות).. אחרי שיש את ההחלטות הללו ולמשל מחליטים להתנהל לבד ויש מסגרת זמן- אפשר לתכנן מה יהיה הגיוני לעשות בתוך מסגרת הזמן... ואז גם תלוי כמה רוצים להיכנס לתוך התכנון ויש לכל אחד את הטכניקות שעובדות עבורו
-
@גדליהו-מהגרעין אחלהה תודה
והכי חשוב זה מזג האויר אנחנו 2 זוגות שרוצים לצאת לחודש ימים מתחילת נובמבר 24
איך לדעתך חודש נובמבר מבחינת מזג האויר
תודה רבה
-
@דורית_3438448 אנחנו היינו פעמיים במרץ. לגבי נובמבר ממה שהסתכלתי- זה עונה מתאימה לצפון ופחות למרכז-דרום, אבל כדאי להסתכל במספר אתרים לגבי החלוקות שלהם לעונות ( ובסוף כנראה תגלו שנובמבר הוא די חודש מעבר- מה שאומר הכל יכול להיות). בכל מקרה הצפון מדהים, ביקור אחד היינו רק בצפון ., ואפילו אפשר להתחיל שם ואז למשוך יותר לחצי השני של נובמבר לכיוון מרכז-דרום ולדעת שגשם בהחלט אפשרי בטיול הזה ( אבל יש לדעתי מספיק דברים שאפשר לעשות גם בגשם שם)
-
@גדליהו-מהגרעין תודה רבה
-
אני מצרף קישור לתיאור הטיול (המשפחתי) שלנו בויאטנאם, אולי תצמאו בו מידע רלוונטי:
https://ourstoriz.com/story/1610/
-
נעול על ידי
Whale- Hello There There