ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב

פורום טיולי משפחות
    השכרת רכב
    7
    19
    631
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל 148
      מטייל 148 נערך לאחרונה על ידי

היי חברים

אני עומד לעשות טיול של שבועיים באיזור איטליה שוויץ עם אישה ו2 ילדים בני חצי שנה ושנתיים

שזה אומר 2 עגלות 2 מזוודות גדולות ו2 טרולי

איזה רכב ממולץ לי לקחת שהכול יכנס שם

כרגע לקחתי בבוקינג פיאט 500L זה יספיק? להחליף?

זה לא טיול כוכב כך שאני יהיה המון בנסיעות

אשמח לעצות

תודה רבה לכם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hil
        hil נערך לאחרונה על ידי

אלו עגלות?

• מטייל 148

תודה על התגובה 2 טיולנים שמתקפלים לגודל של בערך טרולי אולי אפשר לתקוע אותם בין המושבים ברכב?

• hil
            hil נערך לאחרונה על ידי

500l זה מיניואן, לא? אם כן, לדעתי מספיק

• מטייל 148

זה לא מיניואן זה רכב 5 מקומות בקטגוריה של רכב בינוני ראיתי תמונה מקווה באמת שזה יספיק

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • יונה וקשת
                יונה וקשת @מטייל 148 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל-148 אין לי תשובה קונקרטית לרכב, רק 2 המלצות:

1. קחו בחשבון שהרכב שמוצג לכם הוא לא בהכרח זה שתקבלו, אלא מייצג את הקטגוריה.
                2. לכן, וגם בגלל שמדובר בטיול ארוך עם פעוטות, ועם הרבה נסיעות מפרכות (איטליה ושוויץ זה לרוב דרכים הרריות ומפותלות) - אני חושבת שכדאי מאוד להשקיע עוד כסף בסעיף התקציבי הזה של הטיול, וללכת על קטגוריה גבוהה יותר ממה שנתפס על ידך כ"מספיק בשבילנו", כלומר יותר מרווח, ואוטומטי ולא ידני.
                • מטייל 148

תודה על ה העצות לגבי הידני אין לי בעיה בארץ יש לי ידני ואני ממש אוהב ומסתדר לגבי גודל הרכב ראיתי גיפ במחיר הוגן אבל בקטגוריות של גיפ רכב בינוני וגדול כתוב על הכול שזה יכול להכיל מזוודה גדולה וקטנה ובכל מקרה זה לאו דווקא הרכב שבתמונה אז לא יודע אם יש עניין להשקיע בשביל לקבל אותו גודל רכב ודרך אגב אם בהכול כתוב אותו מספר מזוודות שזה מכיל אז מה ההבדל בין קטן בינוני ומשפחתי?

• הצועד בנעליו
                    הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

לדעתי רכב בגודל כזה עלול לא להספיק, במיוחד עם מראש אתה בונה על דחיפת חלק מהמטען בין מושבים. לדעתי בטיול כזה צריך רכב שיהיה בו נוח, אני הייתי לוקח רכב סטיישן גדול, זאת אומרת גולף וריאנט קטן מידי, עדיף משהו בגודל פאסאט סטיישן או סקודה סופרב סטיישן. לא רשמת איפה אתה מתכוון לטייל אבל קח בחשבון שיש במיוחד באיטליה הרבה כפרים קטנים ועיירות שיאתגרו רכב גדול.

• מטייל 148

אני מתכנן לטייל באזור אגם גרדה עם אפשרות להיות קצת בשוויץ (יכול לוותר) הבעיה היא שכל הרכבים שראיתי בבוקינג כתוב עליהם מזוודה גדולה ומזוודה קטנה אחת כולל בקטגוריה בינוני/גדול/ וסטיישן ואני לר מבין לפי מה הקטוגריה ומה באמת הגודל של הרכב אז אני כרגע לא משנה את ההזמנה עד שיהיה לי מידע מדויק איזה רכב אני צריך ומה אני מקבל הציעו לי את זה Jeep Renegade במחיר סבבה זה רכב טוב?גדול? לא צריך ענק אלא ל2 עגלות קטנות מזוודה וקיטבג

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • דור.ד
                        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

כמו שרשמו בהרכב שלכם המינימום הוא פאסאט סטיישן או סקודה סופרב סטיישן - ברכב מסוג זה יכנסו 2 מזוודות ו 2 טרולי ואולי גם טיולון אחד והשני במושב אחורי(מניסיון מלפני כמה חודשים נכנסו מאחור 3 מזוודות גדולות ועוד אחת בינונית). כמובן שעדיף היה רכב לשבע אבל אז עלות הרבה יותר גבוהה וזמינות לא ממש גבוהה.
                        מציע לבדוק הזמנה דרך הקישורים שקיימים בקבוצה בפייסבוק בשם "צפון איטליה למטיילים-🇮🇹 north Italy for travelers" באמצעות בחור בשם יניב שנותן את הקישורים ואז גם יש הנחה וגם אם יש בעיה באיטליה הוא יכול לפתור אותה

• הצועד בנעליו
                          הצועד בנעליו @מטייל 148 נערך לאחרונה על ידי

Jeep Renegade

איזו חברה הציעו לך Jeep Renegade כרכב גודל מלא? מדובר ב SUV קומפקטי.

משהו בחיפוש שלך לא נכון, הנה התיאור של אופרן לגבי קבוצות רכב

קודי רכב וקבוצת הרכב השכור בחו"ל - אופרן (ofran.co.il)

תבחן רכב לפי קוד SIPP, קוד של 4 אותיות

Acriss - The need for change

הטוב ביותר בשבילך אם האות הראשונה (גודל הרכב) היא F, ולא הייתי יורד מ S.

האות השניה צריכה להיות W, מסמנת סטיישן.

השלישית M לידני או A לאוטומט (לא יודע מה ההעדפות שלך

והרביעית R.

בהצלחה

• מטייל 148

זה רכבים שראיתי בבוקניג בקטגוריה בינוני מומלץ להשכיר רכב בבוקינג? והאם הקודים שאמרת מופעים בבוקינג ואיפה?

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • הצועד בנעליו
                              הצועד בנעליו @מטייל 148 נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@מטייל-148

1. מעולם לא שכרתי רכב דרך בוקינג אז אני לא מכיר. תבדוק אם אתה מוצא שם קוד SIPP, או שתנסה ליצור קשר ולשאול אותם, או אולי תבחר סוכן אחר שנותן מידע בצורה יותר נגישה/שקופה.
                              2. אתה אומר שכל הזמן אתה בודק רכב בקטגוריית בינוני (של בוקינג) וכל הזמן אתה מקבל רכבים עם אפשרות מטען של מזוודה אחת וטרולי אחד שלא מתאימים לך. נראה לי שהמסקנה די מובנת מאיליה, רכב בקטגוריה "בינוני" לא מתאים לך. או שפספסתי משהו?

• מטייל 148

הנקודה שגם בקטגורית גדול, משפחתי, וסטיישן זה הכמות מזוודות שהם מראים לי יכול להיות שעדיף לקחת מסוכן ישראלי וזהו? יש לכם להמילץ על מישהן אמין וזול? תודה רבה

הצועד בנעליו יונה וקשת 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • הצועד בנעליו
                                  הצועד בנעליו @מטייל 148 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל-148

@מטייל-148 
                                  <ניסיתי להעביר הודעה מסודרת עם לינקים, אתר "למטייל" לא הסכים, אז זה הטוב ביותר שאני יכול>
                                  כמו שאמרתי אני מעולם לא הזמנתי ב BOOKING, לא יכול לעזור לך בהתנהלות מול האתר שלהם

לחסרי ניסיון מספק בהשכרה יש כאן בפורומים הרבה המלצות על אורן מרום, ממליץ לקרוא את ההסברים שלו, עם כמעט כולם אני מסכים, קריאה בתשומת לב יכולה למנוע טעויות.

https://community.lametayel.co.il/topic/109619/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%95

אתה יכול לנסות להשתמש באתר שלו כדי לאתר רכב בצורה עצמאית,

אתה יכול לנסות ליצור איתו קשר ולשכור דרכו

[email protected]

יצא לי פעם אחת לשכור רכב דרכו, בגדול היה בסדר.

אתה יכול כמובן ליצור קשר עם כל סוכנות אחרת, בישראל או בחו"ל

• יונה וקשת
                                    יונה וקשת @מטייל 148 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל-148 מצטרפת להמלצה על אורן מרום. סופר-אמין ומרבה בהסברים ככל הנדרש.

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • karnielr
                                      karnielr @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי karnielr

@יונה-וקשת

אורן מרום הוא אמין מאוד וכבר קרה שאמר לי שלא כדאי לי להשכיר דרכו אלא דרך חברה אחרת שתהיה זולה יותר (הוא גם טרח ובדק ואמר לי את שמה).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                      • אנשיםטובים
                                        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

הייתי שוקל בחום רכב 7 מקומות . ובכל מקרה לא הייתי הולך על רכב פחות מ-3008, וכנראה מהותית יותר.

סביר להניח שכמות הציוד שלכם זה לא רק "2 עגלות 2 מזוודות גדולות ו2 טרולי" אולי זה הציוד שאתם לוקחים לטיסה (וגם זה אני לא בטוח. כתלות בכרטיס אולי יש לכם גם "פריט אישי" או משהו אחר), אבל במהלך הטיול (בייחוד אם מדובר על טיול מתגלגל) אני מניח שיהיה גם:

• שני תיקי גב כאלה או אחרים (או תיק החתלה).
                                        • אולי ציידנית או תיק עם אוכל.
                                        • תיקים/שקיות שונים (כביסה, סוויטשירטים, אוכל יומי, ציוד יומי אחר).
                                        • קניות מהסופר שעשיתם בדרך (שוב אוכל, או משהו אחר). אפילו שישיית מים.

וזה לפני שהזכרנו מנשא (גב/חזה), עוד ציוד החתלה שיהיה עליכם, קניות שתעשו, קניות לטיול (למשל צעצוע גדול, כדור מנופח או כל דבר אחר) וכו'.

בטיול מתגלגל אין לנו כח כל בוקר לארוז כמו לטיסה, כולל "לשבת על המזוודות". הרבה יותר נוח שיש כמה וכמה תיקים שקל לשלוף מהם ציוד על פי צורך.

לי נוח שיהיה תיק "ציוד ראשוני ללילה" עם כלי רחצה, פיג'מה, מטענים וכדומה. אם הגעתם למקום הלינה החדש בערב, דבר ראשון שולפים רק את התיק הזה כדי שאפשר יהיה לארגן מהר את הילדים לשינה. רק אחרי זה נלך לאוטו להוציא את כל הציוד ולמיין אותו.

את הכביסה המסריחה אולי תעדיפו לא להשאיר במזוודה עם הבגדים הנקיים, וגם אולי לא יהיה לכם כוח לקפל אותה יפה כדי שתתפוס פחות מקום.

אם אתם מאלה שמשמתשים בשקיות ואקום – לא כלכך נוח (או עמיד) לשימוש יומיומי.

אם לקחתם מטרייה או מעיל - תרצו אותם נגישים ולא קבורים במזוודה

• מטייל 148

טוב תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים אני אשתמש בעצות שלכם ויהיה טוב

• 1 / 1
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון