ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל 148
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 17
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מטייל 148

@מטייל 148

0
    מוניטין
    2
    צפיות בפרופיל
    17
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4226271

מטייל 148 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל 148

• סנט מוריץ מחר

היי
      אני מגיע מחר עם רכב לסנט מוריץ ומעוניין לטפס ברכבל וראיתי שהאתר הגדול של הרכבלים סגור( https://www.corvatsch-diavolezza.ch/en/)
      האם יש למישהו המלצה על רכבל יפה וגבוה באזור ?
      תודה רבה

פורסם בפורום אירופה
      מטייל 148
      מטייל 148
    • RE: הרי הדולומיטים

תודה על התגובות אני בעיקר מעדיף נופים יפים עם מרחקי הליכה קצרים אנ י עם תינוקות אז עדיף מסלולי רכבים עם נוף ואפשרויות עצירה, דיברתי על אנטישמיות

פורסם בפורום אירופה
      מטייל 148
      מטייל 148
    • הרי הדולומיטים

שלום לכולם ותודה רבה על המידע הרב שאתם מספקים זה עוזר בצורה שאי אפשר להסביר!!!!

מישהו יכול לתת לי בבקשה הסבר מפורט על המעברי הרים בדולומיטים, מה זה? זה מקום לעצירות? מסלולים? עם רכב? ברגל? זה רק נופים או גם אטרקציות?

והסבר יותר מפורט יש על מעבר סלה ועל מעבר גארדנה, תודה רבה.

דבר שני האם מסוכן ליסוע בתקופה הזאת לאזור צפון איטליה, ונציה ואינסבורק שבאוסטריה?

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם בפורום אירופה
      מטייל 148
      מטייל 148
    • RE: גן חיות באגם גארדה

תודה רבה על התגובה אני שואל שאלה לא כ''כ קשורה אם לפי הכללים צריך לפתוח שירשור חדש תעדכנו אותי ואני יעשה את זה יש חברות השכרה שסגורות בלילה ולא מציעות השכרה בשעות הלילה בשום אתר אר באתר של וויזר השאלה אם זה עוקץ או שיש להם הסכם עןם וויזר להשאיר פקיד עד מאוחר כמו שיצא לי לראות מספר פעמים? (ראיתי שהיה דיון על זה כבר לא כ''כ הבנתי מה יצא) תודה רבה

פורסם בפורום אירופה
      מטייל 148
      מטייל 148
    • גן חיות באגם גארדה

שלום לכולם חג שמח.

שמעתי שיש גן חיות באיזור אגם גארדה

מישהו היה שם ויכול לספר לי פרטים?

זה גדול?

יפה?

יותר יחודי מהארץ?

תודה רבה!!

פורסם בפורום אירופה
      מטייל 148
      מטייל 148
    • RE: אגם גארדה עם תינוקות

תודה לכלום אני בתוכנית רציתי בכלל להתפרע על כל מערב אירופה ללא ילדים אבל אז הגיע הקורונה אז מבחינתי 3 ימים בדולומיטים ו3 ימים בגארדה זה הטיול הכי מצומצם שיכול להיות נהיגה אין לי בעיה בכלל אוהב מממש לנהוג (שבוע שעבר אילת מרכז הלוך חזור באותו יום. בר''ה מילאנו וונציה הלוך חזור ביומיים ללא כבישים מהירים, 6-7 שעות ללא עצירה. כנ''ל הבן הגדול שלי היה בטיסות לאירופה לפחות 6-7 פעמים + נסיעות 7-10 שעות) אני יודע לקראת מה אני הולך ולא מתכוון לתכנן טיול עם לו''ז צפוף ואפילו לא עם לו''ז מחייב אלא יודע איפה המלון יהיה ותיכננתי לקבל המלצות למקומות יפים אגמים +הרים+נופים וכו אפשר הליכה קצרה של של חצי שעה במקומות יפים וכשנגיע לטיול נחליט מה נעשה אם בכלל יכול להיות שנבזבז יום שלם על צפיה באגם מהחדר זה לא מפחיד אותי . אני רוצה אבל לדעת אם הכול כן יזרום בעז''ה שיהיה לי כמה אפשרויות של מקומות ללכת לשם הבנתם את הרעיון? אנחנו לא מתעניינים במוזיאונים/עתיקות/בתים רק בנופים אגמים הרים וכו דוגמא להמלצה מעניינת זה אגם טנא שראיתי שפירסמו שהוא ממש יפה ואפשר לתכנן ליסוע לשם, לא הצלחנו ?לא נורא זה לא שסדרנו כרטיסים מראש וכו' וכו' תודה רבה

פורסם בפורום אירופה
      מטייל 148
      מטייל 148
    • RE: אגם גארדה עם תינוקות

בוקר טוב תודה רבה על התגובה הארוכה והמפורטת האמת שבארץ כן אנחנו נוסעים לטייל נסיעות ארוכות עם הילד שלנו בחו''ל גם טיילנו קצת אבל טיול בסדר גודל כזה ללא חברים /משפחה שיעזרו עוד לא עשינו נסיעות ארוכות עם הילד הגדול עשינו הרבה פעמים מרומניה לאוקראינה בין 7 ל10 שעות והוא היה אחלה עם התינוק שהוא כרגע בן חודשיים בכלל לא הספקנו לטייל אבל קראתי הרבה בלוגים של אנשים שטיילו עם הילדים שלהם בגילאים האלה ואני די מוכן לזרום עם מה שיבא אבל הנקודה היא פשוט מה מתאים לנו לעשות רק נופים ופיקניק על חופים או שיש דברים שכן מתאימים? עם הבן הגדול כשהיה בן שנה עשינו רכבל בקרפטים שהוא היה פתוח שזה היה דיי מפחיד אבל לפי מה שהבנתי באיטליה יש רכבלים סגורים שזה פחות בעיה אבל אפילו אם נצטרך לא לעשות שום אטרקציה לא מפריע לנו העיקר זה הטיול והנופים השאלה מה כן מומלץ לנו לעשות ולאן ליסוע? תודה רבה (לגבי אוכל לקחנו חדרים עם כיריים ונבשל כי אנחנו אוכלים כשר ולגבי מיטת תינוק וידאנו שיש ומקסימום הם ישנים איתנו הרבה במיטה קיצר איך להסתדר עם הילדים שם זה נראה לי פחות בעיה העיקר זה שאני ידע לתכנן מראש את השהות בגדול מה עוששים ובאיזה יום)

פורסם בפורום אירופה
      מטייל 148
      מטייל 148
    • אגם גארדה עם תינוקות

שלום לכולם

אנחנו זוג עם 2 תינוקות בני חצי שנה ושנתיים

יש לנו 3 ימים מלאים באגם גארדה ו3 ימים מלאים בדולומיטים

יש למישהו כאן ניסיון עם טיול עם תינוקות בגיל הזה?

אנחנו מבינים שנצטרך בעיקר לראות נופים וכאלה דברים

אבל יש אטרקציות שאפשר לעשות עם ילדים בגיל הזה?

שיט נהיגה עצמית יתנו לנו?

רכבלים יש הגבלת גיל?

נשמח לעזרה במציאת מסלולים ואטרקציות שמתאימים לגילם האלה

תודה רבה

פורסם בפורום אירופה
      מטייל 148
      מטייל 148
    • איפה זה מרכס השכרת רכב ברומא

שלום
      מישהו יודע איפה זה מרכז הזמנות רכב שדה תעופה ברומא פיומיצ'ינו?
      זה מרחק הליכה מהשדה?
      ואם לא אז אם אני מחזיר רכב בלילה יש תחבורה לשדה?
      ראיתי רכב בטרמינל ביותר 750 שח זה נראה לכם שווה בשביל לא להסתבך עם זה?
      AUTOVIA  זה השם של החברה במרכז השכרת רכב היא אמינה?
      תודה רבה

פורסם בפורום אירופה
      מטייל 148
      מטייל 148
    • RE: השכרת רכב

טוב תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים אני אשתמש בעצות שלכם ויהיה טוב

פורסם בפורום טיולי משפחות
      מטייל 148
      מטייל 148